metodito написа:Просто веднъж задействали сценария, те нямат вече верен ход - или трябва да продължат с репресиите или да кажат как това изведнъж е изчезнало. Аз продължавам да мисля това, което говорят вирусолози и епидемиолози, което го повторих на предните страници: да, има я тая гадост, и веднъж появила се, тя ще ни "навещава" вече всяка година. Става дума за особено ...вирулентна гад (научих една-две фрази покрай короната, дето няма да използвам вече, но ще ми останат

), която обаче съвсем не е толкова смъртоносна и тежка. Но това, което правят правителствата по света е грешно и престъление. Последното е от мен.
metodito, има си ходове за всякакви ситуации, просто не си се замислял по-дълбоко

Аз се доверявам напълно само на специалистите вирусулози. Те го обясняват ясно и точно - вирусът ще премине през всичко живо, рано или късно, със или без симптоми, но ще премине. Ако щеш и в пещера или бункер се скрий, пак ще те намери. Междудругото нали има убежища и бункери по цял свят, те са за VIP пасмината монарси, главатари, магнати и пр. В свят с такива глобални комуникации, информация би изтекла много лесно. Защо никой не се настанява в тези убежища?? Народонаселението си е примряло от страх, пък на „персоните“ им е все тая. Що тъй?

Иначе за момента, когато ще настъпи, ще изкарат пред камерата един нагримиран доктор, който ще ни обясни, че вирусът е преминал през 70% (на тях им е нужна тази цифра), за щастие при повечето безсимптомно. Бат Боко пък ще обясни в какво чудо се е видял да лавира между просперитета и крепкото здраве на избирателите си... тъй де нацията. И това е с хода - чисти сметки, добри приятели
Пък има един документ със 20-ина точки описващи контролиран експеримент - намерения, причини, следствия и последствия. На този етап е просто конспирация и няма смисъл да го пускам, линка е несъществуващ, но точките се пазят

Ако мине само първата проверка, който е заинтересуван ще го пусна. Първата проверка е че във световен мащаб всичко ще приключи до 30 април. Тоест „нашият“ 13 май би следвало да се предсрочи с около 10-ина дена, пък и това ще дойде като дюшеш за смекчаване на народния гняв

Имаме още 2 седмици и малко, паживьом - увидим! Тогава може да препрочетем въпросните точки. Пък и в крайна сметка всеки си прави собствените сметки и преценки на база на своя акъл, а не на чуждия