Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 16 юни 2011 04:36

paceto написа:
kartago написа:Хайде да не ти отговарям, може ли?! )))))))

Лично твой избор си е ;)

Повярвай ми ( а ме познаваш достатъчно), че в случая е много по-добре да не ти отговоря! Знам, че е мой избор, но за твое добро е! ))))))))))))

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юни 2011 05:16

Аха.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 16 юни 2011 11:43

slavia_forever написа:
Дъстли Мюлдер написа:Ако Стенли прецени, нека ми махне правата, Регър и Милен мисля ще се оправят.

Ти си писал "ако прецени"! stenly написа, че е изчела всички мнения, което означава, че се е запознала и с твоето. След като си тук, явно е преценила да ти остави правата за момента. Ако беше помолил конкретно да ти махнат правата и това не се беше случило, тогава копирането на това мнение щеше да е по-адекватно.

хахахаххахахаха да, прочетох и това мнение, ще се занимаем с тази част малко по-нататък, засега се надявам Дъстли да помага и обръща внимание малко повече на Милен, докато навлезе ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 16 юни 2011 11:49

vaskonti вече е част от екипа. Той също ще има нужда от помощ, знам, че всички сте насреща де :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 юни 2011 12:43

Добре дошъл на vaskonti от мен! Желая ти успех! Скайпът ми е Konstantin.Yordanov666 . Предполагам, че Петьо и Стенли са ти обяснили за какво става въпрос, но не се колебай да питаш, при каквито и да е неясноти.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юни 2011 13:06

Здравейте всички!
Както вероятно се досещате, казвам се Васил, живея в София, на 37г.! Радвам се, че ставам част от екипа, грижещ се за добрия вид на форума! Ще се постарая да оправдая доверието ви за да може форумът да си остане най-авторитетния спортен такъв!
Поздрави!
:)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 юни 2011 13:26

Дубрутру и наздраве!

Леко м(ар)одераторство и да хабиш по-малко нерви с простотиите на форума. :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 юни 2011 14:23

vaskonti написа:Здравейте всички!
Както вероятно се досещате, казвам се Васил, живея в София, на 37г.! Радвам се, че ставам част от екипа, грижещ се за добрия вид на форума! Ще се постарая да оправдая доверието ви за да може форумът да си остане най-авторитетния спортен такъв!
Поздрави!

Скайпа ми е: popai_5 , имаш ли нужда от съвет или помощ винаги можеш да разчиташ! Добре дошъл и успех!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 юни 2011 18:10

Поздрави!

Добре дошъл и от мен. Ако трябва с нещо да помагам, винаги съм насреща. В скайпа влизам рядко,и затова ако има нещо, винаги може да ми пишеш на лични във форума ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 юни 2011 19:33

Поздрави!

Здрасти и добре дошъл. Успех и по-малко нерви ... ;) Наздраве!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Модератори”