Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 юни 2011 21:23

sorcererals написа:Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?

Не знам как се процедира на ЛС,ама си поизчистете форума за всеки случай /важи и за Асенчо и за новия модератор/ :idea: За да няма пак "предизвикателства към противника".Ако "нямате сили" или "нямате време",някой от "зелените" да да се събуди :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юни 2011 22:04

Irish stout написа:
sorcererals написа:Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?

Пишеш на pop@armenia.com. :mrgreen:

И на мен ми пратиха на лично реклама на въпросния сайт, но след кратък размисъл реших, че все пак не е в нарушение на правилата защото не се рекламира публично във форума. За всеки случай прегледах мненията на въпросния потребител, да видя дали някъде не го е рекламирал, но не беше. При това положение за мен проблем няма, това си е моето мнение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 юни 2011 22:12

milen.hristov написа:
paceto написа:Запознат ли си с потребителят Гара Дембеле и с никовете му и най вече, че го държим на мушка? :)

Знам койе но не съм запознат с никовете му.

Той за сега има само още един levskar_90 друг за сега не сме засекли, но с този се държи малкооо по разумно за сметка на другият :lol:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 юни 2011 22:17

Модератор ЛокоПД написа:

Не знам как се процедира на ЛС,ама си поизчистете форума за всеки случай /важи и за Асенчо и за новия модератор/ :idea: За да няма пак "предизвикателства към противника".Ако "нямате сили" или "нямате време",някой от "зелените" да да се събуди :!:

Форумът ни е наред.Най-добре си гледайте вашия.Чудно ми е защо всеки път гледате в нашия двор.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 юни 2011 22:34

Alternative написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Форумът ни е наред.Най-добре си гледайте вашия.Чудно ми е защо всеки път гледате в нашия двор.

Наред е...вече.Ще гледаме,където си искаме.Гледай и ти.Ако имаш претенции към нещо в нашия форум,кажи.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 юни 2011 22:47

Модератор ЛокоПД написа:
Alternative написа:

Наред е...вече.Ще гледаме,където си искаме.Гледай и ти.Ако имаш претенции към нещо в нашия форум,кажи.

Беше наред още преди да напишеш някакви претенции.По принцип следя основно форум Ботев,почти не гледам вашия.Все пак модерирате и не вярвам да има големи пропуски.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 юни 2011 23:12

Саше, за пореден пъти ни объркаха . Сега ми писа едно момче от Локото, като ми каза, че варненци сме харесвали повече Ботев :mrgreen: .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 юни 2011 01:01

Alternative написа:Форумът ни е наред.Най-добре си гледайте вашия.Чудно ми е защо всеки път гледате в нашия двор.

Ти как ще оцениш помощта на новия модератор - Пловдивчанинът? Аз ще ти помогна. Откакто му дадоха правата на 17-ти юни има средно по едно модераторско действие на ден, като 6 са в първия ден (4 от отключване и заключване на една и съща тема). Днес има едно мод. действие (променено мнение на sokkoban, за да избегне санкция). Е, той все пак е шампион в сравнение с sorcererals, който няма нито едно (поправи ме) за този период. И какво излиза, че само ти си модерираш в раздела, а като те няма - глобалните! Влез в "последни действия" и ми извади друг анализ, ако не вярваш. Изрично поставихме акцент, вкл. и ти, че ако ще взимаме нов модератор за Ботев, той следва да има време за форума!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 28 юни 2011 01:22

Irish stout написа:

Пишеш на pop@armenia.com. :mrgreen:

А тоя е от ваш`те, нема ми свърши работа :mrgreen: :mrgreen:
slavia_forever и аз имам едно модераторско действие от днес :lol: Стига недоволства, всяко нещо с времето си. И аз искам да имам повече време за форума, ама живота е това, което се случва докато ние си правим планове. В тази връзка, преглеждам го, но като няма към дадения момент какво да се модерира, не смятам за нужно просто да отчитам дейност.

П.С. Ама не казахте с картаго, че ше прави рок клуб и си пиете самички. Глоба по бутилка шотландско от всеки. :twisted:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 юни 2011 01:29

sorcererals написа:slavia_forever и аз имам едно модераторско действие от днес

Да, 10 минути след горния ми пост - заключи тема и не я премести! :lol:
sorcererals написа:ама живота е това, което се случва докато ние си правим планове.

Мен и останалите понеже вятър ни вее на бял кон, морето ни е до колене и т.н. това ще си го запиша в книгата за мъдрости. :) Никой не ти отрича, че си зает. Останалите като мен са свободни и затова се оправят. Въпросът беше, че за нов модератор казахме, че ще се слага само човек с време за подфорум Ботев!
sorcererals написа:П.С. Ама не казахте с картаго, че ше прави рок клуб и си пиете самички. Глоба по бутилка шотландско от всеки. :twisted:

Толкова се изписа, ама не си чел. Има тук малко снимки! Хайде наздраве с шотландско! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Модератори”