Бой в Ректората на СУ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Бой в Ректората на СУ

Мнениеот terata » 04 окт 2012 12:15

rkk написа:Oткога Философският факултет е в Ректората бе, мизерници :mrgreen: Да не са го преместили без да съм разбрал :lol:

комуна написа:За справка – основният корпус на Философския факултет е далеч извън Ректората и до него трябва да се ползва някакъв транспорт

Чети малко бе "интелигент" :mrgreen:

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 04 окт 2012 13:32

Вчера и аз се редих на опашка, само че пред 238 кабинет, за да се запиша 2ри курс "право". Отново огромна опашка и нерви. Абсурдно е администрацията да работи по 3 часа на ден, да не говорим за самото отношение на служителите !!! С какво сме им длъжни??
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 окт 2012 17:07

MORSKI написа:aйде пак всезнайковците показаха какви дървени философи са и как нищо не става от тях. Пак захапаха най-лесното- да кажат на поколението след тях как за нищо не става :lol: ....

За нищо не ставате, бъдещи журналисте!.... :lol:
"Комисията по връзки с администрацията осъществява връзката между Студентския съвет и университетското ръководство. Ако имаш конфликт с администрацията – хората от комисията могат да съдействат за разрешаването му. Тях можеш да попиташ и за актуална информация за срокове при подаване на документи (за стипендии, за записване на нов семестър/година и др.). Също така можете да се обърнете към тях и с въпроси касаещи някоя от административните процедури в Университета, ако тя не ви е ясна."
http://students.uni-sofia.bg/?page_id=125
Виж, студентски съвет и комисии имате бол, гоните бройката в Народното събрание.... :lol:
Та кои са дървени философи, все пак, журналисте!?... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 04 окт 2012 17:35, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 окт 2012 17:17

stn написа:
Captain Stottlemeyer написа:
orlando7 написа:Е,щом цвета на нацията се бие, какво остава за обикновените хора?

То пък един "цвят"... :lol: То не може да напише едно изречение без правописна грешка (за пунктуация и стил изобщо не става въпрос), справка - този форум, но иначе е с високо самочувствие, "специалист по всичко", нахакано и арогантно, с лошо образование, (почти) без познания по чужд език, с нулев опит, мързеливо, но с високи претенции и т.н., и т.н.... :lol:
П.П. Нямам предвид конкретно автора на темата и онези 10-на процента млади и наистина интелигентни и грамотни хора във форума, и изобщо в България. 8-)

Щастлив съм, че вашето поколение ни докара да сме най-богатата държава в Европейския съюз и да имаме страхотен жизнен стандарт. Благодаря ви.

Момко, мога да ти отговоря в рамките на няколко страници по въпроса (аз съм икономист) , но знам, че няма да има смисъл - просто няма да разбереш и 1/10 от написаното. :( Бъди щастлив - германските обществени тоалетни и миялните помещения в английските закусвални те очакват. ;) Ако си по-сръчен, можеш да се уредиш като общ работник в Испания или Гърция. :lol:
П.П. Конкретно моите деца, сладурче, имат действително страхотен жизнен стандарт, но за разлика от теб, те не философстват по форуми, а владеят по 2 чужди езика, имат висше образование ("Информатика" в СУ и "Медицина" в МА) и работят в престижни фирми, заплатите им представляват 4-цифрени числа и първата им цифра не е единица. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 окт 2012 18:37

Бой му е майката. :mrgreen:

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 05 окт 2012 09:13

Captain Stottlemeyer написа:

Момко, мога да ти отговоря в рамките на няколко страници по въпроса (аз съм икономист) , но знам, че няма да има смисъл - просто няма да разбереш и 1/10 от написаното. :( Бъди щастлив - германските обществени тоалетни и миялните помещения в английските закусвални те очакват. ;) Ако си по-сръчен, можеш да се уредиш като общ работник в Испания или Гърция. :lol:
П.П. Конкретно моите деца, сладурче, имат действително страхотен жизнен стандарт, но за разлика от теб, те не философстват по форуми, а владеят по 2 чужди езика, имат висше образование ("Информатика" в СУ и "Медицина" в МА) и работят в престижни фирми, заплатите им представляват 4-цифрени числа и първата им цифра не е единица. 8-)

Комплекси на n-та степен.Много ли ти е малък ? Или си импотентен, или си 1.50 висок? Като те чета май е всичко на куп.Няма такъв трол,като този, човек :mrgreen:

LyuboKov
Контакти:

Мнениеот LyuboKov » 05 окт 2012 10:14

stn написа:Щастлив съм, че вашето поколение ни докара да сме най-богатата държава в Европейския съюз и да имаме страхотен жизнен стандарт. Благодаря ви.

+1

И не, не ме чакат тоалетните мене. ;)

Този спор се води от хилядолетия. И е доказано, следващите поколения са по-умни, по-образовани и по-добре живеещи от предишните. Поколението не ни е най-цветущото, но още предните поколения са си достатъчно деградирали.

А за боя - пълна простотия, но наистина Отдел "Студенти" с неговите 3 часа работно време и стотици чакащи за безумни опашки, докато тъпите лелки си цъкат пасиансите, би изнервил и най-кроткия човечец. Затова хората трябваше просто да нападнат и линчуват лелките. :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 окт 2012 10:49

TSHABALALA написа:
Captain Stottlemeyer написа: Комплекси на n-та степен.Много ли ти е малък ? Или си импотентен, или си 1.50 висок? Като те чета май е всичко на куп.Няма такъв трол,като този, човек :mrgreen:

Много кофти ли ти стана, че някои твои връстници са преуспели в живота, а ти си броиш стотинките!?... За ръста - висок съм 183 см, а за другото - питай майка си. 8-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 окт 2012 10:58

LyuboKov написа:
stn написа:Щастлив съм, че вашето поколение ни докара да сме най-богатата държава в Европейския съюз и да имаме страхотен жизнен стандарт. Благодаря ви.

+1

И не, не ме чакат тоалетните мене. ;)

Този спор се води от хилядолетия. И е доказано, следващите поколения са по-умни, по-образовани и по-добре живеещи от предишните. Поколението не ни е най-цветущото, но още предните поколения са си достатъчно деградирали.

А за боя - пълна простотия, но наистина Отдел "Студенти" с неговите 3 часа работно време и стотици чакащи за безумни опашки, докато тъпите лелки си цъкат пасиансите, би изнервил и най-кроткия човечец. Затова хората трябваше просто да нападнат и линчуват лелките. :lol:

Радвам се, че не чакат тоалетните, явно все пак имаш достатъчно акъл. ;) Иначе си противоречиш, защото преди години, когато аз бях студент, България беше много по-напред от една Гърция, например, като БВП на глава от населението, жизнен стандарт и т.н. За образованието: По наше време в Икономическия институт, специалност МИО (която аз съм завършил), се изучаваха задължително 3 (три) чужди езика (два западни + руски), общо 10 часа седмично. Сега се изучава само английски и нивото е много ниско. Единствено като плюс на сегашното образование мога да посоча компютърното обучение (доколкото го има). :roll: За деградацията: Призивът ти за линч на лелките говори достатъчно. ;) Явно не сте и много умни, а т.н. студентски съвет и комисии в СУ не служат за нищо... 8-)

don
Контакти:

Мнениеот don » 05 окт 2012 11:07

Едва ли има универиситет в света, където още всичко да се пише в огромни папки, затова всичко става толкова бавно, дано в близките години се сетят, че хората вече използват компютри

Върни се в “Свободна зона”