Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 мар 2015 17:36

Tommi написа:Щом и руските университети станаха по-добри от западноевропейските и американските, значи положението във форума е много тежко... :)

Абе, руските болни, са най-здравите болни в света.

Те т'вай. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 14 мар 2015 17:39

THE G.A.M.E написа:
Tommi написа:Щом и руските университети станаха по-добри от западноевропейските и американските, значи положението във форума е много тежко... :)

Не руските- съветските! 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 14 мар 2015 17:43

THE G.A.M.E написа:
проф. д-р Томов написа:Прочети предния ми пост. Там са дадени всички факти около ДПС с дати и имена :) Тогава ще ти стане ясно, кои са архитектите на настоящата политическа система и настоящата политическа ситуация 8-)

Ами аз какво писах ?

Създадени от Москва, сега прибират американски кинти.
Чудничко. :lol:

Иначе към момента американо-турските отношения са крайно обтегнати, точно за това в скоро време, не-малка част от US войските на турска територия, ще бъдат дислоцирани тук.
Добрите американо-турски отношения, са в историята.

Това не е от вчера или днес, това е от няколко години. Откакто турците и най-вече ердоган решиха да ни ги подкрепят в близкоизточните им начинания. Първо им спряха парите, после се опитаха да ги сринат икономически (неуспешен опит) и накрая се пробваха да свалят Ердоган, ама не успяха. Това което спретнаха в Украйна и на руснаците с рублата, беше разиграно и в Турция. Сценарият е един и същ. И така като гледам, точно в държавите със силни политици и силна икономика е неуспешен. Нещо на съветниците и мозъчните тръстове на чипсовете не им достигат мозъчета. Не може да сравняваш Турция и Русия с Либия, Египет и Тунис. Та те дори е Иран не могат да пробият 8-)
Image

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 14 мар 2015 17:46

aleksandrov77 написа:
проф. д-р Томов написа:Дипломате, аз какъв университет ти поствам, ти какви селски колибки ми показваш 8-) Някои даже са изоставени и са обрасли целите с трева 8-) Пък на други снимки, гледам рибарите се разхождат с гондоли из блатистите мочурища около сградите за прислужниците 8-) Бях останал с впечатлението, че си говорим за университети или бъркам :? :roll: :oops:

Русофобите ги поставихме в шах и мат! 8-)

До сега съм играл само с пешката 8-)
Image

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 14 мар 2015 17:50

diplomat написа:
проф. д-р Томов написа:Дипломате, аз какъв университет ти поствам, ти какви селски колибки ми показваш 8-) Някои даже са изоставени и са обрасли целите с трева 8-) Пък на други снимки, гледам рибарите се разхождат с гондоли из блатистите мочурища около сградите за прислужниците 8-) Бях останал с впечатлението, че си говорим за университети или бъркам :? :roll: :oops:

То тва московското е направено от хора с бая комплекси и малки пишки. :lol: Пожелавам ти да посетиш някога тези "колиби", дори и да си в някаква клетка, пак ще ти се отворят очите поне. 8-)

Как мислиш, Ломоносов дали е бил комплексар и с малка пишка 8-)
Image

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 14 мар 2015 17:54

язе написа:
THE G.A.M.E написа:

Не руските- съветските! 8-)

Московският държавен университет (Московский государственный университет) „М. В. Ломоносов”, отбелязван още с абревиатурата МГУ, е най-най-голямото висше учебно заведение на територията на цяла Русия. Също така то е и най-престижното. Приема се като обект на културно наследство на цялата страна.
Университетът разполага с 39 факултета. Предлага обучение на студенти по 128 специалности в направления, които обхващат единствено съвременни академични програми за висше образование. Учебно заведение има на разположение над 600 съоръжения и сгради. В тях се помещават отделните факултети. Университетът разполага и с 15 на брой институции с научно-изследователски цели.
Към неговата собственост принадлежат и четири музея, ботаническа градина, научен парк, научна библиотека, предлагаща на студентите и преподавателите фонд от повече от 9 милиона тома, интернет център, издателство, културен център и др. Московският държавен университет има 6 филиала и около 300 катедри. Общата площ на целия университет е повече от един милион квадратни метра. Най-голям е централният му кампус.
Показателно за качеството на образованието в Московският държавен университет е колко хора с постижения в различни области на науката са възпитаници именно на това висше учебно заведение.
От 1992 год. МГУ притежава статута на висше учебно заведение, което се самоуправлява. Това дава повече възможности на ръководството да работят за просперитета на университета.
През последните години Московсият държавен университет продължава да разкрива нови факултети, центрове, катедри и лаборатории. По този начин висшето учебно заведение осъществява много нови междудисциплинарни програми.
Предлагат се над 145 програми за дистанционно образование в повече от 25 подразделения. Освен това университетът се утвърждава като най-голям иновационен център, като създава научен парк. Там научните постижения са превърнати в практически технологии. В дейността около иноващиите в МГУ участие вземат над 2 хиляди учени. Те успешно работят съвместно с водещи организации по света и в страната.
За студентите в Московския държавен университет се предлагат няколко възможности за настаняване: на общежитие; в частни квартири; в пансион или на свободен наем.

П.П. Пък сайта им е приказка! Който разбира руски, да влезне и да види какви събития се случват там 8-)

http://www.msu.ru/
Image

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 14 мар 2015 17:55

проф. д-р Томов написа:
diplomat написа:

То тва московското е направено от хора с бая комплекси и малки пишки. :lol: Пожелавам ти да посетиш някога тези "колиби", дори и да си в някаква клетка, пак ще ти се отворят очите поне. 8-)

Михаил Ломоносов е един от най-великите учени в света , представи тели на класицизма! Допринесъл е изключително много за човешкото развитие в науката! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 мар 2015 17:58

проф. д-р Томов написа:
diplomat написа:

Изображение
Това е университета през 1798-ма. Бих казал, че Ломоносов не е комплексар, но комунистите са най-големите комплексари в човешката история и с тази изродена конструкция го доказват за пореден път. 8-)

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 14 мар 2015 18:00

aleksandrov77 написа:
проф. д-р Томов написа:
diplomat написа:
проф. д-р Томов написа:Дипломате, аз какъв университет ти поствам, ти какви селски колибки ми показваш. Някои даже са изоставени и са обрасли целите с трева 8-) Пък на други снимки, гледам рибарите се разхождат с гондоли из блатистите мочурища около сградите за прислужниците. Бях останал с впечатлението, че си говорим за университети или бъркам :? :roll: :oops:

Михаил Ломоносов е един от най-великите учени в света , представи тели на класицизма! Допринесъл е изключително много за човешкото развитие в науката! :!:

Е именно той е основателя на този университет през далечната 1755-а година 8-) Но неуките русофоби, откъде ли да знаят. Тях дори ги мързи да си мръднат пръста да проверят в нета за какво става въпрос, но това по никакъв начин не им пречи да изказват "експертно" мнение по въпросът 8-)
Image

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 14 мар 2015 18:03

проф. д-р Томов написа:Е именно той е основателя на този университет през далечната 1755-а година 8-) Но неуките русофоби, откъде ли да знаят. Тях дори ги мързи да си мръднат пръста да проверят в нета за какво става въпрос, но това по никакъв начин не им пречи да изказват "експертно" мнение по въпросът 8-)

Шах и мат им обявихме на русофобите само с пешката! 8-)
Време е да включим в атака офицера. коня и топа, че съвсем да ги побъркаме! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”