673 481 подписа за референдума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: 673 481 подписа за референдума

Мнениеот iori » 09 фев 2016 10:26

Славчо бил чалга бил проект на дпс и агет на НАСА :lol: Най- малкото намаляването на депутатите ще намали огромната им издръжка. Отзоваването на депутати и магистрати също може да е нещо положително. 673 481 души искат промяна.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 09 фев 2016 10:28

sin4ec написа:Този референдум няма как да достигне активността от последните ПИ, за да е валиден. Много е просто-тези като мен, които не са съгласни с предлаганите тези, просто няма да идат да гласуват. Ако ида и пусна НЕ, това би легализирало с един глас повече референдума-ама на Макавей. Тази разяснителна кампания ще бъде проведена и на несъгласните пояснено какво да правят.
Та колкото и да се пъне и напъва Слави Чалгата, няма да му минат евтините номерца, за които естествено му е платено да се бара.

Кой и за какво му платил?
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2016 10:31

love_hurtz написа:
diplomat написа:Тоя плешив нещастник да го духа. Да си гледа чалгата там и псевдо-"рока". Най-жалкото е, че младите му се връзват на този изрод, ама какво друго да се очаква от едно чалгарско поколение. :evil: Това е едно шибано продажно копеле, подлога на ДПС и изобщо на всеки, който плаща. :x

Още на първита страница е написано всичко за Славчо умното. Това е ! На референдума ще му гласувам всичко против, най-тъпото му искане е да се намалят депутатите. То трябва да се увеличат, за да почнат да влизат повече свестни хора. Като се намалят ще останат барабар вразкарите и бивши комуняги.

Да се увеличи бройката на депутатите ли? :? Ти ли ше плащаш?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 09 фев 2016 10:31

iori написа:Славчо бил чалга бил проект на дпс и агет на НАСА :lol: Най- малкото намаляването на депутатите ще намали огромната им издръжка. Отзоваването на депутати и магистрати също може да е нещо положително. 673 481 души искат промяна.

Точно такива като теб са му таргета ;) 673 481 неграмотни хора. Много ще ми е любопитно ако направят демографска извадка на тия дето са се подписали, ще е нещо като електората на ДПС :lol:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 фев 2016 10:32

love_hurtz написа:
Nuke написа:
love_hurtz написа:Ако нямаш пари за кампания, започваш да търсиш от всякъде! Това няма как да работи добре у нас, нали?

В момента как е?

Това не съм го написал аз, може да промениш цитата.

Готово. Извинявай!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2016 10:40

River Plate написа:
iori написа:Славчо бил чалга бил проект на дпс и агет на НАСА :lol: Най- малкото намаляването на депутатите ще намали огромната им издръжка. Отзоваването на депутати и магистрати също може да е нещо положително. 673 481 души искат промяна.

Точно такива като теб са му таргета ;) 673 481 неграмотни хора. Много ще ми е любопитно ако направят демографска извадка на тия дето са се подписали, ще е нещо като електората на ДПС :lol:

Турчина до мангала ти казвам са отгоре надолу...

https://www.facebook.com/referendum.slavishow/photos/a.1723732161183648.1073741828.1720154301541434/1750370245186506/
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 фев 2016 10:48

Задължително гласуване, но с ......... рестрикции за хората без основно образование.
За шофьорска книжка има рестрикции, а за гласуване - не! Защо?

... иначе Плешо винаги е бил интересчия от класа. Уж беше идеалист, а се продаде на Илия Павлов при първа възможност .... Ще ми се да си беше останал в кабеларката "7 дни" ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 фев 2016 11:20

sin4ec написа:Този референдум няма как да достигне активността от последните ПИ, за да е валиден. Много е просто-тези като мен, които не са съгласни с предлаганите тези, просто няма да идат да гласуват. Ако ида и пусна НЕ, това би легализирало с един глас повече референдума-ама на Макавей. Тази разяснителна кампания ще бъде проведена и на несъгласните пояснено какво да правят.
Та колкото и да се пъне и напъва Слави Чалгата, няма да му минат евтините номерца, за които естествено му е платено да се бара.

Синчец, мнението ми е, че дори да не си съгласен, то ти си длъжен да дадеш своя глас. Разбира се не всеки е ЗА по всичките въпроси, но затова има ДА и НЕ. :) А иначе ще се направи всичко възможно, че да изкарат референдума невалиден. Примерът ни е от последните избори - до обяд бяха "забравили" да дават бюлетина и за референдума. :lol: Та и тук ще има такива неща, няма спор. Само че сега всички партии ще имат интерес от това, защото никой не иска депутатите да бъдат намалени на 50%. И ако е питат защо искам д ги намалят: ами те сега и без това не ходят на работа. Защо трябва да плащаме за издръжката ? Защо в НС са хора като Баракова, например ?! Само се харчат мнооого пари- пътуване, почивки, командировки, а работа не вършат. Ми няма смисъл от тях. Хубаво би било и да има някаква мандатност. Не може хора като Георги Божинов да са вече за шести пореден път депутати. :x

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 09 фев 2016 11:21

Red_Neck написа:Задължително гласуване, но с ......... рестрикции за хората без основно образование.
За шофьорска книжка има рестрикции, а за гласуване - не! Защо?

... иначе Плешо винаги е бил интересчия от класа. Уж беше идеалист, а се продаде на Илия Павлов при първа възможност .... Ще ми се да си беше останал в кабеларката "7 дни" ....

Това няма как да стане в демократична държава в 21-век. Дали си с основно или с три магистратури и докторска степен, няма как единия да е повече човек, единия да е по-малко. Всеки има право на мнение и глас, независимо от коя социална прослойка е, другото ще е увеличаване на социалния дисбаланс и растяща пропаст между богати и образовани и бедни и неуки.
За шофьорска книжка е съвсем друго, а изконното ти право на избор, гарантирано ти от конституцията е съвсем друго.

Иначе за другото си прав, оня дългуч правеше минети на Илия Зъбчето и други мутри на прехода, кара коли за по 200 бона, eбе най-скъпите курви в БГ, ама иначе е с изстрадалия народ :lol:

Само идиот би му се вързал на тоя глупак, а проекта му е я диктуван от руското посолство, я от други антибългарски организации. Все пак се оказа, че има поне 700 000 шарани в БГ :) :)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 фев 2016 11:26

River Plate написа:
Това няма как да стане в демократична държава в 21-век. Дали си с основно или с три магистратури и докторска степен, няма как единия да е повече човек, единия да е по-малко. Всеки има право на мнение и глас, независимо от коя социална прослойка е, другото ще е увеличаване на социалния дисбаланс и растяща пропаст между богати и образовани и бедни и неуки.
За шофьорска книжка е съвсем друго, а изконното ти право на избор, гарантирано ти от конституцията е съвсем друго.

Кое е друго ?! Образованието нали е безплатно, или аз бъркам ? Кой ги спира да ходят на училище до 8-ми клас най-малко ? То все от някъде трябва да се тръгне! С две ръце съм ЗА такова нещо. АЙде да видим тогава как ще се купуват гласове, най-малко няма да е в такива мащаби. И тук изобщо няма дисбаланс между бедни и неуки и богати и образовани. Може да си образован и беден. ;) В тази държава трябва да свикнем, че освен ПРАВА имаме и ЗАДЪЛЖЕНИЯ и ОТГОВОРНОСТИ!

Върни се в “Свободна зона”