dodo7271 написа:КНДР написа:Твоите любимци каква война са спечелили ? Изклаха ги като прасетa във Виетнам и избягаха, терористите ги съсипаха, а после 12 години се мъчиха да поробят Ирак с наша помощ и още куп съюзници. САЩ и капитализма са най-жалките неща в света. Ако не беше майка Русия нямаше да има България и цяла Европа щеше да е под фашисткия ботуш.
Аз любимци нямам, ти имаш. Американците просто приключиха войната във Виетнам с мирен договор, и в момента са най-големите инвеститори в тази страна. Което незнам доколко е хубаво, само го посочвам като факт. Незнам дали са поробили Ирак, но знам, че е по-добре да те управляват янките, отколкото един ненормалник, какъвто беше Садам Хюсеин. Терористите не виждам да са съсипали нещо. Америка си е на място, хората са си там. Но СССР го няма. И последно - за мен няма никаква разлика дали ще съм под комунистически или фашистки ботуш. Защото все е ботуш, нали така?
Явно нямаш достойнство, щом няма разлика за тебе. Уважавам КНДР, че не се кланят пред никого и си защитават националните интереси. Кога ние ще се защитим националните интереси, чакаме на политиците, но и народа е същия. Сегашното чалга поколение е надупено към американските рептили.
Георги Димитров и Тодор Живков бяха последните хора, които защитаваха българщината.