Thsmith написа:CSKA 78 написа:Реално аз пиша по факти! А фактите ми са от достоверни източници, а не от Ютуб и Фейсбук, като при теб и твоя колега! А тези на по 80 години е нормално да не са стабилни физически, но ги е довършил вирусът, и ако не бяха заболели от него, е могло да изкарат още някоя и друга година! А това че ти вярваш на някоя фейсбук "икона", и затова пишеш доста често откровени глупости, това си е за теб!

ПП А тези под 50! Тези на 40! Намерихте ли им някаква друга болест във фейсбук общността, за да не е от вируса!? Или още търсите?!
Koe точно съм копирал от Ютуб или фейсбук(какъвто нямам)?
Да, ако не бяха се разболели, можеше да избутат още малко. А ако се бяха разболели от обикновен грип? Или ако нещо им беше паднало на главата? Хипотези много. Точно ти вярваш на някакви икони и си представяш апокалипсис. Аз казвам, че е много по лошо да разрушиш икономиката от това да рискуваш с хората с различни тежки заболявания. Отговорността трябва да е тяхна, те да се пазят и да се карантинират, а не да затвориш цяла държава за нищожна цифра.
Последното би било оправдано ако смъртността, смъртността подчертавам, а не заразените е сравним с чумата от средните векове. Не да говорим за загинали някакви нищожни % от популацията и заради това дай да се вкараме в по тежки времена от голямата депресия, да съсипем живота на 95% от хората и да палим свещи.
Както казах аз се уповавам на фактите! Уповавам се на сигурни източници! Не търся сензацията и определено не намирам ситуацията за аполикаптична засега! Не и в България!
Но след като не си гледал истински клипове за ситуацията в Италия, Испания и вече в Щатите, тогава недей да пишеш, че вирусът бил по-малката заплаха! И едва ли за някакво вирусче, светът си унищожава икономиката(буквално)! Да, сега можеш да ми напишеш за конспирацията, както твои колеги по ум, че точно това била целта - да се срине икономиката, за да настъпи нов световен ред! Е, точно тези хора явно са гледали твърде много фантастика!
И накрая -тази "нищожна цифра", е само заради взетите мерки до момента! Картината може рязко да се промени след Великден - "след великото преселение на народите", които не могат да изкарат един празник, без да се празнува, като отидеш на гости и се събере цялата фамилия, поне до трето коляно! Както и ходенето на църква с хиляди души набутани в пространство за стотина!
Генералът, който го виждаш всеки ден по телевизията, не ми е любимец! Но човекът днес отправи апел да не се ходи на църква, както и да не се ходи на гости ! Но такива като теб едва ли ще го чуят! Защото си мислят, че всичко е една шега! И като положението стане напечено - да речем няколко дни след Великден, при евентуален голям скок на заразените и смъртните случаи, и ни сложат всички под карантина! Тогава тези същите ще обвинят кого?! Себе си ли, защото те ще са виновните?! Не, разбира се, ще обвинят правителството(което не ми е от любимите да го наречем), защото не са взели мерки това да бъде предотвратено!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!