Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 22 юни 2010 12:14

След такава официална презентация, не виждам по-подходящи хора за "любимия" ми подфорум. ;) А и щом Жоро познава работата им и вероятно знае, не виждам причина да съм против. :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 юни 2010 13:39

Ето това се казва представяне, много добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 22 юни 2010 15:21

Здравейте, приятели! Искам да се извиня , че напоследък намирам много малко време да влизам във форума. От скоро стана така, че ми се натрупаха доста задачи , които отнемат голяма част от свободното ми време, и модерирането ми тук стана доста рядко, а в някой дни даже нямам възможност и да прочета какво става. И, за това моля, за известно време (надявам се) да не разчитате много на мен. Въпреки, че когато имам някаква възможност ще хвърлям по едно око, за сега не мога да обещая голяма активност. И ако се нуждаете от някаква по-сериозна подкрепа, аз няма да имам нищо против да ми се намери заместник. Искренно се надявам, че нещата ще се стабилизират, но за сега нямам идея кога ще стане. Просто помислете , как ще е най-добре за вас.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 юни 2010 20:34

slavia_forever написа:След такава официална презентация, не виждам по-подходящи хора за "любимия" ми подфорум. ;) А и щом Жоро познава работата им и вероятно знае, не виждам причина да съм против. :)

Нали не си очаквал някой от GMU ?! :lol: А сега сериозно. Тези хора не са случайно избрани от мен,а от УС на нашия фенклуб.Както виждате,готови са да застанат пред всеки един от нас с имената и лицата си,ако се наложи. Освен това имат опит в модерирането,интелигентни,работещи и са на възраст,която гарантира,че няма да има пуберски хави.Освен това,живеят в София,което е предимство,в смисъл,че личните контакти и познанства с потребители от форумите,са минимални.Аз самият,допуснах грешка,когато се "разкрих" /така да се каже/,пред нашите фенове и някои фенове на Ботев.Имах някаква идея,да няма такава омраза,да си общуваме като нормални хора,но явно времената са други и не се получи.Спряха даже и съобщенията на ЛС,от хора с които си пиехме бирата и обсъждахме бъдещето на отборите си.Sad But True :cry: В последствие това се отрази на работата,понеже нямаше как да трия мнения и да раздавам бан-ове на хора,с които ходим на мачове,или си пием бирата,въпреки че са от "другия отбор".Получих критики от колегите/напълно основателни/ и от наши момчета,черно-бели фенове /напълно основателни/.Да не говорим за това,че през деня ме няма и като се прибера вечер,всичко е "мазало".Освен това доста време няма да съм в БГ,може би от 1-ви юли.Не е сигурно,но ...С две думи,ще трябва още един модератор,така или иначе.И ви гарантирам,че форум Локо ПД ще стане "аптека" /на някои хора това няма да им хареса ;) /
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 22 юни 2010 21:21

Аз съм съгласен и 2-мата да ги сложим, защото се вижда, че си разбират от работата.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 юни 2010 01:06

Аз вярвам на Жоро! Той си знае кухнята!.....

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 23 юни 2010 10:28

Ами... не ми остава друго, освен да ги поканим и да се запознаем и с тях във форума :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 24 юни 2010 09:39

От днес вече си имаме двама нови модове във форума на Локо Пд. Предполагам, че те самите ще ви се представят при първа възможност, но най-много се надявам съвместната работа да върви гладко.
Засега те не могат да слагат банове, като всеки нов член на модераторския екип, но всяко нещо с времето си.
Ако някой има въпроси или някакви предложения да не се притеснява да ги задава. Надявам се да има диалог и работата ни да продължи както и досега :)

Леко модериране на Пловдив1926 и Irish stout. Предполагам,че Модератор ЛокоПД ще ви е най-полезен поне в началото :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 юни 2010 10:05

Здравейте,

Аз съм Христо, от гореизброените двама. Дано си вършим работата леко и без проблеми. Поздрави на всички.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 24 юни 2010 10:54

My two cents:

Аз съм Светозар.

Бил съм модератор и в други подобни форуми и имам представа от процеса на модериране и овладяване на комуникацията, така че да се избегне размяна на необосновани реплики и провокации. Като модератор съм се стремял преди всичко към предотвратяване на достигане на "точката на напрежение" на дискусията чрез лични съобщения до потребителите, в което обръщам внимание върху това, което трябва да се избягва. Когато такива бележки не са били взимани под внимание, съм прибягвал към по-строги мерки като редактиране на мнения (и по-специално съдържанието, което може предизвика изостране на дебата, но не и останалата част от мнение, която не съдържа такова и е адекватна на водената дискусия) и като съвсем крайна тяхното изтриване, ако това е единственият възможен вариант за запазване на добрия тон на дискусията.

Убеден съм, че ще оправдаем доверието.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Модератори”