Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 09:26

Теориите на Тесла за безжично пренасяне на ток са на около 1 век вече :roll: Голяма част от неговите патенти са засекретени до наши дни :!: Лошото на облаците, които споменава костенурката е, че ако бъдат създавани на дадено място, има шанс да кондензират влагата в атмосферата и да причинят сериозни валежи . Въпреки това, мисля, че вчерашният потоп, си е природно явление
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 09:29

Де да знам. Все си мисля, че ако беше нормално природно явление, синоптиците би следвало да ни предупредят. А то сякаш се появи от нищото.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 юни 2014 09:31

boabbb написа:Теориите на Тесла за безжично пренасяне на ток са на около 1 век вече :roll: Голяма част от неговите патенти са засекретени до наши дни :!:

сега помисли няколко минути кво точно значи тва подчертаното,от кой се прави и защо :idea:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юни 2014 09:32

rebel написа:Знам че ще бъда обвинен в световна конспирация, ама такова чудо не е било. Напомня ми за потопите в Хърватска и Босна от преди месец някъде. Напоследък се появяват едни самолети дето оставят едни огромни дири, не знам дали сте ги забелязали...тия самолети бяха и в Босна и Хърватска или там някъде на Балканите

Аз също ги забелязах и писах в темата за 10 най-големи конспирации.Тия хора/американци ли руснаци ли-незнам/се ебават с природата и господ и ще ЯДЕМ хурката ЯКО.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 20 юни 2014 09:33

По-скоро, както често се случва, всичко е повод на стечение от куп фактори. Ако е вярно, че са секли дървета, ако е вярно, че канализацията е била в лошо състояние и други неща плюс неадекватност на местни и държавни служби, от които се очаква да са адекватни! Не изключвайте и възможността, някой от починалите (лека им пръст) да се е направил простотия! Защото в такова нещо се помага на себе си първо и после на околните, а не да се спасяват хладилници, кокошки и др. Тъй че много хипотези много нещо :!:
Последна промяна от wannabe на 20 юни 2014 09:35, променено общо 1 път.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 09:35

DarkPsy написа:Де да знам. Все си мисля, че ако беше нормално природно явление, синоптиците би следвало да ни предупредят. А то сякаш се появи от нищото.

А, бе, те цяла вечер тръбят по телевизията за код "жълто" :? Ама кой да очаква подобно нещо :( Тя водата се задържа, задържа и се къса бариерата от един път, и си еб*ва майката :( Аз в неделя пътувах тука в моя регион и ме хвана невероятен дъжд в планината, преди да завали стана сумрак, все едно е 9 часа вечерта и за 5 минути станаха реки по пътя, чистачките на макс и нищо не се вижда, а колата имам чувството, че я връща назад дъжда :o Ако е било така вчера за 1 час - готово е бедствието :(

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 09:36

А Варна спечели приза най-добър град за живеене. Очевидно има много проблеми в този град.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 20 юни 2014 09:36

DarkPsy написа:Някой от Варна ако може да разясни от къде се взе тази вълна?

Една от възможните причини е,че някакво дере е преляло и от там е дошла вълната.
http://www.varna.utre.bg/2014/06/20/236 ... _e_stroeno
По принцип нос Галата от където живея се вижда много ясно,а по време на бурята въобще не се виждаше.Имаше също много силни гръмотевици.Трагедия.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 09:41

костенурк написа:
boabbb написа:Теориите на Тесла за безжично пренасяне на ток са на около 1 век вече :roll: Голяма част от неговите патенти са засекретени до наши дни :!:

сега помисли няколко минути кво точно значи тва подчертаното,от кой се прави и защо :idea:

Аз мога да ти кажа защо се прави основно, в момента чета книга за него 8-) Тоя човек е надминал времето си с много :!: Има изобретения, които ще донесат БЕЗПЛАТНА енергия на хората, изобретения, които могат да лекуват почти всички болести ( чрез резонансни честоти ) ... Сещаш ли се сега защо са засекретени :( Щото има едни хора, които изкарват огромни пари на гърба на народа от ток, лекарства, нефт и каквото се сетиш :roll: Не знам дали ти е известно, но единствено фактът, че Томас Едисон го е прецакал, което го е подтикнало към партньорство и приятелство с Джордж Уестингхаус ( това ти е познато като име, нали :mrgreen: ), което е довело до преминаването към трифазния ток :geek: Преди това се е работели с ПТД-тата на Томас Едисон и е трябвало да има много, близки една до друга централи, за да се намалят загубите по мрежата ;)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 юни 2014 09:43

moreto vn написа:
DarkPsy написа:Някой от Варна ако може да разясни от къде се взе тази вълна?

Една от възможните причини е,че някакво дере е преляло и от там е дошла вълната.
http://www.varna.utre.bg/2014/06/20/236 ... _e_stroeno
По принцип нос Галата от където живея се вижда много ясно,а по време на бурята въобще не се виждаше.Имаше също много силни гръмотевици.Трагедия.

Подкрепям! При 123л.валеж, няма спасение!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”