GOLEADOR написа:manolovplamen написа:GOLEADOR написа:@manolovplamen
Аз не лъжа!Ако бях излъгал сега нямаше да пиша в този форум!Отделно вече писах каква е ситуацията по време на срещата между Русия и Австро-Унгария.Както предвидих и какви ще са коментарите на хейтърите защото вас истината не ви интересува,а само да се плюе по дадена страна(виж в офтопик).[offtopic]Да уточним ситуацията в която се провеждат срещите между Русия и Австро-Унгария.
Русия се готви за война с Турция.Това става след като Русия е разбита в Кримската война.Тогава Русия тръгва да воюва с Турция,но изведнъж се оказва,че воюва срещу Великите сили в Европа.Даже неутрална Австро-Унгария застава срещу Русия и я принуждава да се отегли от Дунавските княжества. В резултат през юни руската армия вдига обсадата на Силистра и се маха от Дунавските княжества!Русия е разбита в Кримската война от Великите сили.Сега предстои отново да води война с Турция.Съвсем нормално е да се подсигури и втори Севастопол да не и се случва.За това са тези договорки с Австро-Унгария и Великобритания.
Това е истината,но хейтърите никога няма да я признаят.Ще ме обвиняват,че извъртам темата или, че не отговарям на въпросите или,че те нямали отговори,но се питали,та хейтърите ще направят всичко,но няма да кажат истината за случилото се в подготовката за Руско-Турската война!Това е положението.[/offtopic]
Ако ти не си съгласен с професор Пантев,кажи къде точно бърка.Това е важното,а не дали е от БСП или какви убеждения изповядва.Но да си призная честно,не очаквам да ми отговориш на този въпрос или ако го сториш ще е в стила на Безчестния човек.
Ти първо кажи, кога някой се е споразумявал с теб, за това, ако ти публикуваш НЯКАКЪВ СИ ЛИНК, той няма да пише в този форум. Кога се е случило това?
Давам пример:
Аз ти казвам: Утре идвам да ти взема колата ако сутринта изям две банички. Споразумяхме ли се?
Ти ми казва: Не знам за какво споразумение ми говориш. Ако искаш изядеш и 100 банички! Твоя работа е!
На другият ден ставам, изяждам две банички, и идвам да ми даваш ключовете за колата. Естествената твоя реакция би трябвало да бъде - учудване. Естествено, че не ми даваш колата си. Аз си тръгвам, и започвам да обяснявам на хората, че си човек без чест.
Как ще оцениш моето държание при една такава ситуация?
Ако не можеш да докажеш, че някои се е съгласявал с теб на договорка в която се казва ти да публикуваш тук линк на предаване в което проф. Пантев говори, споразумяваме ли се повече да не пишеш в този форум, а?
Да или не?
Условията бяха ясни и ТОЙ ПОИСКА ЛИНКА!Не пожела да си намери инфото сам,а поиска аз да го направя!
Както винаги бях прав,изместваш темата в разни дребнавщини и няма да отговориш на въпроса ми!
Кой линк е поискал бе лъжец? Кой ти е искал линк с Андей Пантев как говори в някакво телевизионно предаване? Кога се случи това?
Разбираш ли въпросите? Ако не ги разбираш, да те питам пак?!
Някой искал ли е да публикуваш линк към телевизионно предаване в което говори Андрей Пантев?
Утре да идвам ли да ти взема колата? ( ако имаш де)
Споразумяхме ли се? Да или не?
Ако не докажеш, че някой ти е искал линк с телевизионно предаване в което говори Андрей Пантев ще спреш ли да пишеш повече в този форум, а?
Не можеш да докажеш? В такъв случай да разбирам, че сме се споразумели! Ок!
(не) Очаквам да си човек с чест и да спреш да пишеш тук!

[/offtopic]
[/offtopic]