Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 20 сеп 2011 14:51

slavia_forever написа:
Casper написа:Ако продължава да пише с тоя аватар и подпис, продължавам и аз ! Поне, до като се появи Стенли!

Няма да продължава за известно време.

Махнах ги, макар и с голямо забавяне.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 21 сеп 2011 00:00

slavia_forever написа:Като дам другия път ще ти го пратя. ;)

Няма проблеми ;)
Даже си спомням, че за 1-ви път те дават по Канал 3 :geek:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 сеп 2011 16:46

botev/memberlist.php?mode=viewprofile&u=73641
botev/memberlist.php?mode=viewprofile&u=73637
stenly, моля те махни от профилите снимката на Ицо (Пловдив1926). Аз съм ги отстранил и за заобикаляне на БАН.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 22 сеп 2011 23:37

Здравейте.
Поради обясними причини, влизам основно рано сутрин и късно вечер във форума и не винаги имам време да модерирам. А понякога и скоростта, с която ми се отваря сайта е убийствена(направо може да си пукне човек от чакане :mrgreen: ), като сега например. Определено форума ни има нужда от по-сериозно модериране, но това не означава, че модераторите на градския ни съперник имат право да модерират и налагат наказания, заради постове във форум Ботев. Ако има проблеми, докладваме на глобалните и те взимат отношение. На няколко пъти получавам сигнали за това, а вече и открито си го пишат модераторите на форум Локомотив. Ако ще се дебнем по форумите и темите, за да се наказваме, това е най-лесното, но за мен лично е безмислено. Ако трябва избирайте нови модератори на форума, едва ли някой ще се разсърди.
Поздрави

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 сеп 2011 00:00

sorcererals написа:Здравейте.
Поради обясними причини, влизам основно рано сутрин и късно вечер във форума и не винаги имам време да модерирам. А понякога и скоростта, с която ми се отваря сайта е убийствена(направо може да си пукне човек от чакане :mrgreen: ), като сега например. Определено форума ни има нужда от по-сериозно модериране, но това не означава, че модераторите на градския ни съперник имат право да модерират и налагат наказания, заради постове във форум Ботев. Ако има проблеми, докладваме на глобалните и те взимат отношение. На няколко пъти получавам сигнали за това, а вече и открито си го пишат модераторите на форум Локомотив. Ако ще се дебнем по форумите и темите, за да се наказваме, това е най-лесното, но за мен лично е безмислено. Ако трябва избирайте нови модератори на форума, едва ли някой ще се разсърди.
Поздрави

Подфорумът на Ботев Пд се модерира ЛОШО, въпреки новия модератор, въпреки теб, или мои частични ангажименти, за които не винаги имам време да следя в детайли. Там аз лично вече действам изключително сурово, както спрямо привърженици на Ботев, така на Локо Пд, така и на всички. Нямам абсолютно никакво намерение да оставям някои да си правят, каквото по принцип си правят. За да се справям обаче с постоянната ескалация на простотията по оста Ботев Пд-Локо Пд например (на където обикновено вървят повечето теми в пловдивските раздели), просто в много моменти вече, прескачам стандартните предупреждения (особено при рецидивите) и искрено се надявам се да няма недоволни.
Поздрави и от мен

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 сеп 2011 00:19

Току-що говорих с Томислав и той помоли да предам на всички модератори, темата за бунтовете и случващото се Катуница да не се маха от форума ни, а да остане. "Даже да остане на първа страница по дълго време, ако може" - каза Томислав Русев.
Разбира се, това не означава, че вътре крайните псувни и идиотии не трябва да се махат. ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 сеп 2011 00:22

stenly написа:Току-що говорих с Томислав и той помоли да предам на всички модератори, темата за бунтовете и случващото се Катуница да не се маха от форума ни, а да остане. "Даже да остане на първа страница по дълго време, ако може" - каза Томислав Русев.
Разбира се, това не означава, че вътре крайните псувни и идиотии не трябва да се махат. ;)

ок, връщам я, да бяхте казали по рано с Томислав! :evil:

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 сеп 2011 00:24

slavia_forever написа:
stenly написа:Току-що говорих с Томислав и той помоли да предам на всички модератори, темата за бунтовете и случващото се Катуница да не се маха от форума ни, а да остане. "Даже да остане на първа страница по дълго време, ако може" - каза Томислав Русев.

ок, връщам я, да бяхте казали по рано с Томислав! :evil:

Току-що ми се обади, дори не знаех за коя тема ми говори. Все пак аз се заминавам със спортни неща, бях на летището да посрещам гимнастичката ни Силвия Митева ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 сеп 2011 00:24

Защото явно само аз имах ТОПКИ, буквално само аз да я заключа, НАВЛЯКОХ СИ ГНЕВА НА СТОТИЦИ ХОРА, можехте да кажете!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 сеп 2011 00:30

slavia_forever написа:Защото явно само аз имах ТОПКИ, буквално само аз да я заключа, НАВЛЯКОХ СИ ГНЕВА НА СТОТИЦИ ХОРА, можехте да кажете!

Мисля, че по-горе обясних.

Върни се в “Модератори”