Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот Serafim » 17 апр 2015 22:13

https://m.facebook.com/#!/tcvetan.atanasov?fref=nf

В профилa нa този човек ( извинявям се, че го споделям, но той сaмия е постнaл в отворенa групa) имa видео (негово), в което цигaни бият изнемощял, пaднaл кон, a след товa нaлитaт нa бой с вилa и псувaт aвторa.

Мaлко съм потресен... искaм видеото дa го прaтим във всички севъзможни стрaници нa ДПС, дa се принтирa thumbnail-a и зaглaвието и дa се рaзлепи в офисите нa ДПС.
Искaм Местaн дa вземе отношение (някaкво). Искaм дa се проверят ромите имaт ли здрaвни и соц. осигуровки, ползвaт ши соц.помощи, регистрирaнa ли е кaруцaтa, плaщaт ли дaнъци.

Доколкото ми е известно в конституциятa е зaбрaненa жестокосттa нaд животни. Психически и физически тормоз също.

Споделяйте!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 апр 2015 09:32

То е забранено насилието над животни, но като си от малцинствата всичко е позволено. Още повече когато БХК мълчи като риба, след престъпление извършено от циганите. Това недоразумение бие тъпана само когато могат да пострадат малцинствата заслужено, но не и когато те тероризират хора, животни и природа.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 19 май 2015 20:23

Баща от Пловдивско алармира чрез Фейсбук, че цигани пребиват детето му. Мъжът живее със семейството си в пловдивското село Болярино, където ромите са по-скоро мнозинство. Не става въпрос за единичен случай, а за системни нападения и ежедневен страх.

Полицията не помага и отчаянието на хората вече е стигнало предела си. Българите се заключват в домовете си от страх, а ромите вилнеят из селото.

Бащата призовава за помощ, защото не иска да види "детето си в ковчег". Plovdiv24.bg публикува поста на Стоимен Василев без корекции:

"Призовавам всички българи, наши приятели и роднини да се отзоват на това, което виждате и на молбата ми. Живеем в село Болярино, община Раковски, където е пълно с адски агресивни цигани, които без причинно връхлитат на деца и на големи. От едно известно време незнайно защо циганите в това село се държат нагло и простовато към децата ни, също и в училището, където учат в село Белозем.
Културни и възпитани деца страдат безпричинно от агресията на тези цигани от това село. Повече от година цялото семейство пазаруваме от Белозем, като някакви затворници седим вкъщи и не смеем да си изкараме децата на детската площадка в парка. Но синът ми има приятели и излиза, за да се види с тях.

Но агресивните цигани /вече ги наричаме талибани/ карат децата си да се блъскат в сина ми, а в последствие големите (родителите) го наобикалят и заплашват. Предният път викнахме полиция, но не ни се отзова.

На 16 май синът ми с едно негово приятелче от град Пловдив отидоха да уловят риба, две от циганките са го хванали за гушата и са му ударили здрав пердах. Аз и жена ми, докато стигнем до там, те вече бяха го набили. В последствие се появи бащата - циганин по прякор Сико и започна да ме гони с коса за косене, а една от циганките с прът започна да посяга на жена ми. Българи, които живеят наблизо, изскочиха и ги спряха да не връхлитат.

Полицията дойде, но тези цигани няма да се спрат. Ние сме преселници в това село, както и те придимно, но много години живеят тука и са защитавани от кметската управа. Майната му на мен и жена ми, да ме утрепят тези цигани, но да не посягат на деца, и то български. Ще бъда благодарен всеки, който го прочете това и се отзове на молбата ми, не искам да видя първородният ми син в ковчег, убит от цигани".

Read more: http://news.plovdiv24.bg/558846.html#ixzz3abe0gxXY
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 24 май 2015 11:51

ами ето, човечеца си го е казал, ама големите ербапи избират да се борят с по-слабия протичник, вместо да се опълчат на истинския виновник! може би защото са на хранилка при него!
докато полиция, местно и държавно управление, не започнат да си вършат работата и да спазват законите, то ще се пролива кръв между българи и цигани, заради дребни кокошкарски дрязги!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

urkoto

Цигани нападнаха църквата в село Марчево край Гърмен

Мнениеот urkoto » 30 май 2015 18:48

Точно днес, на Черешова Задушница, по обяд, докато жандармерията пази на входа на циганската махала "Кремиковци" , десетина младежи - мъже и жени, се спускат към църквата над село Марчево край Гърмен. Нахлуват в храма, взимат торбите на свещеника и бягат към махалата, която е в непосредствена близост.

Циганите са откраднали парите от продадените днес свещи и храната, оставена от близки за покой на душите на мъртвите. За това разказват хора от селото. Ромите – на възраст между 10 и 15 години са поискали първо свещеникът Георги Керанов да ги нахрани. След като изяли всичко, те го нападнали и поискали да им даде парите от продажбата на свещи, съобщава bTV.

82-годишният свещеник отец Георги е в тежък шок в дома си в Гоце Делчев след нападението, разказа синът му.

Бившият кмет на село Огняново Розен Марчев случайно минавал край църквата, чул шума и се притекъл на помощ на отеца.

От полицията в Благоевград не потвърждават за подобен инцидент. Дежурният полицай обясни, че няма как да бъде допуснат бой, тъй като има засилено полицейско присъствие. Служители на жандармерията били на място и следели за спазване на обществения ред и недопускане на сблъсъци между роми и българи в община Гърмен.

Припомняме, през последните дни - след ескалиране на напрежението в Гърмен, политиците ни се мъчат да определят причината за проблемите, които до момента варират между социален, етнически и битов характер.

Междувременно председателят на НПО „Гражданска активна съвест" и активен участник в протестите в Гърмен Андон Балтаджиев, който бе арестуван, бе пуснат от съда в Гоце Делчев под домашен арест. Той бе хванат от полицаи в четвъртък на път за Варна.

След приключване на съдебното заседание Балтаджиев каза, че това е начин да бъде отстранен от организацията на готвения голям протестен митинг в размирната община Гърмен, който е насрочен за 2 юни. Защото извършил деянието на 23 май, а е заловен 5 дни по-късно, без да се е укривал от органите на реда.

Докато се гледаше неговата мярка, в друга зала на съда решаваха съдбата и на обвиняемия ром Митко Райков, участник в побоя над българи, довел до протестите в Гърмен.

Съдия Стефан Шарланджиев определи за него най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража". Той е обвинен за едро хулиганство и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Има богата криминална хроника – осъждан е 8 пъти за извършени престъпления от общ характер – 6 пъти за кражба и 2 пъти за документни престъпления.

Поредния битов инцидент в милата ни татковина.

http://frognews.bg/news_92137/TSigani-n ... ai-Garmen/
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

way
Контакти:

Re: Цигани нападнаха църквата в село Марчево край Гърмен

Мнениеот way » 30 май 2015 18:55

Мърсна зган са цинагините и решението е само едно

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 30 май 2015 19:18

way написа:Мърсна зган са цинагините и решението е само едно

Zyklon b? :?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 май 2015 19:22

Недейте така! И циганите са хора, влезте им в положението най-после! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 май 2015 19:36

Битов проблем?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 май 2015 19:38

Силно се съмнявам сигани да са били. Някакво политтеатро ни представят :idea:

Върни се в “Свободна зона”