terata написа:Регистрирал се нашия с фалшиви данни, ама после те били мошеници и плаче че не му изплатили 15 цента. Убава работа ама българска. Те точно заради такива образи като теб изискват копие на лична карта и т.н, щото не са един и двама хората представящи фалшиви данни и играещи с чужди дебитни или кредитни карти. Не искат на всеки копие от лична карта, а само при съмнение за злоупотреба или неверни данни. Щом на теб са поискали значи са намерили несъответствие в предоставените от теб данни, както и наистина се е случило. Така че, преди на всеослушание да обявяваш някого за мошеник помисли, кой всъщност е мошеника в цялата ситуация.
Аз чужди карти не ползвам, но пък и данните няма да ми ползва никой.

Аз съм се регистрирал преди 5 години и то за да ги тествам колко са коректни.

Не са чак толкова, колкото си мислите.

Едва ли ще тръгна да плача за глупости, а ти колега се научи да четеш по-внимателно- заради 15-те цента не можело да ми прехвърлят 9 -те евро, трябвало да бъде изчистен предишния бонус, не са малко пари и затова им потърсих сметка. Как да го изчистя като минималния залог е 20 цента питам?

Че те така ще прецакват всеки! Имах поне 5 вида бонуси и не може да ползваш нито един, понеже си имал средства от предишния- тва са мошеници за мен.

Е, като не става, не става... Халал да им са, както викат хората! Ще му дам аз лична карта за едни умрели 9 евро, вие нормални ли сте изобщо? Не виждате ли в какъв свят сбъркан живеем?

Снимка с автограф не искат ли да им дам?