Кашчей написа:Andrew Eldritch написа:Кашчей написа:Andrew Eldritch написа:Мляко с ориз написа:За далечна София не знам, но със сигурност в близка Варна има театър поне 2 пъти по-голям от този

Най-големия на Балканите вика

Техният е най-големият малък театър, а те са най-многобройната малобройна публика.
А зала "България" в София е по-голяма от Роял Албърт Хол, нали?
То и вашата многобройна публика спокойно ще напълни стадиона в Разград, че и половината ще е празен, ако не и повече.
Не съм отварял приказка за зала България и Роял Албърт Хол, ама щом ти твърдиш...
А нашата многобройна публика е пълнила доста по-големи стадиони от цитирания от теб.
Не си отварял дума, но правиш ехидни сравнения с размерите на театър в град, който е 50 пъти по-малък от София, та и аз направих сравнение с град, който е 5-6 пъти по-голям от София.
Че сте пълнили-пълнили сте, ама сте го пълнили заради гостуващият отбор.Ако беше само заради Левски щяхте да го напълните и с Пирин ГД, и с Нефтохимик, и с Локо Пд. А като гледам как пълните и Националният в мачовете срещу ЦСКА направо шапка да ви свали човек на многобройната и вярна публика!
ЛЕВСКИ напълни Националния няколко пъти с отбори като ЛИВЪРПУЛ,РЕЙНДЖЪРС,БАРСЕЛОНА,ВЕРДЕР,ЧЕЛСИ,УДИНЕЗЕ,КИЕВО...
защо другия гранд не напълни Нациналния поне веднъж?
с ЛИВЪРПУЛ действащ Еврошампион 16 ниляди
с Фулъм 30 хиляди
когато се изказваш,първо чети,чети,чети,чети..................... и тогава с..ри, но с това дето си чел и не си запомнил не се бриши!