demy27 написа:Пълни глупости.
И защо са глупости? Щото не ви изнасят, или?
Защо в България нямаше референдум за ЕС? Кой дава право на Кауфланд да внася каквото си поиска абсолютно безконтролно, да не плаща данъци, мита и акцизи, че и да се изкарва на загуба? Има ли стоката на Кауфланд задължителни стикери и инструкции на български език?
Има на Макавей. Но ако мен ме хванат без стикер, ми одират кожата. В същото време цели щандове в тази, а и други вериги не спазват правилата. Безнаказано. Купуват домати на 10 ст и ги продават на левче. И са на загуба.
Въобще не разбирам евроентусиастите. Или сте тъпи, или слепи. Не ми въвирайте как живеят в Европа, обиколил съм я цялата. Но защо си мислите, че те са петимни да направят така, че и в България да се живее така? Дреме им на европейците за вас. Те гледат себе си и когато им паднат в ръчиците такива като вас , изстискват докрай. Пък вие им вейте знаменцата и им ръкопляскайте на глупостите на посланиците. Въпрос на избор. Но щом сте избрали да сте скудоумни роби, не давайте акъл на другите! Гризкайте си вурстчетата от пуешки обрезки, изпратени от братския ЕС и по-тихо!