Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zuekaa написа:Не ме интересува ,нито хамериканската пропаганда нито Корейската .. чисто военно погледнато няма как да се случи хамерика да обяви война на КНДР ....
Северна Корея
Активана армия: 1,106,000
Резерв: 8,200,000
Паравоенни: 189,000
-------------------------------------
САЩ
Активана армия: 1,458,219
Резерв: 1,458,500
Паравоенни: 11,500
--------------------------------------
Принципно КНДР не са някаква случайна държава , че хамерика да се мери с тях нито са им някакви прости араби с пушкала тука става реч за многомилиона армия с много оръжие .. Пък хамерика никога няма да се пробва на 4 по големина армия за този дет духа к во ще спечели от КНДР .. нищо само може да загуби МИЛЯРДИ ДОЛАРИ а хамерика не в много изгодна финансова позиция чисто парична гледна точка америка нямат пари да водят тази война на КАТАСТРОФА
vaskonti написа:Чудя се дали КНДР и изобщо комунистите промиват мозъци... ама едва ли
Sir_Vodkin написа:zuekaa написа:Не ме интересува ,нито хамериканската пропаганда нито Корейската .. чисто военно погледнато няма как да се случи хамерика да обяви война на КНДР ....
Северна Корея
Активана армия: 1,106,000
Резерв: 8,200,000
Паравоенни: 189,000
-------------------------------------
САЩ
Активана армия: 1,458,219
Резерв: 1,458,500
Паравоенни: 11,500
--------------------------------------
Принципно КНДР не са някаква случайна държава , че хамерика да се мери с тях нито са им някакви прости араби с пушкала тука става реч за многомилиона армия с много оръжие .. Пък хамерика никога няма да се пробва на 4 по големина армия за този дет духа к во ще спечели от КНДР .. нищо само може да загуби МИЛЯРДИ ДОЛАРИ а хамерика не в много изгодна финансова позиция чисто парична гледна точка америка нямат пари да водят тази война на КАТАСТРОФА
Най-после един човек, който разбира истината! КНДР ще разгроми смешната армийка на илюминатската държава, която ви е промила мозъците на всички - САЩ.
dunavfc написа:Заблудени люде,количеството на армията не прави сила...КНДР е в 19 век, затова по-добре да си останат само с намерения за война,инак не ги чака нищо добре и не че ми пука особено за техните лидери,но загубите и истинската мъка ще я споделят обикновените хора.КНДР е една от най-изолираната страна в света,докато Американците са в НАТО,така че какво има да се говори повече....
Biris Norte написа:dunavfc написа:Заблудени люде,количеството на армията не прави сила...КНДР е в 19 век, затова по-добре да си останат само с намерения за война,инак не ги чака нищо добре и не че ми пука особено за техните лидери,но загубите и истинската мъка ще я споделят обикновените хора.КНДР е една от най-изолираната страна в света,докато Американците са в НАТО,така че какво има да се говори повече....
И аз чух ,че на северо-корейците не им достигали копия и щитове освен това и фураж за конете защото там имало неистов глад ! Та се колебаели дали да нахранят конете или да ги изядат ! Много си прав браво за коментара великата натовска армия ще победи !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта