Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2010 00:16
Аз не съм за възродителен процес.Аз съм "ЗА" тези,които не искат да се съобразяват и интегрират в това общество,които не желаят дори да се научат(и децата им) да четат и пишат,на които всички плащаме ток,вода,осигуровки и прочее,които не желаят да работят-да бъдат изпратени в скромни общежития,оградени по съответния начин,където да им бъде дадена възможност честно и почтено да изкарват прехраната на семействата си.А за които не желаят-железопътна линия,минаваща под арка с възвишения надпис"Работата ще ви направи свободни!"...Без коминчета,че става грубо-но идеята не е за пренебрегване!!!А на който не му изнася-Анадола!Французите го направиха,що пък не и ние?Нямам никакво желание да плащам сметките на самозабравилата се сган,заради която стигнахме до феномена"бетонна решетка за канал",и цяла Eвропа да ни нарича"цигани".Когато играхме в Грац,седнах в една кръчмица,разговорихме се с хората-те ми викат" ти не си българин!!!"?!?Как така-отговарям,а съм със син шал и фанелка-а те ми викат"Българите са черни,а ти си бял!"...Разбирате ли за какво говоря?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!