Малко мислене се иска преди да си изкажеш крайното радикално мнение. И на мен ми се иска да няма джамии, но такова е положението
Ислямът е извън закона в Ангола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ислямът е извън закона в Ангола
Вие чувате ли се какво говорите при нас да сме бутнели джамиите. Сигурно имаме над 1 милион мюсюлмани. Какво ще стане, ако всеки от тях стане потенциална бомба. Едно на ръка, че и Турция би се намесила незабавно и буквално в рамките на 1 седмица ще ни ликвидират държавата 
Малко мислене се иска преди да си изкажеш крайното радикално мнение. И на мен ми се иска да няма джамии, но такова е положението
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Според мен не трябва да има забрани на религии. Просто хората ако бъдат образовани биха са отказали от исляма или просто да го приемат като част от тяхната култура,а не в нещо което вярват и да не са фанатици.
Една такава забрана може да има и вероятно ще има негативен ефект, защото тези хора ще станат още по-радикални спрямо околните.
Една такава забрана може да има и вероятно ще има негативен ефект, защото тези хора ще станат още по-радикални спрямо околните.
Забрана в България не е нужна.Нужна е превантивна дейност особенно в Източните Родопи,за да не им четат и тълкуват Корана,както им изнася.Тва е религия която не като християнството и може да се тълкува двузначно,зависи кой ти я чете.Обаче в Източните Родопи нещата са доста радикализирани.Анационалните частни медии-НОВА,бТВ и БНТ,им е "забранено" да ходят за това.
Soulen написа:Вие чувате ли се какво говорите при нас да сме бутнели джамиите. Сигурно имаме над 1 милион мюсюлмани. Какво ще стане, ако всеки от тях стане потенциална бомба. Едно на ръка, че и Турция би се намесила незабавно и буквално в рамките на 1 седмица ще ни ликвидират държавата
И от кога Турция могат да казват на дадена държава дали да забрани исляма или не? Нищо не могат да направят точно те. Циганизира ни се държавата, а вие от страх заради Турция ще гледате как чалмосват децата ви. СРАМ!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
- Балкански Орел
- Контакти:
N3-BUL написа:Браво на човека !!!! А наще путьовци (политици) още малко и сами ще тръгнат да строят джамий
"Още малко" интересна теза, аз бих казал, че те са в разгара на строежите.
[center]Levski & Lazio[/center]
zlato1234 написа:Soulen написа:Вие чувате ли се какво говорите при нас да сме бутнели джамиите. Сигурно имаме над 1 милион мюсюлмани. Какво ще стане, ако всеки от тях стане потенциална бомба. Едно на ръка, че и Турция би се намесила незабавно и буквално в рамките на 1 седмица ще ни ликвидират държавата
И от кога Турция могат да казват на дадена държава дали да забрани исляма или не? Нищо не могат да направят точно те. Циганизира ни се държавата, а вие от страх заради Турция ще гледате как чалмосват децата ви. СРАМ!
Чалма ще сложат само на тези, които я искат. Защо не сложат на мен чалма. Това си е тяхно право и не може във светска държава да забраниш религията. Дори турция не може да забрани християнството на тяхна територия
Последна промяна от Soulen на 02 юли 2014 15:16, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Религията е измислена за да се манипулира по-лесно неукия народ без значение дали говорим за Ислям,Християнство и т.н.
Soulen написа:Чалма ще сложат само на тези, които я искат. Защо не сложат на мен чалма. Това си е тяхно право и не може във светска държава да забраниш религията. Дори турция не може да забрани християнството на тяхна територия
Тогава за какви измислени ликвидации на българската държава пишеш. Турция не брои за живи турците и циганите изповядващи ислям в България, смятат ги за чисти цигани. Къде ще тръгнат да се бият за тях.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
zlato1234 написа:Soulen написа:Чалма ще сложат само на тези, които я искат. Защо не сложат на мен чалма. Това си е тяхно право и не може във светска държава да забраниш религията. Дори турция не може да забрани християнството на тяхна територия
Тогава за какви измислени ликвидации на българската държава пишеш. Турция не брои за живи турците и циганите изповядващи ислям в България, смятат ги за чисти цигани. Къде ще тръгнат да се бият за тях.
+1
Имам колеги Турци, които са именно на това мнение.
Явно в Ангола имат най-много топки! Голямо браво на тях. Исляма е настоящата чума и трябва да бъде спряна. Толкова много поколения хора са се борили това нещо да бъде ограничено, а сега ни се натяква доброволно да ги приемем. Много неща в това нещо което дори и религия не мога да го нарека, противоречат на много неща от конституциите на модерните цивилизовани страни и на културите ни. Аз съм не само за забрана с конституция на това нещо и не само за ликвидиране на джамиите, но и изгонването и на последния мюсюлманин от християнските страни. Да се върнат от пясъчните дупки от които са дошли и да си ядат пясъка там докато им дойде акъла в главата.