slavia_forever написа:paceto модератор ли в във форума, или пак няма да го има за дълго време, както и подобни на него колеги? Аз лично погледнах последни действия, видях за последно негови действия от 19-ти и 20-ти май.
Когато му слагах правата, уговорката беше, че през лятото ще влиза рядко!
slavia_forever написа:В същия момент не забелязах да е казал нещо в авторската си тема "Ако някой ще отсъства да обяви тук". За cska_90 и rhaegar изобщо и не споменавам. Единия не си плаща нета, другия намерил компютър, но не влиза. Казвам го с най-добро чувство. Изненадващо за мен е, че форума си е все още активен макар и не толкова, колкото по време на първенството. В неактивните влизам и аз, така че изписаното от мен е и самокритика. Как ще се разберем да действаме през лятото? Видно е например, че в момента синият форум, който е на практика най-проблемен го гледат само глобалните модове.
Няма повод за самокритика или критика. Сега моментът е малко по-спокоен, може да си позволим малко спокойтвие, което ще свърши с началото на Световното първенство.
slavia_forever написа:Проблемът с динамичната защита си стои. Например колегата форевър-Botev fur immer, вече излиза извън рамките на подфоруми Ботев и Локо Пд и вече перманентно желае модераторска помощ

, че някой докато си заобикаля е отговарял на провокациите му. И само да допълня, че ако някой заобикаля НЕНАКАЗАНО и провокира, като заради него ИЗГАРЯТ МНОГО, провокирани не толкова от подобни индивиди, а от невъзможността ни да се справяме с тях.
Скоро трябва да се реши, какво ще се прави с разделите на изпадналите отбори от "А" група и тези, които вече са там, за да може да се отговаря на възникващи въпроси.
Динамичната защита, казвам ти отсега, едва ли ще може да се поправи, съдейки по начина и по схемата на работа в цялото семейство от сайтове. И друг път съм го споменавала.
Колкото до отборите от А група, Ботев ще остане там, където е и сега, а останалите два изчезват, като на тяхно място идват три нови отбора - Академик, Калиакра и Видима.
Скоро ще има и подфорум за Световното първенство, но като всяко нещо и то ще стане в последния момент - точно преди старта на Мондиала. Той трябва да се появи на мястото на Ванкувър 2010.