Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 апр 2010 22:23

stenly написа:
Cesc Fabregas написа:Ако до утре сутрин не са ми махнати правата, повече изобщо няма да влизам в тоя форум. Не искам 24 часа, не искам 1-2 седмици, нито месеци, нито нищо. Не искам да съм повече част от това което става тук!

Виж сега, аз не съм на 15, и това с ултиматумите нещо не се връзва.
Ужасно мразя да давам съвети, това е едно от нещата, които ме побъркват - съветите,които не търся, а все някой ми дава! Обаче сега ще ти дам един. Поспи тази вечер, гледай си мача сега и утре сутринта пак пиши или.... спри да влизаш във форума... или най-добрия вариант - вземи правилното решение, което си обмислил, аз няма да се опитвам да те разубеждавам. Просто помисли, сети се за всички случки от последните дни и така... Просто не бързай!

Все ми е тая на колко си. Аз също не съм на 15. Единствения вариант да премисля решението си е някой да ми обясни как за едни има едни правила, а за другите-други.
Иначе решението съм го взел. Няма значение кога ще го обявя за последен път.
А не мислите ли, че след като съм казал нещо, надали ще си сменя мнението току-така. Аз нито съм жена, нито съм човек "п*тка"! :roll: Кажа ли нещо-това е-бетон! На принципите си никога няма да изневеря!
П.П. А как мислите-би ли било коректно към Асен, след като открито съм обявил подкрепата си към него, да се отметна?!? Мислите ли, че ще го направя, наистина? тези, които ме познават на живо, мисля, че са наясно с това!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 апр 2010 22:27

Много съжалявам да прочета това...
И все пак...
Между другото, сравнението ти с п***** не е точно, надявам се да го разбереш с времето ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 апр 2010 22:30

Аз съжалявам, че има двоен стандарт. При тези обстоятелства няма как да остана. :roll: Зададох ви въпрос, никой не ми отговори...ОК :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 апр 2010 22:32

cska_90, разбирам и много уважавам причините, които си посочил, за да стигнеш до момента да напуснеш форум, като мод разбира се. Надявам се да размислиш. Ако имаш нужда от време и почивка, аз не бързам за никъде. ;)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 апр 2010 22:32

Cesc Fabregas написа:Аз съжалявам, че има двоен стандарт. При тези обстоятелства няма как да остана. :roll: Зададох ви въпрос, никой не ми отговори...ОК :roll:

На кой зададе въпрос и какъв, моля те да повториш.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 апр 2010 22:33

Cesc Fabregas написа:Съжалявам, но няма как да остана тук, след като има различно отношение към хората, които уж са "екип". Ако някой ми обясни как и на какво отгоре стават следните неща, обещавам да помисля още(не че е сигурно че ще размисля де).
-Картаго обижда 2 дена Асен, нарича го "Лъжец", "дебил", "тъп" и тн...
-Асен 2 дена търпи, търпи, и отговаря веднъж-венага бива изгонен, на мига просто!
-в същото време на "колегата" от Бургас не само че никой не му търси сметка за обидите, а дори не се и споменава до тук!?!?
Е съжалявам, няма как да остана. Няма начин освен ако някой не ми даде смисено обяснение как стават тия работи. много силно се съмнявам, че това ще се случи. :!:

Ето това ми беше въпроса :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 апр 2010 22:37

Хм...да кажа и аз нещо по въпроса.Имах същия проблем с Петьо.Уточнихме се на ЛС,обаче Петьо се "връцна" и заяви,че няма да влиза във форума на Локо ПД.Нищо особено не исках,а просто да се консултира с мен,при положение ,че съм "на линия".Разсърди се - много важно.Проблема е друг.Петьо се има за нещо по-особено.Не приема мнението на другите,а всеки ,който не е съгласен с него...значи е против него.Квалификации като "дебил","глупак","слаб модератор","за нищо не ставаш"....Шшшш,алооооооооо,къв си ти бе/да не прозвучи чалгаджийски ;) /? Кой си ти,Пешо,че да даваш оценки на останалите?Ако някой не си върши работата,Стенли ще прецени,не ти. Ама лишавал се от лично време,стоял до посред нощите...ами кой не го прави ? Пък като ти е толкова трудно,да не са опрели пищов в главата на някой ? Някои тук са модератори преди теб - съобразявай се малко ! С тоя ще работя,с оня няма да работя - кви са тия пинизи ? Колко хора си тръгнаха заради тия простотии ? Майк,Ейнджъла,Морския,Алтернатива,Шайн,Ботев 1912,Цеск е на път,аз също,щото тук стана детска градина - "кой е по-по-най"...Екип ли ? Щом искаш екип,Петьо,ще се съобразяваш и с другите.Били сме "фенове" - ами да,така е.Ако не сме фенове,нямаме работа тук.И Томислав Русев е "фен",и Ники Александров е "фен"...И Грънчаров и Стоянов и Табаков...И им личи от 100 километра.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 апр 2010 22:40

Модератор ЛокоПД написа:Хм...да кажа и аз нещо по въпроса.Имах същия проблем с Петьо.Уточнихме се на ЛС,обаче Петьо се "връцна" и заяви,че няма да влиза във форума на Локо ПД.Нищо особено не исках,а просто да се консултира с мен,при положение ,че съм "на линия".Разсърди се - много важно.Проблема е друг.Петьо се има за нещо по-особено.Не приема мнението на другите,а всеки ,който не е съгласен с него...значи е против него.Квалификации като "дебил","глупак","слаб модератор","за нищо не ставаш"....Шшшш,алооооооооо,къв си ти бе/да не прозвучи чалгаджийски ;) /? Кой си ти,Пешо,че да даваш оценки на останалите?Ако някой не си върши работата,Стенли ще прецени,не ти. Ама лишавал се от лично време,стоял до посред нощите...ами кой не го прави ? Пък като ти е толкова трудно,да не са опрели пищов в главата на някой ? Някои тук са модератори преди теб - съобразявай се малко ! С тоя ще работя,с оня няма да работя - кви са тия пинизи ? Колко хора си тръгнаха заради тия простотии ? Майк,Ейнджъла,Морския,Алтернатива,Шайн,Ботев 1912,Цеск е на път,аз също,щото тук стана детска градина - "кой е по-по-най"...Екип ли ? Щом искаш екип,Петьо,ще се съобразяваш и с другите.Били сме "фенове" - ами да,така е.Ако не сме фенове,нямаме работа тук.И Томислав Русев е "фен",и Ники Александров е "фен"...И Грънчаров и Стоянов и Табаков...И им личи от 100 километра.

Благодаря ти, пич, за подкрепата! :!: Най-накрая се намери някой да каже за кво става дума, освен мене...но аз съм страна в спора, и няма как да е обективно мнението ми! Мерси, пак! :) :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 апр 2010 22:44

Cesc Fabregas написа:
Cesc Fabregas написа:Съжалявам, но няма как да остана тук, след като има различно отношение към хората, които уж са "екип". Ако някой ми обясни как и на какво отгоре стават следните неща, обещавам да помисля още(не че е сигурно че ще размисля де).
-Картаго обижда 2 дена Асен, нарича го "Лъжец", "дебил", "тъп" и тн...
-Асен 2 дена търпи, търпи, и отговаря веднъж-венага бива изгонен, на мига просто!
-в същото време на "колегата" от Бургас не само че никой не му търси сметка за обидите, а дори не се и споменава до тук!?!?
Е съжалявам, няма как да остана. Няма начин освен ако някой не ми даде смисено обяснение как стават тия работи. много силно се съмнявам, че това ще се случи. :!:

Ето това ми беше въпроса :roll:

Това са няколко въпроса ;)
1. болд >> различното отношение е на базата на времето и доверието, което хората в ЕКИПА (без кавички) са натрупали. Ако не знаеш, само да ти кажа, че дори една майка не обича двете си деца еднакво - доказано е - просто психология!
2. болд>> обидите са нещо недопустимо в този форум, а когато модератор ги използва е още по-лошо.
3 болд>> питай Бижутера колко бързо си отиде... случва се, когато това е наложително! Може и да ти е трудно да го разбереш, но се опитай да се поставиш и от моята гледна точка. Ако можеш!
4 болд>> Колегата от Бургас (пак без кавички) също не се е разминал с нищо, това, че ти не си прочел, не значи, че не съм говорила с него и не сме обсъдили всичко, което се е случило. Просто аз рядко взимам емоционални решения (въпреки че съм п*****, както ти правиш някои сравнения, чисто анатомично, разбира се).
:)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 апр 2010 22:44

Замислете се над думите на Жоро! ПОмислете върху тях, защото пича каза много, ама много истини! :!: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Модератори”