Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Groucho » 06 апр 2020 09:02

metodito написа:Това е най-логичното да се случи. Натам са тръгнали нещата - дикататура, геноцид.

Значи ти не си паникьор, а говориш за отиване към диктатура и геноцид. Странно непаникьорстване :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2020 09:07

Groucho написа:
metodito написа:Това е най-логичното да се случи. Натам са тръгнали нещата - дикататура, геноцид.

Значи ти не си паникьор, а говориш за отиване към диктатура и геноцид. Странно непаникьорстване :lol:

Ми нека е икономически геноцид. Така става ли?
А да те държат вкъщи, а на улицата да има армия и полиция, на какво ти прилича? Ще пуцат вируса с автомати ли?
Изображение

Погледни числата за обявяване на епидемия и пак кажи какво става у нас.
Последна промяна от metodito на 06 апр 2020 09:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 апр 2020 09:13

metodito написа:Ми нека е икономически геноцид. Така става ли?

Не знам дали става, но пак е паникьорстване, след като говориш за най-лошото далеч преди да се е случило.
Просто паникьорстваш на друга тема.

П.п. В Милано имаше такива войници далеч преди да се чуе за коронавирус.
Последна промяна от Groucho на 06 апр 2020 09:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2020 09:15

Groucho написа:
metodito написа:Ми нека е икономически геноцид. Така става ли?

Не знам дали става, но пак е паникьорстване, след като говориш за най-лошото далеч преди да се е случило.
Просто паникьорстваш на друга тема.

Какво паникьорствам, приятел, като хората фалират. Къде живееш?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 апр 2020 09:20

metodito написа:Какво паникьорствам, приятел, като хората фалират. Къде живееш?

Аха, ами какво паникьорстват хората, които не неглижират вируса, след като хората умират, ти къде живееш?

Дай ми числа, след като искаш да сравняваме нещата. Доказани числа.
Брой фалирали, брой умрели от глад, брой самоубили се. Чакам, след като непаникьорстваш, въпреки че според теб отиваме към икономически геноцид и диктатура. Егати оптимистичното непаникьорстване :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2020 09:22

Groucho написа:
metodito написа:Какво паникьорствам, приятел, като хората фалират. Къде живееш?

Аха, ами какво паникьорстват хората, които не неглижират вируса, след като хората умират, ти къде живееш?

Дай ми числа, след като искаш да сравняваме нещата. Доказани числа.
Брой фалирали, брой умрели от глад, брой самоубили се. Чакам, след като непаникьорстваш, въпреки че според теб отиваме към икономически геноцид и диктатура. Егати оптимистичното непаникьорстване :lol:

Числа? А, да, еми, сори няма интерактивна графика с червен цвят и петна и брояч. Няма медийно облъчване по темата. Така е. Щом не е по новините, не е новина. Прав си.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 апр 2020 09:36

metodito написа:Числа? А, да, еми, сори няма интерактивна графика с червен цвят и петна и брояч. Няма медийно облъчване по темата. Така е. Щом не е по новините, не е новина. Прав си.

Не ми слагай думи, които не съм писал, а потърси в Интернет. Нали имаш интернет? Преди малко благодари, че има Интернет.
Потърси колко са умрели от глад и са се самоубили, след като непаникьорски говориш за икономически геноцид и диктатура.
Ебаси оптимистичното непаникьорстване.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2020 09:41

Groucho написа:
metodito написа:Числа? А, да, еми, сори няма интерактивна графика с червен цвят и петна и брояч. Няма медийно облъчване по темата. Така е. Щом не е по новините, не е новина. Прав си.

Не ми слагай думи, които не съм писал, а потърси в Интернет. Нали имаш интернет? Преди малко благодари, че има Интернет.
Потърси колко са умрели от глад и са се самоубили, след като непаникьорски говориш за икономически геноцид и диктатура.

Къде да го прочетеш, пак питам? Аз ти казвам, че лично знам за два случая и в двата млади семейства, едното с едно, другото с две деца, които са на ръба и нямат понятие какво ще става. За самоубийства... за три или четири случая от медиите знам. Вероятно са повече. Не мога да разбера кое не разбираш, че е ситуацията е абсурдна: 2.5 милиарда под ключ заради 60 000 починали, повечето от тях възрастни хора, чиято кончина е забързана от вирусна инфекция. Кое не разбра? И вземете прочетете за тея глупави коронавируси и за вирусите в телата ни. Аз загубих всякаква вяра, че човек е разумно същество. Идиотствайте си на воля всички. Заеви!
Последна промяна от metodito на 06 апр 2020 09:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 апр 2020 09:45

metodito написа:За самоубийства... за три или четири случая от медиите знам. Вероятно са повече.

Пускай линкове за три или четирите случая на самоубийство, които знаеш от медиите.

И нали не вярваш на медиите? Нали ни облъчват? За коронавирусa не вярваш на медиите, за самоубийствата вярваш на медиите, така ли излиза?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2020 09:49

Groucho написа:
metodito написа:За самоубийства... за три или четири случая от медиите знам. Вероятно са повече.

Пускай линкове за три или четирите случая на самоубийство, които знаеш от медиите.

И нали не вярваш на медиите? Нали ни облъчват? За коронавирусa не вярваш на медиите, за самоубийствата вярваш на медиите, така ли излиза?

Брат, айде да не манипулираш, става ли?

Върни се в “Свободна зона”