Филми които си заслужават да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Най-страшните филми

Мнениеот Синьо сърце » 26 ное 2011 21:50

До автора на темата:Не ме разбирай погрешно-нищо лошо няма в темата и не ме взимай насериозно-хората са различни! :) На мен ми е странно-но на други интересно,така и трябва да е!Ама и аз дадох насока някаква-хеле да те гони племе негри с надървени копия,не е ли страшно?Е,ако си Мариус Куркински-си е радост!Туй де... ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 26 ное 2011 21:56

Синьо сърце написа:До автора на темата:Не ме разбирай погрешно-нищо лошо няма в темата и не ме взимай насериозно-хората са различни! :) На мен ми е странно-но на други интересно,така и трябва да е!Ама и аз дадох насока някаква-хеле да те гони племе негри с надървени копия,не е ли страшно?Е,ако си Мариус Куркински-си е радост!Туй де... ;)

Или Азис :lol:

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 ное 2011 21:59

Изображение
Преди доста години, когато го даваха по канал 1 ме уплаши. Е, тогава бях малък, разбира се.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 ное 2011 21:59

Лебедчето го каза,не аз... :)
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 26 ное 2011 22:06

Red_Pride написа:незнам ама едно време ми беше голям спек да гледам сам То или Туин Пийкс :lol:

Абе Туин Пийкс беше всичко друго, но не и ужаси. Гадна психария на Линч...просто за времето си беше новаторски и хората му се кефеха! Още повече ония години сериалите не са това, което са сега.
А за "То"...виж този филм си е класически ужас :)
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 ное 2011 22:15

Ей,имаше по наше време за кошмари на Елмстрийт...Некъв тип,огняр,ги праеше и беше бая зловещо!

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 26 ное 2011 22:17

А аз пък, като бях малък много се плашех от един клип на Графа. Пееше се нещо "Безумно искам, те. Умирам и се раждам в теб." Няма как да го забравя. :| :lol:

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 26 ное 2011 22:28

Hellkeeper написа:Колко Блеър Уич е по действителен случай, толкова и Паранормална активност е. По действителен случай е Зодиак.

А колкото до филм ... не е най-страшния, но е един от най-гнусните - Канибалски холокост.

Иначе филми на ужасите бол - поредиците за Петък 13-ти, Хелоуин, Кошмарите на Елм, Децата на цар'вицата, Малки зли неща (който между другото е сниман на Витоша), Саймън каза (той се води за ужас, но лично за мен не е), REC (испански) има още доста, но качествените ужаси са малко...

Канибалския холокост е забранен в 30 държави мисля, и е толкова реалистичен,че режисьора е правил пресконференция с актьорите за да покаже,че са живи и здрави. ;)

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 26 ное 2011 22:30

Страшен филм 1-4 :o :o :lol: :lol:

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 26 ное 2011 22:31

Аз различавам 2 вида хорър - стряскащи (за мен много по-гадни за гледане) и гнусни (на които в компания много се смея). Преди много ги гледах. От известно време обаче дори не ми хрумва за тях.
Погрешен завой 1/2/3/4 са ми любимите.

Върни се в “Свободна зона”