Нито съм глупак , четенето с разбиране съм факир и затова не съм стъпвал е казармата.
И ти ли си от тези глупаците които след 1995 са ходили в казармата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:Сержант какво правиш тук ?!
Защо не си на наборите и да се готвиш за манифестацията ?!
Как може такова нещо![]()
![]()
Thsmith , а Пиночет какво е ?! Терорист , диктатор и убиец на хиляди хора !
iliev72 написа:nickkal Кимон Г. фашист ли е ?! Фашист е
ivan56 написа:ММ1914 написа:iliev72 написа:Някои хора тук са скарани с историята.Интересно защо тогава първият министър-председател след 9.9.1944 не е комунист или аз се бъркам за Кимон Георгиев.Интересно е същото ,че които смятат за грамотни смятат ,че електронния часовник не е изчислителна техника.Мали що народ тук се подвизава който не познава собствената си история и няма елементарни познания по изчислителна техника.И това всичкото са Левскари - дали това е случайно
Ти другарю милиционер кажи какво щеше да правиш без народната милиция? Второ поколение милиционер ли си? Ако ставаше за някаква нормална работа, не би ли се хванал да я работиш, или понеже само за това ставаш сега ревеш за ранно пенсиониране и 20 заплати? Когато започнеш да се плащаш осигуровките, тогава давай акъл. Дотогава 20 за бензин на астрата как ти звучи?
ПП
Часовникът е инструмент, устройство за отчитане и показване на времето и служи за измерване времетраенето до или на дадено събитие или процес и спомага за по-добро планиране на отделните дейности. Той е едно от най-древните човешки изобретения. При старинните часовници на всеки кръгъл час се възпроизвежда някакъв звуков сигнал от камбана или звънец, който се повтаря толкова пъти, колкото е часът.
Поне за мен изчислявам/не измервам/ е ключовото, което не означава че не мога да греша.
Кимончо е типичният превратаджия - където е келепира и той е там, сътрудничел си е с комунягите не малко пъти. Тези вярвали в идеята на комунизма са леко избутани встрани, но така е при всяко едно завземане на власт.
Или да го кажем така за Кимиончо.Долна кОрва която си върти гъ.а със силните на деня.С една дума български депутат.
PorcoRosso написа:Nikita1313 написа:За да се освободи работническата класа и селяните пътят е само един.Това е борбата срещу експлоататорите,друг път няма.Ако,тук във Свободния форум се намери поне един умник нека да посочи правилния път.Нали комунистите са глупави,вие не сте комунисти,умни сте и би трябвало да знаете този път.
Или не желаете работниците и селяните да са свободни.Или ще ни кажете,че народът е свободен днес???!!!
Матросов по-полека с тая амбразура, че да не вземе накрая да се счупи от толкоз скакане.И забрави да споменеш Монархо-фашизма, юдео-масоните, Костов, Тачър и гнилия капитализъм - все врагове на тутраканската селищна система.
![]()
Айде ся чакаме и останалите червени боклуци да изпълзят от землянките, та да чуем как салама е бил 2,50 , и че работническо дело беше идеален заместител на омразната фашистка тоелтна хартия. Venceremos camarades!!!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
iliev72 написа:smoothc написа:Алекс , ти от кое село си , столичанино ?!
Роден съм в "Малката Виена", г'син Илиев, ако това Ви говори нещо
Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е?
Вярно е! Както е вярно и това - Част от жертвите на червения терор в България:Синовете на Райна Княгиня, герои от войните в защита на България:
1.Владимир.Разстрелян на улицата без съд и присъда от комунистите на 10.10.1944г.
2.Иван,с чин генерал.Осъден на смърт от т.н.”Народен съд” , но умъртвен садистично в концлагера “Слънчев бряг” в Ловеч.
3.Асен.След 09.09.1944г.дълги години “лежи” по концлагерите.
Няма по смотани хора от тези родени в Русе ! Кажи му русенец и повече не го обиждай !
Жалко , че такива като теб нямат нищо общо с хората като Атанас Буров !
1982 написа:Този си е сложил за аватар герба на Русия ..... какво да коментираме повече тази руска подлога.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ММ1914 написа:iliev72 написа:ММ1914 по мое време само глупаците и тези които не могат да четат с разбиране ходеха в казармата.
Нито съм глупак , четенето с разбиране съм факир и затова не съм стъпвал е казармата.
И ти ли си от тези глупаците които след 1995 са ходили в казармата![]()
![]()
Сега стигаме до екзистенциален въпрос. Може ли да си армеец, когато не си ходил в казармата и по твое време е имало наборна военна служба? Въпрос за педали и недъгави, ако отговорът е не. Разбирам защо си припознавач. Цял живот жалкар а?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта