Нощен кошмар над Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Нощен кошмар над Пловдив

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юли 2015 20:28

язе написа:Отказват, защото щеше да е голем майтап на фона на сключените договори след ВСВ. И реално показват на курвата, че няма да я ебат, когато на нея и се доебе. 8-)

Какви са били по-точно договорите след ВСВ, относно Варшавският договор и СИВ ?

Това твоето, също е предположение, но все си мисля, че в моето има малко повечко логика.
Реално, политическата ни зависимост е била такава, каквато е и била тази, на самите Републики.
Тоест, приемането ни в състава на СССР, щеше да е просто една формалност... Вярно е, дооооста скъпа формалност, но от към политическа гледна точка, нищо е нямало да се промени.

Просто от "Съветите" не са искали да рискуват, заради едно прекалено сервилничене на група "комунисти", да има риск от брожение в Страната, в която са имали най-много интереси.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 23 юли 2015 20:30

язе написа:Ся, липсата на воля е много сериозна липса. Ти ако от един форум не можеш да се откажеш, от какво можеш? Безволева личност, как може да има мнение? По какъвто и да било въпрос...
Нямаш воля, но имаш преетенции...
Не знам човече, но политиката ти е най- малкия проблем.

Ти пък си най-хубав :lol:
Много обичам интернет светци. Аз като има нещо криво в личността ми, си го знам и нямам проблем да го призная. Сигурен съм, че ти нямаш никакви такива съмнителни удоволствия, от които не можеш да се откажеш.
Ей на, имам мнение. И най-лошото е, че струва точно колкото твоето, а именно нищо :lol:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 23 юли 2015 20:45

THE G.A.M.E написа:
язе написа:Отказват, защото щеше да е голем майтап на фона на сключените договори след ВСВ. И реално показват на курвата, че няма да я ебат, когато на нея и се доебе. 8-)

Какви са били по-точно договорите след ВСВ, относно Варшавският договор и СИВ ?

Това твоето, също е предположение, но все си мисля, че в моето има малко повечко логика.
Реално, политическата ни зависимост е била такава, каквато е и била тази, на самите Републики.
Тоест, приемането ни в състава на СССР, щеше да е просто една формалност... Вярно е, дооооста скъпа формалност, но от към политическа гледна точка, нищо е нямало да се промени.

Просто от "Съветите" не са искали да рискуват, заради едно прекалено сервилничене на група "комунисти", да има риск от брожение в Страната, в която са имали най-много интереси.

Дай нещо друго, щото съветите в Чехия доказаха , че не се страхуват от никви брожения. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юли 2015 20:47

язе написа:Дай нещо друго, щото съветите в Чехия доказаха , че не се страхуват от никви брожения. 8-)

А защо да не са се притеснявали от такива у нас ?

Говорим за две напълно различни държави и народа.
Но така или иначе, както писах, най-главната причина е била финансовата.
А след това идват и останалите съображения.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 23 юли 2015 20:56

THE G.A.M.E написа:
язе написа:Дай нещо друго, щото съветите в Чехия доказаха , че не се страхуват от никви брожения. 8-)

А защо да не са се притеснявали от такива у нас ?

Говорим за две напълно различни държави и народа.
Но така или иначе, както писах, най-главната причина е била финансовата.
А след това идват и останалите съображения.

Финасовата причина е абсурд. Ние каквото и да произвеждахме, се купуваше от СССР...
Причинатъа е политическа. ОК?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 юли 2015 20:57

THE G.A.M.E написа:Ама ти наистина си живееш в някакъв си твой- имагинерен свят.

Първо, за да си отговориш, дали в България е имало анти-съветски настроения, трябва да отговориш на въпроса, защо у нас е имало най-много ченгета, агенти и доносници в целият соц, на глава от населението ?
Кой е трябвало да държи под контрол тоя репресивен апарат ???

Викаш, много кротки и про-руски са били настроени хората преди 89-та ? :roll:

Що се отнася до идиотизма - "И до днес българите си обичат Русия"... Видяхме е тая обич, "АТАКА" печели едва по 4-5 % на избори, да кажем, че и по-голямата част от електората на БСП, също е про-руски настроен, това отново
( дори и не доближава ) ... Не прави и 50 % от българите.

Свърши тая работа с "ОБИЧТА КЪМ РУСИЯ", време е да го схванете.
Вече няма кой да праща хората в затворите и по-лагерите, ако не обичаш Русия, така че ................

Нали знаеш колко полицаи има у нас в момента и колко има в Ню Йорк примерно? :roll:
Просто тука е така, полицейщината си е на почит или и сега има много антиевропейски настроения и затова се държи толкова полицейска сила?
Абсолютно, кротки и покорни, тук там са слушали Бони М и някакви касетки съм чувал Милиодраг някой си май, не знам.
Атака е дискредитирана до немай къде, не знам защо я даваш като някакъв пример.
БСП е същата работа, а и аз като гледам колко е избирателната активност, не знам какви заключения може да се правят.
Факт е, че май няма друга държава с толкова руски паметници, имена на улици, национално движение на русофилите и изобщо такова разделение на русофили и русофоби, както тук.
Обичта не само, че не е изчезнала, ами и ще расте все повече, само чакай ей т'ва идващото отдолу да порасне и стискай палци за републиканец в Бялата къща.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юли 2015 21:11

HoUs4oOL написа:Нали знаеш колко полицаи има у нас в момента и колко има в Ню Йорк примерно? :roll:
Просто тука е така, полицейщината си е на почит или и сега има много антиевропейски настроения и затова се държи толкова полицейска сила?
Абсолютно, кротки и покорни, тук там са слушали Бони М и някакви касетки съм чувал Милиодраг някой си май, не знам.
Атака е дискредитирана до немай къде, не знам защо я даваш като някакъв пример.
БСП е същата работа, а и аз като гледам колко е избирателната активност, не знам какви заключения може да се правят.
Факт е, че май няма друга държава с толкова руски паметници, имена на улици, национално движение на русофилите и изобщо такова разделение на русофили и русофоби, както тук.
Обичта не само, че не е изчезнала, ами и ще расте все повече, само чакай ей т'ва идващото отдолу да порасне и стискай палци за републиканец в Бялата къща.

Ооо, въобще не иде реч за милицията.

Писал съм "ченгета", агенти и доносници, т'ва бяха хора, извън сиситемата на МВР, чиято единствена функция бе, да прекършват в зародиш всякакви революционни замисли, деяния, инициативи и т.н.
Кротки и покорни, защото нали знаеш, каква беше алтернативата ??
А след падането на "комунизма", какви бяха тея милионни митинги у нас ?
Защо немаше анти-митинги на "кротките и покорните, обичащи Русия" ? :roll:

Е, ти всичко изкара дискредитирано, горките фенове на Русия нема къде да изразят любовта си. :lol:
То единствената алтернатива остава, да емигрират в Р.Ф. ама пустиняците му, бягат в други страни от ЕС, както и в техните Съюзници - САЩ, Канада, Австралия ...
Наистина ще е много интересно, колко българи са избягали в Русия. :mrgreen:

Относно паметниците... Е, нали сме евро-толерасти, явно сме коректни и към руските паметници.
К'во да правиш, толерантен народ сме си, и т'ва е. :mrgreen:
Ама дали народа, или управляващите, не е ясно.
Щото то махането на паметници и смяната на имена, не зависи от народа.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 юли 2015 21:27

THE G.A.M.E написа:Ооо, въобще не иде реч за милицията.

Писал съм "ченгета", агенти и доносници, т'ва бяха хора, извън сиситемата на МВР, чиято единствена функция бе, да прекършват в зародиш всякакви революционни замисли, деяния, инициативи и т.н.
Кротки и покорни, защото нали знаеш, каква беше алтернативата ??
А след падането на "комунизма", какви бяха тея милионни митинги у нас ?
Защо немаше анти-митинги на "кротките и покорните, обичащи Русия" ? :roll:

Е, ти всичко изкара дискредитирано, горките фенове на Русия нема къде да изразят любовта си. :lol:
То единствената алтернатива остава, да емигрират в Р.Ф. ама пустиняците му, бягат в други страни от ЕС, както и в техните Съюзници - САЩ, Канада, Австралия ...
Наистина ще е много интересно, колко българи са избягали в Русия. :mrgreen:

Относно паметниците... Е, нали сме евро-толерасти, явно сме коректни и към руските паметници.
К'во да правиш, толерантен народ сме си, и т'ва е. :mrgreen:
Ама дали народа, или управляващите, не е ясно.
Щото то махането на паметници и смяната на имена, не зависи от народа.

Тия агенти и доносници са в следствие на студената война и борбата със западното влияние, все пак е сблъсък на две идеологии.
Виж сега, след падането на комунизма и Волен Сидеров е освобождавал Альошата.
Много хора са се излъгали от обещанията за по-добър живот и западен стандарт, ама 25 години по-късно, всичко си остана само думи и големи обещания.
Честно казано не разбирам, каква е тая радост да се хвали човек с това, че хората бягат от държавата си, ама щом ви харесва няма лошо.
Факт е, че в Русия няма кой да ти дава по 2к евро за миене на чинии, ако искаш да изкарваш пари, трябва да имаш способности, а болшинството българи работещи на запад, работят черна работа.
Освен това по телевизията върви доста сериозна пропаганда срещу Русия, изкарвана като варварска страна, ама нищо, то това си е било винаги.
Не знам колко сте коректни, ама инджев имал 17 милиона прочитанията на блога си, а по жалките митинги, които прави, за да събаря Паметника на Съветската Армия събира по 50 човека...
И въпреки, че в България се наливат милиони в ''демокрация'', все още има огромен брой хора настроени положително към Русия, макар че сравнени със соросоидните си братя, карат на хляб и вода, това не е мое изказване, а на Решетников. :mrgreen:

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 23 юли 2015 21:44

HoUs4oOL написа:Тия агенти и доносници са в следствие на студената война и борбата със западното влияние, все пак е сблъсък на две идеологии.
...

В следствие на какво са, ще ти е трудно да го отговориш, че не само ти, аз и т.н. Но едно мога да ти кажа със сигурност-подобен държавен ресурс винаги се използва от една диктатура, за да държи народа си в подчинение. Живковата не правеше изключение, тъй че е безпредметно да се спори по този въпрос.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юли 2015 01:31

Човек като чете постовете в темата, ще си помисли, че руски самолети са прелетели над Пловдив, а не американски 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”