Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Tommi » 30 юли 2015 14:18

Tzar_Kiro написа:
Tommi написа:Какви заглавия бре, аз съм написал, че е в регистъра на забранени сайтове и Синьото сърце ми опонира, че не е било вярно.

А защо не си написал и причината,заради която е в списъка???

Били им нарушили правата. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юли 2015 14:18

Tommi написа:
Tzar_Kiro написа:
Tommi написа:Какви заглавия бре, аз съм написал, че е в регистъра на забранени сайтове и Синьото сърце ми опонира, че не е било вярно.

А защо не си написал и причината,заради която е в списъка???

Били им нарушили правата. :)

Правата на кое?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юли 2015 14:20

Синьо сърце написа:Що се правиш на идиот като ония! Само отделни страници са под възбрана. Влез в Русская весна, примерно-всички клипове са от ютуба! Това на спрян сайт да ти прилича?

Отделните страници нали пак са Youtube.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sl321

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот sl321 » 30 юли 2015 14:20

Русия и страните от западна Европа нямат нищо общо от гледна точка стандарта и начина на живот. Абсурдно е да се правят каквито и да било сравнения. Само болни мозъци на безрасъдни и неинформирани индивиди могат да си позволят този абсурд.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k4h2k_Eu9kk[/youtube]
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юли 2015 14:23

1982 написа:Северна и Южна Корея са прекрасен пример. Една държава, разделена на две - американска и руска. Е, резултатът е видим.

Северна Корея е руска ли? :lol:
Не скочиха ли китайците с 200 000 войска там? :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 14:23

Tommi написа:
Синьо сърце написа:Що се правиш на идиот като ония! Само отделни страници са под възбрана. Влез в Русская весна, примерно-всички клипове са от ютуба! Това на спрян сайт да ти прилича?

И от " Путин забранява Youtube", каквото е заглавието, какво остана? "Роскомнадзор блокира няколко страници на ютуб заради нарушаване на авторските права и след решение на съда". Почти едно и също е, а?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юли 2015 14:25

Tommi написа:

Ти за първи път ли виждаш Интернет, бе :lol: :lol: Отделните канали, повтарям за кьоравите КАНАЛИ нарушават авторски права и биват блокирани ;) Сега се е появил и проблем с Twitter в Щатите - някакъв съди Конан О'Браян ( аз съм гаден и долен русофил, но гледам американска телевизия, без политика, естествено :lol: ), щото му ползвал от шегите за известни личности, публикувани в Twitter, в шоуто си :lol: Там също се появява интересен казус - интелектуалната собственост в Twitter съществува ли като понятие :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юли 2015 14:31

Ами освен да си пусне тая пиратска песничка, щом му нарушават авторските права. :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nzcv5TJkJBA[/youtube]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юли 2015 14:37

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Северна и Южна Корея са прекрасен пример. Една държава, разделена на две - американска и руска. Е, резултатът е видим.

Северна Корея е руска ли? :lol:
Не скочиха ли китайците с 200 000 войска там? :lol:

Цитирай само хора с двуцифрено IQ, моля :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юли 2015 14:38

Player написа:
sl321 написа:Аз лично харесвам Германия, Холандия, Белгия..... В главите на промитите мозъци от Вова има само говна и Америка. Нищо друго няма. Няма Швейцария, няма Австрия......само говна и Америка.....пфф

Аз имам симпатии към Япония пък. Като култура, страна , народ, ценности, уважение, чест, достойнство, поглед върху всеки детайл от живота и още много неща. Ако не бях българин, щеше да искам да съм японец. Но мозъчно увредените русофилки все американофил ме изкарват. :mrgreen:

Японците са най-големите откачалки :lol: Съмнявам се, че българин ще се приспособи добре там ... Просто културата им е някаква странна, много различна от нашата :?

Върни се в “Свободна зона”