wannabe написа:Станко, след като днес написа, че хората на протеста срещу руския външен министър били турциюдпс си пределно ясен.
Кои бе, тия 30-те палячувци ли? Тия и за турци не стават, тия освен ГЕРП няма кой да ги приеме...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wannabe написа:Станко, след като днес написа, че хората на протеста срещу руския външен министър били турциюдпс си пределно ясен.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sin4ec написа:wannabe написа:Станко, след като днес написа, че хората на протеста срещу руския външен министър били турциюдпс си пределно ясен.
Кои бе, тия 30-те палячувци ли? Тия и за турци не стават, тия освен ГЕРП няма кой да ги приеме...
Балкански Орел написа:Само като види човек всички коментари какви са злобни и безпочвени без грам аргумент и му става ясно, че статията е неудобна.Добре, че е бат Станко да пуска такива поучителни теми.И съм 100% сигурен, че 90% от коментиращите дори не са прочели статията.
Аз благодаря, но интернет за мен си е и свобода, ако знаеш как да го използваш.
CTAHKO написа:Предупредени стеКой в каквото си иска да вярва
Аз съм длъжен да ви предупредя, пък ваше право е да отричате очевидните факти и да си заравяте главата в пясъка
viali69 написа:CTAHKO написа:Предупредени стеКой в каквото си иска да вярва
Аз съм длъжен да ви предупредя, пък ваше право е да отричате очевидните факти и да си заравяте главата в пясъка
Абе, ти, хубаво ги предупреждаваш, ама не виждаш ли, че 90% от пишещите тук са на интелектуалното ниво на парапитеците ?
Остави ги да бъдат овце цял живот ! Не виждаш ли, че така им харесва ?
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 10 госта