bubka написа:Тук такива дебили има, че се радвам, че не съм чел цялата тема. Напоследък се чудя дали пък няма да е добре да ни перне някой мини италиански сценарий. Малко естествен подбор не е излишен. Ама ако може така да се позавърти около тея, дето си мислят, че вирусът е само в главите им и не е реален.
Абе Мишок, (извинявай, ако си тънкообиден, но това е най-милото определение което ми хрумва) в главите на критично мислещите хора и реалисти има единствено притеснение за зомбитата които са около тях. Само в главата на едно зомби може да има дебнещи вируси, чуми, зарази и смърт навън в природата, а в кутийката си наречена дом, да си в пълна безопасност закрилян от Бог. Така ти е казал твоя бог, защото той е телевизора. Нямаш никой друг бог, нали?!, аз съм убеден в това! Вие сте зомбирани до такава степен, че утре ако ви кажат Излизайте!, вие няма да излезете. Ще започнат да ви изкарват умирисани от дупките си, но не и доброволно.
Психиката разбута ли човек, тогава става страшно за него. А вие сте с размазана психика. И тръгнал чак да кълне свободни и здравомислещи хора да не защитават свободата си полагаща им се от Всевишния, а не от телевизора или от твоя болен мозък!
Въобще не можеш да разбереш, че тези хора не се притесняват за себе си, а за болните ви мозъци, защото може на мен хич и да не ми пука. Аз имам 2000 кв. метра собственост, където мога да дишам, да бягам, да плувам, да правя каквото си искам, да произвеждам храната си години наред без да ми пука от държавната система. А ти какво ще правиш в твоята кутийка, която най-вероятно и не е твоя, а на лизинг, когато телевизора ти каже че от страхотиите и болестите навън не трябва да излизаш още 2 месеца. А още 4-6... година... Тогава какво ще правиш? Ще утъпчеш пътя до хранителния магазин от който ще ти зависи живота докато накрая те изкарат от дупката си умирисан! Ти точно и затова кълнеш свободомислещите хора, защото собствената ти гибел се върти като на кинолента ежесекундно в болния ти мозък!