http://secrets.start.bg/article.php?aid=13133
Градът на Бог- секретните снимки на „Хъбъл“!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Градът на Бог- секретните снимки на „Хъбъл“!!
Приятел, след ксто си толкова запален - ето ти още материал да почетеш.
Тук ще разбереш, че не само с САЩ и Русия контактуват, а и с третата по сила нация в света. 
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Караджов написа:Момчета какво мислите? Аз лично съм много запален по извънземни и НЛО! Вярвам че те са тук и чакат нещо?![]()
Тази година са особенно активни,почти всяка вечер в цял свят излизат съобщения за летящи НЛО в небето! На 28.08 бяха и в небето над София-обаче властите скриха информацията!! Аз лично видях от нашата тераса 4 обекта които се изстреляха с невероятна скорост на югозапад! Приличаха на корабите на расата C-123!!
Мисля, че трябва по-често да си общуваш с Бижутера, нищо че сте привърженици на различни отбори! И нациститие на Луната ще оправите, и 3D холограмите които така и не дочакахме! Ама ще ви е забавно двамата!
- storm
- Контакти:
Караджов написа:Момчета какво мислите? Аз лично съм много запален по извънземни и НЛО! Вярвам че те са тук и чакат нещо?![]()
Тази година са особенно активни,почти всяка вечер в цял свят излизат съобщения за летящи НЛО в небето! На 28.08 бяха и в небето над София-обаче властите скриха информацията!! Аз лично видях от нашата тераса 4 обекта които се изстреляха с невероятна скорост на югозапад! Приличаха на корабите на расата C-123!!
Ау кавки деца имало в днешно време
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
хаха да плачеш ли да се смееш ли
оставете ги тея извънземни на спокойствие вече 
- Blue Monster
- Контакти:
Аа бе брат, може ли такова нещо бе?!! Все едно слушам някой петокласник, гледал епизод на Старгейт...
TPAKTOP написа:Яки снимки и дано не са от телескопа "Photoshop"Иначе всичко за галактиката ми е много интересно!
Има и телескоп тераген, както и мойо-все правят извънземни пейзажи

Едната снимка е от планетата Бижутер, а другата от планетата Караджов, като и двете са направени от космическият кораб Mojo World3
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Синьо сърце
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Никой никога приживе няма да го види!В Библията добре е казано - чошко око не е виждало и на човешки ум не е дохождало!Никой няма да го види преди да свърши земния си път!Така че това е измислица!
Не е вярно-Йезекиил е бил вътре,св,Йоан Богослов - също!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:obi4am_pirin написа:Никой никога приживе няма да го види!В Библията добре е казано - чошко око не е виждало и на човешки ум не е дохождало!Никой няма да го види преди да свърши земния си път!Така че това е измислица!
Не е вярно-Йезекиил е бил вътре,св,Йоан Богослов - също!
Мдааа.. и Йон е бил в корема на кита, само дето не се знае как е попаднал там
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
obi4am_pirin написа:Никой никога приживе няма да го види!В Библията добре е казано - чошко око не е виждало и на човешки ум не е дохождало!Никой няма да го види преди да свърши земния си път!Така че това е измислица!
Само 4-ри ангела са виждали Господ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- BERBOPEDRO
това заглавие е в преносен смисъл.материалът наистна е интригуващ.но дали това е реален град или е оптическа измама
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА