Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Дянков подаде оставка

Мнениеот soilwork » 18 фев 2013 14:22

Американският президент: При нас заплатата е 6000 долара, данъците като се извадят, остават 5500. За живеене са нужни 3000. Къде отиват другите 2500 нас не ни интересува.. :)
Френският президент: При нас заплатата е 4000 евро, данъците като се извадят, получават се 3500. За живеене са нужни 2000. Къде отиват другите
1500 не ни интересува! :)
Българският президент: При нас заплатата е 600 лева, данъците като се извадят, получават се 500. За живеене трябват 1000. Откъде взимат другите 500, нас не ни интересува! :twisted:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 фев 2013 14:23

child in time написа:
Hahaha1 написа:България трябва да напусне ЕС и Станишев да отива в Кремъл да моли майка Русия да спаси България!

А няма нужда! Русия моля ви не ни освобождавайте повече от нищо и никого ! Благодаря предварително! 8-)

Тоя само за тва пише,мани го...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 фев 2013 14:28

fire написа:Мнението на всеки е достойно за уважение,защото то е лично мнение,но в твоето не виждам нищо "лично"освен последните ти 2 изречения..........а и първото такова,в което се изразяваш меко казано арогантно за "95%" от участниците в темата до тук!
Ти очевадно си от онези,които все още нямат финансови проблеми,"папкат таткови парички" и нямат грам представа,как живеят обикновените и трудещи се хора у нас и пенсионерите,които имат по-голяма сметка за ток,отколкото пенсиите им!
Заемаш позиция,която защитава вече бившия ни министър....но очевадно,щом ползваш мнението му за личен аргумент си един от оставените от самия теб 5%,които не са "лаладжии"?! :mrgreen: Моето мнение е,че именно към въпросните "лаладжии" принадлежиш и ти,но за щастие те не са 95% в тази тема и другите подобни а точно обратното!
ПП: Нямам за цел да те обидя! Казвам го по принцип за хора с подобно мислене!

1. Мнението ми е абсолютно лично. Цитирам Дянков за да са ясни причините да ОТКАЖЕ в този момент субсидиите на аристократите. Този отказ е и повода за свалянето му.
2. Няма значение дали имам или не финансови проблеми, но за твое успокоение "не папкам таткови парички", а напротив.
3. Имам много добра представа как живеят хората и разбирам нагласата на обществото.
4. Дянков не е човека, който изцоца пенсионните фондове, но и няма инструменти да вдигне трансферните платежи.
5. Дянков не е виновен за цената на еленргията.

Не мога да се обидя от подобно мнение!
Може по много въпроси също да влизам в графата "лаладжия", но поне едно е сигурно:
1. Винаги съм си плащал данъците и не съм ощетил бюджета със стотинка.
2. Не съм ползвал банкови кредити "на корем" през периода 2005-2009, които сега да се чудя как да обслужвам и същевременно да псувам баковите институции какви "кръвопийци" са.
3. Нямам телефон за 1000+ лева на изплащане.
4. Сменил съм си дограмата и съм санирал жилището си преди да похарча толкова пари за кола и сега не обвинявам ЕРП-тата за сметките си за ток.
5. Когато имам проблем в живота си не търся "виновници" а търся начин да си го реша!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 18 фев 2013 14:29

child in time написа:
Hahaha1 написа:България трябва да напусне ЕС и Станишев да отива в Кремъл да моли майка Русия да спаси България!

А няма нужда! Русия моля ви не ни освобождавайте повече от нищо и никого ! Благодаря предварително! 8-)

Заради такива неблагодарници като тебе сме на това дередже!Защото България трябва да се държи за Русия,ама не.Европа гледат всички хайде ето ви сега запада и ЕС.
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 фев 2013 14:31

По Канал 3 пуснаха инфо че уволнението на Дянков е заради нов дълг от 800 000 000
Последна промяна от obi4am_pirin на 18 фев 2013 14:32, променено общо 1 път.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 18 фев 2013 14:31

Hahaha1 написа:
child in time написа:

Заради такива неблагодарници като тебе сме на това дередже!Защото България трябва да се държи за Русия,ама не.Европа гледат всички хайде ето ви сега запада и ЕС.

Ти си или на 11 или на 91.Абсолютно съм убеден, че нито прекрачваш първата цифра, нито падаш под втората.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 фев 2013 14:33

Hahaha1 написа:
child in time написа:

45 години вещо управление под съветския ботуш стигат! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 фев 2013 14:33

milen.hristov написа:
shumkar_44 написа:Нота бене! Боко нае новата мурто марионетка без никаква подготовка за поста си на финансов министър:

Томислав Дончев:

В периода 1997-1999 година работи като учител в Хуманитарната гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ в град Велико Търново - преподава психология, логика, етика, философия. През 1999-2000 година Дончев е редактор в Радио Габрово.

През 2000-2004 година е изпълнителен директор на организацията Високотехнологичен бизнес инкубатор Габрово, а през 2004-2007 работи в Институт „Отворено общество“. През 2005 година завършва едномесечен курс по бизнес мониторинг в Академията по бизнес мониторинг в Оксфорд, Великобритания. През 2006 година получава магистърска степен по стопанско управление от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“.

Мислех да не пиша по политически теми днес.
Но глупостите които написа са невероятни, и имам само един въпрос
КОЙ ДА БЪДЕ НОВИЯТ МИНИСТЪР, КАТО И ТОЗИ НЕ ТИ ХАРЕСВА.

Може ли аз да кажа!? Тази с бизнеса за онлайн цигари, дали няма да е подходяща за поста? Общо взето герберите ги избират на подобен принцип.. :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 18 фев 2013 14:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 фев 2013 14:33

Hahaha1 написа:
child in time написа:

[offtopic]И като толкова те кефи Русия,що спамиш във форумите,айде събирай си багажа и дим да те няма :twisted: ..[/offtopic]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 18 фев 2013 14:34

Следващите редове ги "копнах" от един друг форум и реших да ги споделя тук, защото мисля, че е твърде възможно точно това да се случи! А именно:

"Не е нужно да сме гадатели, за да прозрем какво следва след предсрочните избори:
1) властта се окупира от кохортата зад Станишев
2) там са хората на енергийната мафия като Р. Овчаров и Б. Манчев, които още на втория ден ще поискат финансиране на проекта АЕЦ-Белене.
3) България за нула време се оказва в ситуацията на Гърция, но много по-зле, защото ЕС ще ни отритнат.
4) Следва търсене на свежи пари. Всички им отказват. Остава вариантът финансиране от Русия, срещу определени политически регламенти. Хиените зад Станишев междувременно се досещат, че населението е скътало доста пари в банките. Провежда се вариант "Виденов-2" под предлог, че държавата е в нужда. Междувременно кохортата е изчистила сметките си в западни банки, поради което Западът си трае. Баба Пена остава с пръст в устата след като разбира, че с парите, които е кътала години наред може да изпие една голяма боза."
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Свободна зона”