slavia_forever написа:След такава официална презентация, не виждам по-подходящи хора за "любимия" ми подфорум.

А и щом Жоро познава работата им и вероятно знае, не виждам причина да съм против.

Нали не си очаквал някой от GMU ?!

А сега сериозно. Тези хора не са случайно избрани от мен,а от УС на нашия фенклуб.Както виждате,готови са да застанат пред всеки един от нас с имената и лицата си,ако се наложи. Освен това имат опит в модерирането,интелигентни,работещи и са на възраст,която гарантира,че няма да има пуберски хави.Освен това,живеят в София,което е предимство,в смисъл,че личните контакти и познанства с потребители от форумите,са минимални.Аз самият,допуснах грешка,когато се "разкрих" /така да се каже/,пред нашите фенове и някои фенове на Ботев.Имах някаква идея,да няма такава омраза,да си общуваме като нормални хора,но явно времената са други и не се получи.Спряха даже и съобщенията на ЛС,от хора с които си пиехме бирата и обсъждахме бъдещето на отборите си.Sad But True

В последствие това се отрази на работата,понеже нямаше как да трия мнения и да раздавам бан-ове на хора,с които ходим на мачове,или си пием бирата,въпреки че са от "другия отбор".Получих критики от колегите/напълно основателни/ и от наши момчета,черно-бели фенове /напълно основателни/.Да не говорим за това,че през деня ме няма и като се прибера вечер,всичко е "мазало".Освен това доста време няма да съм в БГ,може би от 1-ви юли.Не е сигурно,но ...С две думи,ще трябва още един модератор,така или иначе.И ви гарантирам,че форум Локо ПД ще стане "аптека" /на някои хора това няма да им хареса

/