Изнасяме вино за КНДР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Изнасяме вино за КНДР

Мнениеот ЕМИЛ » 09 ное 2013 23:43

Тия там ориза където го произвеждат не могат да си го позволят като храна ще внасяли вино от Европа , не от Япония която им е по-близо .

СмЕх :lol:

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 09 ное 2013 23:45

tprodanov написа:
КНДР написа:
tprodanov написа:Супер новина. Само ме е яд, че износът се прави от гадни капиталистически фирми, а не от държавни дружества към братска КНДР. За сметка на това, поне е сигурно, че тамошния обикновен труженец за по-малко от 5 години ще успее да спести пари за една бутилка от прекрасната течност. :lol:

Това вино можеше да иде за Франция, САЩ, Англия или някъде по запада, ама отиде в КНДР. ''Беден КНДР'' май дава повече парички от капиталягите май !

Може би проблемът е, че точно беден КНДР няма пари за по-хубаво вино, и затова купува възможно най-евтиното (и боклучаво, разбира се).

В България се прави най-хубавото вино. Знам ги такива, като тебе вечно нагъзените към Запада и мислещи си, че всичките им продукти са супер качествени.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 09 ное 2013 23:47

ЕМИЛ написа:Тия там ориза където го произвеждат не могат да си го позволят като храна ще внасяли вино от Европа , не от Япония която им е по-близо .

А ти бил ли си в КНДР ? Там си живеят по-добре от тук. Ама ти си чети соросоидната западна пропаганда и си мисли, че им е зле.
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 ное 2013 23:50

КНДР написа:
ЕМИЛ написа:Тия там ориза където го произвеждат не могат да си го позволят като храна ще внасяли вино от Европа , не от Япония която им е по-близо .

А ти бил ли си в КНДР ? Там си живеят по-добре от тук. Ама ти си чети соросоидната западна пропаганда и си мисли, че им е зле.

Гледам снимки от там и е видно ,че народа го държат откъснат от света ,гладен и с минимална информация за това което се случва покрай него .

Ето една Южна Корея къде е .....Произвежда телефони и най-интересното е ,че вечер там билбордовете светят .

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 09 ное 2013 23:52

Представям си цената му там
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 09 ное 2013 23:53

Емилчо и аз мога да ти изкарам лоши снимки за България ! Всеки може да компрометира дадена страна. Само че КНДР са много над нещата, а и няма как да контролират световната капиталистическа пропаганда. Затова ти казах, след като не си ходил в КНДР, недей да говориш за неща, които не са ти ясни !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 ное 2013 23:59

КНДР написа:Емилчо и аз мога да ти изкарам лоши снимки за България ! Всеки може да компрометира дадена страна. Само че КНДР са много над нещата, а и няма как да контролират световната капиталистическа пропаганда. Затова ти казах, след като не си ходил в КНДР, недей да говориш за неща, които не са ти ясни !

Е като там е толкова хубаво и си фен на тази държава защо не живееш там ? Ето аз харесвам сръбската скара и хода 2-3 пъти в Лесковац на година да хапвам плескавици и си слушам сръбска музика.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 10 ное 2013 00:03

ЕМИЛ написа:
КНДР написа:Емилчо и аз мога да ти изкарам лоши снимки за България ! Всеки може да компрометира дадена страна. Само че КНДР са много над нещата, а и няма как да контролират световната капиталистическа пропаганда. Затова ти казах, след като не си ходил в КНДР, недей да говориш за неща, които не са ти ясни !

Е като там е толкова хубаво и си фен на тази държава защо не живееш там ? Ето аз харесвам сръбската скара и хода 2-3 пъти в Лесковац на година да хапвам плескавици и си слушам сръбска музика.

Ами и аз ходя на почивки в КНДР. Сърбите ги уважавам заради това, че са големи патриоти, за разлика от нас, за съжаление.
Няма лошо да се ходи на почивки, аз съм ходил в повечето соц страни. Единствено в Китай не съм ходил, но скоро и това ще се случи.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 10 ное 2013 00:23

Потребителя КНДР, който е комунистически престъпник, се оказа и сърбоман , сърбите, които причиниха страшно много злини на България лизаха задниците на комунистическите престъпници, въвеждайки изкуствения македонски език насилствено! Пиринска Македония беше предадена от националния предател , съветски граджданин,сърбоман,антибългарин и комунистически претъпник - Георги Михайлович Димитров!Пожелавам на севернокорейците да се освободят от тези изчадия на сатаната - комунистите, които изтезават нормалните хора там!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2013 00:31

КНДР написа:
В България се прави най-хубавото вино. Знам ги такива, като тебе вечно нагъзените към Запада и мислещи си, че всичките им продукти са супер качествени.

:shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
От онова вино, дето принципно не зависи от гроздовата реколта ли? Велико е, наистина...

Ето тук имам една снимка, която доказва, че КНДР е прав - това е част от ежедневието на севернокорейците - моментът, в който вечерят на свещи и пият от нашето вино.
Досега просто не можех да си обясня защо е тъмна тяхната половина от полуострова :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”