Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот ivan56 » 24 ное 2015 18:08

pampi написа:
ivan56 написа:
pampi написа:Много си необразован в някои нещица, да ме прощаваш... :lol:
Изпърво, комунизъмът, е еврейско-масонско изобретение и многострадалният руски народ стана жертва на този чудовищен експеримент. От къде да знаеш, че лично Ротшилд с помощта на американските масони е налял няколко милиона долара, огромни пари за него време в това начинание. Какъв комунизъм и какво шумкарство търсиш сега в православна Раша само ти си знаеш... 8-)

За все несгоди на многострадалният руски народ са виновни САЩ.
Руска народна мисъл. :)

Ванчо, бре, чети! Ванчо пак не ще... :lol:
Ванчо,бре, къде прочете САЩ? Или ти трябва обяснение що е това "масон"?

Чета аз, ама ти какво пишеш :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 24 ное 2015 18:08

Player написа:Досега защо си мълча Путин за Турция? Или сега си търси опорна точка? Значи досега Турция им беше добър съсед и заедно ще правят бизнес, а сега едва ли не са терористи. И логиката в Русия е като всичко руско - за нищо не става.

Не е логика, до интереси е. И недей с лошо, жените им стават, не за цял живот, но за временно решение са страхотни.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 ное 2015 18:13

diplomat написа:
Изпърво, комунизъмът, е еврейско-масонско изобретение и многострадалният руски народ стана жертва на този чудовищен експеримент. От къде да знаеш, че лично Ротшилд с помощта на американските масони е налял няколко милиона долара, огромни пари за него време в това начинание. Какъв комунизъм и какво шумкарство търсиш сега в православна Раша само ти си знаеш... 8-)

И ти като Станко четеш както дяволът чете Евангелието. Мога с добро, ама мога и с лошо... Пределно ясни са ми историческите събития около ленинските революции и комунизма му, както и огромното влияние на евреите в тези процеси, но като прочета някой "интелектуалец" да пише за масони И евреи, става ми ясно колко точно е започнат с материята. Никакъв комунизъм не търся в днешна Русия, тъй като там цари олигархо-демократична абсолютна монархия - на практика, не на теория, естествено. Явно сам не помниш какви неща пишеше преди и с какви опорни точки боравеше, ама нейсе. :roll:

Ба мама му! Ти си следил задълбочено моя творчески път! Архивите са живи! А сега интелектуалецо, бръкни в тях и цитирай къде точно съм възхвалявал комунизма и шумкарството. Понеже няма да намериш нищо такова, ти заявявам: ти си лъжец !
Апропо:"...тъй като там цари олигархо-демократична абсолютна монархия - на практика, не на теория, естествено..." - за България или за Русия говориш? Присмял се хърбел, на щърбел е положението...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Рамзан Кадиров: Турция ще съжалява!

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2015 18:14

[center]Изображение[/center]

Турция ще съжалява, че е свалила Су-24, заяви президентът на автономната руска република Чечения - Рамзан Кадиров, предаде РИА Новости. "Нямам никакво съмнение, че в Анкара ще съжаляват дълго за това, че свалиха нашия самолет. Турците постъпиха коварно. Така правят само лицемерите, които говорят за приятелство, а действат като врагове", написа ръководителят на южната република в профила си в Instagram по повод на сваления от турски самолети руски изтребител. По-рано руският президент Владимир Путин определи действията на турските военни като нож в гърба.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2015 18:14

ММ1914 написа:
Player написа:Досега защо си мълча Путин за Турция? Или сега си търси опорна точка? Значи досега Турция им беше добър съсед и заедно ще правят бизнес, а сега едва ли не са терористи. И логиката в Русия е като всичко руско - за нищо не става.

Не е логика, до интереси е. И недей с лошо, жените им стават, не за цял живот, но за временно решение са страхотни.

Те по принцип руснаците за нищо не стават, няма значение жени ли са, стоки ли са или мисъл. Сега руснаците дори искат да ни оспорят договора с поляците за ремонт на самолетите. Няма такива гадове, като тези мръсни руснаци. Да им падат самолетите всеки ден, свалени или неизправни - няма значение.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Рамзан Кадиров: Турция ще съжалява!

Мнениеот DANS » 24 ное 2015 18:18

Изображение
О времена, о поврати, а преди време КОЙ ли щеше ни наказва нас БЪЛГАРИТЕ с "Турски поток"!
Изображение
и ходи да лапа турски "паток" :mrgreen:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Рамзан Кадиров: Турция ще съжалява!

Мнениеот DmG » 24 ное 2015 18:18

Тези не бяха ли във война до преди години, сега защо толкова люто лиже путиновия гъз?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 ное 2015 18:20

ivan56 написа:
pampi написа:
ivan56 написа:

За все несгоди на многострадалният руски народ са виновни САЩ.
Руска народна мисъл. :)

Ванчо, бре, чети! Ванчо пак не ще... :lol:
Ванчо,бре, къде прочете САЩ? Или ти трябва обяснение що е това "масон"?

Чета аз, ама ти какво пишеш :)

Ванчо, бре, да разбирам ли, че за теб САЩ и американски масони са синоними? Как ти звучи например изразът: Националният отбор на американските масони по баскетбол стана световен шампион? :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 ное 2015 18:22

Беше сигурно, че рано или късно някой ще свали руски самолет нарушил въздушното пространство на чужда държава! Добре знаем колко пъти Русия наруши и българското въздушно пространство! Според мен е станал сакатлък, руснаците на са очаквали турците да си свършат работата! Трета светивна още няма, спрете с глупостите ...

Върни се в “Свободна зона”