Виж, ясно е че интернет в този му вариант е почти невъзможно да бъде изцяло контролируем, но с необходимите поправки и закони, може да се доближат начини за затягането му. Има и друго- манипулативните институции не спират да заливат пространството с всевъзможни измислици, които подвеждат и в един момент човек се чувства объркан и невярващ. Това е целта, на теб ти писва да се натоварваш и предпочиташ да вярваш на това което се вижда и докосва.
Аз съм имал щастието да наблюдавам на живо индиец, който гълта 40-50 см-ви ножове, ляга върху големи пирони пробиващи тялото му, после се изправя и гледаш дупките и месото му

признавам причерня ми и ми прилоша. После се интересувам задавам му въпроси какво, как...той ми посочва главата си и казва: "Всичко е тук в мислите", айде върви, че давай някакво обяснение или "твоите така необходими доказателства" от които имаш нужда

"Невидимият" свят покрай нас е огромен, но просто не сме дорасли все още за него...или нещото в което аз вярвам повече - не ни се позволява по един или друг начин да дораснем за него

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]