Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Alternative » 18 юли 2011 12:49

Irish stout написа:
Alternative написа:
Irish stout написа:
Защо да не стигнем до никъде? Нормален диалог винаги има добър резултат. Нормален! Не едно посочен.

Асене, аз не съм нахален, мой човек. Не се излагай да приказваш такива неща. След като си слагал дълги банове без причина, поне си затрай малко, когато някой е сложил такъв с основание.

А за подписа - ако можеш да разясниш какво смяташ за дразнещо, че ... май дъски и пирони не са останали някъде май.

Въпросът ми беше към твоя колега.Включваш се вместо него,изместваш въпроса,спориш...как искаш да ти отговоря?Отгоре на това изписа куп глупости/извинявай ако съм те засегнал/-"дълги банове без причина"!Това беше върха!
За мен продължителността на този бан е голяма.Един месец... :roll:

:)
Ако обичаш запази си менторския тон за указанията за действие към вашите потребители в нашия форум.
Не смятам,че съм изместил въпроса. Не мисля, че е коректно да ми приписваш чужди похвати (в случая твои) на моите действия. Когато съм искал отговор, искал да бъде по въпроса и адекватен, а не в обичайния стил "Вие що гоните негрите в Америка". Мисля, че не искам нещо невъзможно, нали?

Пак ще се върна на въпроса с подписа на smith12 - толкова време ги ръчкахме наши и ваши да си оправят подписите и тоя се изсра на метеното. Пуснах му едно лично - без резултат до момента.

Честно казано...удивен съм от празните приказки които пишеш. :lol: Повечето са от рода на "Бля Бля". Стига с тези "негри в Америка",че омръзнаха на хората. :mrgreen:

Окей,писал си на smith12.И аз ще пусна едно писмо на един от вашите за подписа.Преди два дни бях ти пуснал линк да го видиш.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 18 юли 2011 13:19

Нищо ново под небето... явно!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 18 юли 2011 14:52

Alternative написа:Честно казано...удивен съм от празните приказки които пишеш. :lol: Повечето са от рода на "Бля Бля". Стига с тези "негри в Америка",че омръзнаха на хората. :mrgreen:

Окей,писал си на smith12.И аз ще пусна едно писмо на един от вашите за подписа.Преди два дни бях ти пуснал линк да го видиш.

Честно казано, удивен съм от наглостта ти. Питам те конкретно, правиш се на ударен с мокър парцал. Говорихме за подписи, не ми отговаряш на въпроса, а ми връщаш ми в отговор подпис, в който иронията я виждаш само ти, или по-скоро за да не останеш с празен отговор.

В тая тема се вихрят високопарни приказки колко е добър форумът, как се следи за дисциплина и т.н., как се налагат строги и справедливи наказания и прочие лакърдии. В същото време някои не много леко преминава границата на допустимото по отношение на информацията, която му става достояние.

Така и преди известно време и получих на лично следното откровение:
Не те знам зарко ли си, марко ли си циганино, но искам да те посъветвам да проскаш килимчето и да удариш чело за молитва, щото може дъщеря ти да умре... "случайно"! Имай едно на ум!!!

Потребителят е една от многото регистрации на Raoul Duke, предполагам е познат на повечето модератори., щото си заслужава дълги банове.

Чаках още едно такова лично и щях да му отида на гости с полиция.

Искам да уточня, че към онзи момент от хората, които пишат в Гонг само четирима имаха моя скайп - Коцето (Славия), Ицо (Plovdiv1926), sorcererals, с когото се познавам лично от много време, 6-7 години поне, и имаме отлични отношения, който сега е в Норвегия и очевидно няма време да влиза много във форума, и Alternative. Говорейки с тях по скайпа е ставало дума, че синът ми ме дърпа да слезна от компютъра, защото иска нещо от мен и т.н.

Далеч съм от мисълта да се притеснявам от подобни лични съобщения. освен това имам син, а не дъщеря.
Замислям се обаче как информацията за мен, по-специално това, че имам дете е станала известна на въпросния потребител от подфорума на Ботев.

Някой може би използва форума и с други цели и се замислям дали не злоупотребява с повечето информация - главно имената, чрез коите може да намери повече информация за друг човек на места като Facebook и т.н., с която разполага в качеството си на модератор.

Преди време споделих всичко това със Стенли и я помолих да не го разгласява тук. Не знам дали вярва на написаното от мен, но все пак и благодаря, че уважи молбата ми да не го споменава.

На мен обаче ми дойде до гуша от шикалкавенето и различния аршин на един човек тук. За начина на модериране във форума на опонентите не желая да отварям дума, защото там просто такова няма. Примери бол.

Претенциите на форума се оказват безпочвени заради всичко от посоченото по-горе, високопарния тон и ширещото се лицемерие и йезуитство.

За мен раздел "Заседание" е излишен, след като от него очевидно няма кой знае колко полза. Замислям се дали да влизам тук изобщо да чета локумите на някой.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 18 юли 2011 17:45

Гледам,че айриша пак е превъзбуден и изявява претенции,но кой ще изтрие мнението на ицето?

Пловдив1926 на 18 Юли 2011 12:29

Тоя сопотски дис много сериозно се е объркал...

lokopld/viewtopic.php?f=10&t=85243

П.П. Не е единственото мнение във вашия форум от негова страна с подобно съдържание.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 18 юли 2011 18:10

Модератор ЛокоПД на 16 Юли 2011 09:53

raZorblade написа:
баннете ме ако искате, но това е истината!

отборът на Пловдив написа:
КОЙ позваолява и ЗАЩО, постоянно в темите на Локомотив Пловдив, жълтите ЦИГАНИ да изказват провокативни мнения. Това във техния форум НЕМОЖЕ да стане, а и ние много рядко въобще пишем там!

Ще има ли най-накрая някакъв ред или ще се допускат и знапред подобни провокации! КРАЙНО време е да се вземат АДЕКВАТНИ МЕРКИ зрещу НАРУШИТЕЛИТЕ на добрия и циливилизован тон в този форум!
Благодаря!

Простотии по адрес на Локо ПД се бълват денонощно.Интересно,че това се прави от едни и същи потребители,понякога от един и същи потребител,с няколко никнейма. Нали се сещаш,че не е възможно 24 часа в денонощието да се трият малоумните творения на отделни екземпляри,които явно си нямат други занимания.

П.П.Отговорът на модератора са последните 3 изречения!Оставя думата "Цигани" и после слага бан за един месец на въпросния потребител/raZoblade/!Иначе сте с големите претенции :!:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 юли 2011 21:45

Alternative написа:
П.П.Отговорът на модератора са последните 3 изречения!Оставя думата "Цигани" и после слага бан за един месец на въпросния потребител/raZoblade/!Иначе сте с големите претенции :!:

Колега,като прочетеш вашия форум,каква очакваш да е реакцията ?! Когато си изчистиш твоя форум,тогава може да имаш претенции към другите.Ако аз или някой от нашите влезе във вашия форум и започне да ви нарича "еничари","помаци","аграри","старшини","депесари","папагали","жълтурци".../ и да не ги изреждам всички епитети/,както вие ни наричате "вълчовци","мангали","жепейци" и т.н. - как ще реагираш :?: Когато ти изчистиш всички мнения,които съдържат думата "циганин" или "мангал",тогава ще ми говориш за претенции и така нататък.Само че май,ще трябва да изтриеш 75 % от мненията на жълтите потребители,а ти няма как да го направиш,щото ще ти дърпат ушите.Докато ги има тези неща във вашия форум,ще ги има и в нашия.Айде да го направим така,щом си толкова възмутен и огорчен от "думата Циганин" - всеки който употребява подобни епитети,да получи "бан".Ти ще банваш вашите ,аз нашите.За по 1 месец.Щом си толкова докачлив на тази тема,дай да видим кои по колко ще "изгърмят" :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 юли 2011 21:03

Някой от "зелените" би ли преместил тази тема в нашия подфорум... :roll: Човекът,който я е пуснал,се е пообъркал...
gong/viewtopic.php?f=&t=85337
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 юли 2011 22:22

Модератор ЛокоПД написа:Някой от "зелените" би ли преместил тази тема в нашия подфорум... :roll: Човекът,който я е пуснал,се е пообъркал...

Готово. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 юли 2011 23:21

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:Някой от "зелените" би ли преместил тази тема в нашия подфорум... :roll: Човекът,който я е пуснал,се е пообъркал...

Готово. ;)

Мерси. ;)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 юли 2011 14:03

Модератор ЛокоПД написа:
Alternative написа:

Колега,като прочетеш вашия форум,каква очакваш да е реакцията ?! Когато си изчистиш твоя форум,тогава може да имаш претенции към другите.Ако аз или някой от нашите влезе във вашия форум и започне да ви нарича "еничари","помаци","аграри","старшини","депесари","папагали","жълтурци".../ и да не ги изреждам всички епитети/,както вие ни наричате "вълчовци","мангали","жепейци" и т.н. - как ще реагираш :?: Когато ти изчистиш всички мнения,които съдържат думата "циганин" или "мангал",тогава ще ми говориш за претенции и така нататък.Само че май,ще трябва да изтриеш 75 % от мненията на жълтите потребители,а ти няма как да го направиш,щото ще ти дърпат ушите.Докато ги има тези неща във вашия форум,ще ги има и в нашия.Айде да го направим така,щом си толкова възмутен и огорчен от "думата Циганин" - всеки който употребява подобни епитети,да получи "бан".Ти ще банваш вашите ,аз нашите.За по 1 месец.Щом си толкова докачлив на тази тема,дай да видим кои по колко ще "изгърмят" :idea:

Вместо да приемеш грешката си която е очевадна,започваш да се оправдаваш.Първото което трябваше да направиш е да изтриеш или поправиш мнението на /вашия потребител/ което е с думата "Цигани".Оставяш думата и после слагаш бан за един месец,който е доста дискусионен.Може да провериш в нашия форум дали някой от нас модерира по този начин.Колкото до процентите и дърпането на уши от форума,ще го приема като слаб опит за черен хумор. ;)
Ето го и вашият любимец.Гледам,че пак се изявява.
Пловдив1926 на 20 Юли 2011 11:31

Айде малко банове за жълТУРЦИТЕ, които не могат да дишат от завист към големия Локомотив. Комплекса Локомотив Пловдив при тях се лекува само с брадва и бан!

lokopld/viewtopic.php?f=10&t=85383&st=0&sk=t&sd=a&start=20
Изображение
Изображение

Върни се в “Модератори”