izumrud написа:аз мисля, че има около 1 милион души, които нямат нужда от промени...и около 5 милиона, които имат
този 1 милион са бивши лидери на комунистическата партия на високо ниво, техните семейства, наследници, те използват старите контакти, тъй като не са напускали местата си и си раздават хляба по между си, после идват
хора от държавна сигурност и техните семейства
хора от ВКР и техните семейства
мутри и техните семейства, после идват посредници и мини-тарикати, които се възползват от ситуациите
давам ви два елементарни примера. В моя офис работи човек, чийто баща е бил ВКР на 2-а армия, знаете какво е ВКР...ами моят колега не му дреме на гъза. Има 3 апартамента и магазин, от които си взима наемите и си бара оная работа - и той има жена, две дъщери...ами жената на човека от ВКР? и тя да нее на помощи - ето ви от един бивш службаш как 5 човека си живеят рахат и нямат нашите проблеми...5 от 1...
и той не е върха на пирамидата, а някъде по средата...ами останалите??? Този е мързеливец, ами тия дето имат крадливи фирмички, представителства? ами хората около него? ами първия му заместник, който е нещо подобно?
втори пример - в офиса на брат ми работят 30 души. Заплатата в тоя офис е 1000 лева...Единствено брат ми кара кола за 2000 лева. Останалите са със супер-лъскави возила, които с 1000 лева няма как да си купиш за 3 години...откъде тия пари????
е, така като ги събереш, то става почти 1 милион души на такива позицийки и с такъв старт. Как се махат 1 милион души, при това добре финансово и социално? отговорете си...
затова - газ навън и да ги видим кой ще им плаща данъците като останат тука само цигани и мутри
Не съм съгласен с теб, че тези са милион. Много по-малко са.