Кой е града с най-красивите жени в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Кой е града с най-красивите жени в България

Мнениеот stefani » 04 юни 2011 02:07

HEATSEEKER написа:''Държавата'' Македония даде на светот царица Клеопатра, она е велика :) :) :)

ХАХАХАХА ! ЩО Е МАКЕ ВСЕ Е ТРА ЛА ЛА :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 юни 2011 02:11

blue avalanche написа:Града с най-красивите жени в Бълагрия е...Рио де Жанейро! :o
Това,общо-взето,обяснява всичко!

ЗНАЧИ Максуда :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 юни 2011 02:16

Viktor4o_Rs написа: А това за Плевен, не знам от къде е тръгнало, но също не мога да се съглася с него, във всеки град си има ку*ви, както и свестни, просто един път като тръгне една приказка, че сестра ти е еди-каква си, върви после доказвай, че нямаш сестра, та така си и обяснявам тоя мит за Плевен, сякаш в Русе, Стара Загора или другите градове са по-малко такива :lol: :lol: Въобще, поставянето под общ знаменател винаги е много грешен подход ;)

Как от къде ? От опит и споделяне приятелю ! :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юни 2011 07:30

stefani написа:
blue avalanche написа:Града с най-красивите жени в Бълагрия е...Рио де Жанейро! :o
Това,общо-взето,обяснява всичко!

ЗНАЧИ Максуда :lol:

Значи Рио де Жанейро!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 юни 2011 07:46

София категорично

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2011 10:07

Viktor4o_Rs написа:А казвали ли са ви в лицето чужденци, че жените ни са лесни :roll: Щото на мен да и честно казано ми стана доста неприятно, въпреки че отново са относителни понятия лесни, трудни и така нататък ...

Мда ... и на мен са ми го казвали !
Те 90 % от чужденците за т'ва и идват на почивка тук де ... :lol:

Всъщност са лесни, само за тия, които имат поне .... БМВ за 5 бона, златен ланец и приличен часовник ... или за споменатите - чужденци !

Щото 90 % от хубавите българки смятат, че те са принцеси - престолонаследници на някоя империя, и трябва да им се угажда по всякакъв начин !
А угаждането става с пари и влияние ( тоест - да си някой ) ... Макар, че повечето от тия кифли са меко казано - слабоинтелегентни и доста лесно могат да бъдат заблудени, че си паралия и, че си някой ... :lol: ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2011 15:19

То ако БМВ-то ти е за 5 бона... ще е баси щайгата! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе прав си, че масово сега хубавелките си търсят чичко-паричковци, но все още се намират невероятни п*тки, които да не са материалистки! ;)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2011 15:24

levskifenka написа:Всичко е субективно,много ясно. ;) Между другото много тъпо ми се стори с какво неуважение и колко обидно един тук коментира братовчедка си.Знам аз,че българските мъже(повечето поне) нямат капка кавалерство,уважение и толерантност,но това се потвърди за пореден път. :oops: :evil:

Този, който коментира братовчедка си бях аз и не виждам какво обидно има в това човек да каже... ИСТИНАТА! На черното няма да кажа бяло! Красотата е нещо субективно, един харесва едно, друг друго, но когато нещо през моите очи не е красиво няма да си изкривя душата да тръгна да лицемернича! Или ти си мислиш, че всички трябва да лъжат и мажат и да казват на околните това, което те искат да чуят, а не чистата истината?! Е ако така си мислиш... много жалко за теб!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2011 16:31

megan fox написа:То ако БМВ-то ти е за 5 бона... ще е баси щайгата! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е, поне за толкова ... :lol:
Щото има БМВ-та и БМВ-та ...

А и, както споменах ... повечето от "империатриците" са ненужно прости ... и лесно могат да бъдат заблудени ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2011 16:59

THE G.A.M.E написа:
megan fox написа:То ако БМВ-то ти е за 5 бона... ще е баси щайгата! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е, поне за толкова ... :lol:
Щото има БМВ-та и БМВ-та ...

А и, както споменах ... повечето от "империатриците" са ненужно прости ... и лесно могат да бъдат заблудени ... :)

И това го има... ;)

Върни се в “Свободна зона”