Смит ще каже, че си държи маската в джоба и вечерта отива на "посещение" при някоя жрица на екстаза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:favaca8888 написа:Третата грешка беше ,че не затворихме границите.Страни като Унгария, Словакия,Словения,Австрия,Хърватия,Чехия,Полша,Северна Македония,Сърбия си затвориха границите още на 12.03.2020/Пускаха само камиони и автобуси.
Изборените страни значи са допуснали други грешки, защото имат повече заразени и умрели от България, въпреки че са затворили границите си рано. Сърбия имат два пъти повече умрели и 4 пъти повече заразени от България при сходен брой направени тестове и сходно население на двете държави.
Това със задължителното носене на маски е тъпо решение. Имаме малко случаи на болни, не е нужно да се усилват мерките на този етап.
favaca8888 написа:А тези младите ,на по 30-40 г. тях ще ги занулим,кой с бизнес,кой с магазинче,кой творец,актьор и прочие. Ще ги закрием и вместо да има 3000 марки бензиностанции,ще има 3.Вместо 20 000 банки,ще има 5. И т.н. и т.н.
Thsmith написа:paceto написа:
Ти не искаш да носиш, ама сега с тази заповед за задължително носене като те спрат и ти лепнат глобата какво ще правиш?
Вероятно ще се съдим ако не мина по друг начин, но като цяло не е особено вероятно. Смисъл, аз се движа с кола навсякъде. Да, бягам, но да кажем, че на място със затворен достъп. Няма значение, подробности са това. Единственото важно е, че тиквата и годжи са фурнаджийски лопати и не управляват нищо, а действат хаотично.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Thsmith написа:Защото грип има всяка година и никой нормален не се насира от страх или не се затваря в бомбоубежище заради него.
ОК, този е по заразен и с по дълъг инкубационен период, но ние нормалните и здрави хора няма от какво да се притесняваме.
Дори 100 000 да са жертвите, пак не си заслужава да затваряш държавата и да скапваш икономиката, а какво остава за 10 тина души, които са били я с тежки диабети, инслулти и какво ли не още.
favaca8888 написа:Непринуден,цитирал съм Слави Трифонов не ми се прави на дръж ми шапката
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта