Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2010 03:30

Alternative написа:Аз съм черната овца и слаб модератор.

И все пак, с това не съм съгласен. Едно грешно решение не може да те направи слаб мод. Аз в началото колко глупости съм правил (че и още ми се случва чат-пат)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 апр 2010 03:31

rhaegar написа:Аз го казах-ако толерансът към феновете на Ботев вече не е в сила, темата трябваше да бъде слята.

Ти наистина си момче за уважавне! Имаш моя респект ( не знам дали ти трябва)! Това се опитах да обесня, че и във вашия отбор има сума ти проблеми, но никой не си е позволявал това! Докато съм модератор винаги ще имаш моята протегната ръка! Другия ти помощник написа нещо, без да е прочел всичко! Но докато ми махнат правата, аз ще ти помагам във форум "Левски"! Не те познавам лично, но си страшен пич! Чета ти поустовете, "шетам" след тебе, но моя голям респект към тебе! Ти си много качествен модератор!...........................

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 апр 2010 03:41

В крайна сметка,бих желал молбата ми да бъде уважена и да ми бъдат спрени правата.Мерси!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 апр 2010 04:05

Alternative написа:В крайна сметка,бих желал молбата ми да бъде уважена и да ми бъдат спрени правата.Мерси!

Аз съм "ЗА" с три ръце! Ти може би си страхотен пич, дай Боже да се запознаем лично, и го искам! Но ти си най-слабия модератор от когато аз съм тука! А аз обучих много хора! Както ти казах, и аз си подадох отставката, ще видим чия ще приемат! Може пък да е моята и ти да се радваш!.............Дори и да е така, ти за модератор не ставаш! Когато спреш да провокираш, когато забравиш фенството, добре дошъл! Но, от това което съм виждал тука, ти си най-слабия, най-немощния модератор! Казвам го без грам злоба, чиста истина! Ти ПРОСТО НЕ СТАВАШ!!..........Разбра ли ме?!...........Утре ще видим дали ще махнат твоите права, или моите!.................И ти не си прав! Аз ОБОЖАВАМ Ботев", смей се колкото си искаш, не ми пука!.........Не ти си ритал с вашата легенда Зайцев, а аз!............

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2010 04:06

kartago написа:
rhaegar написа:Аз го казах-ако толерансът към феновете на Ботев вече не е в сила, темата трябваше да бъде слята.

Ти наистина си момче за уважавне! Имаш моя респект ( не знам дали ти трябва)! Това се опитах да обесня, че и във вашия отбор има сума ти проблеми, но никой не си е позволявал това! Докато съм модератор винаги ще имаш моята протегната ръка! Другия ти помощник написа нещо, без да е прочел всичко! Но докато ми махнат правата, аз ще ти помагам във форум "Левски"! Не те познавам лично, но си страшен пич! Чета ти поустовете, "шетам" след тебе, но моя голям респект към тебе! Ти си много качествен модератор!...........................

Благодаря ;)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 апр 2010 07:58

Аз също не искам да бъда модератор повече. Намирам за невъзможно да работя с един определен човек, всички се сещате кой е той! НЕДОПУСТИМО е някой в "екипа" да обижда друг от модераторите с думи като "дебил", "лъжец" и да го нарича тъп!!!
Дори и да го махнат Асен, следващия съм аз, убеден съм просто! С тия скрити нападки от негова страна ми е ясно какво ще стане!
Държа да знаете, че към никой ДРУГ нямам абсолютно нищо против! Само с добри впечатления оставам от вас, а Димо и Коцето са ми много повече от колеги тук!
Решението ми е крайно и окончателно, моля ви само не правете нещата трудни и не се опитвайте да ме разубедите! Няма да преосмисля решението си и няма да приема евентуално отхвърляне на оставката!
Довиждане!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 апр 2010 10:10

Честно казано аз съм против всякакви оставки. Както се спомена, добър екип сме, винаги ще има спорове, но трябва да се научим да ги преудоляваме, като всеки даде своя принос.

По отношение на толеранса към феновете на Ботев, винаги съм бил ПРОТИВ, което съм го писал и в много по-ранен етап в "Заседание", въпреки че симпатизирам на Ботев до голяма степен! Ужасно трудно е, правилата да се прилагат различно, тъй като да се балансира с потребителите на различните подфоруми и да се обяснява защо за едни може, за други не може, не е в интерес на форума като цяло. С един от предишните модератори Ейнджъла сме си говорили на дълго и на широко за това и той реши да си тръгне. Да си кажа от моя гледна точка, почти никога не съм давал толеранс на раздел Ботев, защото не го мога. Раздел Славия е с може би един от подфорумите с най-малкото потребители, но съм бил безкомпромисен и спрямо тях. Имало е и теми, които са били със сходна насоченост, при които като са ми правили забележка, че не са свързани съм ги свързал, защото така сме се уточнили и общите решения тук и правилата на форума са много повече, отколкото някаква локална потребност или желание на някой от нас.

Специално по отношение на темата в раздел Ботев отново казвам, че за мен темите трябваше да бъдат сляти, както по-рано говорихме, как ще действаме, а от друга страна, заглавието й е в нарушение на точка 5 от правилата. Когато модератор пусне тема, която нарушава точки от правилата, звучи провокативно и дава лош пример, това е негатив за всички модератори в очите на потребителите. Същото се отнася и за Пламен Етов, чиито мнения и теми трябваше да трием или модерираме, за малкото време, което присъства във форума и раздела си.

Но въпреки гореизложеното, смятам че е нормално да имаме различия, нормално е да има и спорове понякога, но за това са правилата, които да служат за отправна точка при взимането на крайно становище по дадени въпроси.

Петьо дори и да се е издразнил за някои неща, аз знам какво е, когато ти пишат на лична постоянно различни потребители, защо ми сляхте моята тема, пък темите в раздел Ботев си стоят. Тази ситуация доста изнервя и това рефлектира. Това се опитах да обясня вчера по скайповете и на Марти (Цеск) и на Асен.

Все пак оставам с надежда, че ще изгладим отношенията си и МОЛЯ ВИ, и ви приканвам да преусмислите порива си за напускане на форума.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 апр 2010 11:40

КОце, предполагам си спомняш, че преди 2 седмици го водихме тоя разговор-обещах ти да остана колкото мога. Направих го само и единствено, защото те уважавам, и защото ме помоли. Друга причина категорично не е имало.
Ясно ми е какво ще стане сега-махаме Асен, след тва всичко се кротва за 2 седмици и после пак ще има някой "грешник", като предполагам че това ще съм аз, като съдя по приокритите нападки на твоя приятел картаго.
За Асен не знам какво ще реши, но аз съм взел окончателното си решение. търсете друг, не мога да работя повече в един екип с картаго. Това е. Моля, махайте ми правата!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 апр 2010 13:13

kartago написа:
Alternative написа:В крайна сметка,бих желал молбата ми да бъде уважена и да ми бъдат спрени правата.Мерси!

Аз съм "ЗА" с три ръце! Ти може би си страхотен пич, дай Боже да се запознаем лично, и го искам! Но ти си най-слабия модератор от когато аз съм тука! А аз обучих много хора! Както ти казах, и аз си подадох отставката, ще видим чия ще приемат! Може пък да е моята и ти да се радваш!.............Дори и да е така, ти за модератор не ставаш! Когато спреш да провокираш, когато забравиш фенството, добре дошъл! Но, от това което съм виждал тука, ти си най-слабия, най-немощния модератор! Казвам го без грам злоба, чиста истина! Ти ПРОСТО НЕ СТАВАШ!!..........Разбра ли ме?!...........Утре ще видим дали ще махнат твоите права, или моите!.................И ти не си прав! Аз ОБОЖАВАМ Ботев", смей се колкото си искаш, не ми пука!.........Не ти си ритал с вашата легенда Зайцев, а аз!............

А бе я FUCK OFF!Ти си най-големият комплексар който съм срещал по форумите!Попитай бившите модератори на Ботев!Ако се запозаня с теб лично,не знам дали ще бъда толкова толерантен както го правя в "Заседание"!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 апр 2010 13:21

Alternative написа:
kartago написа:

А бе я FUCK OFF!Ти си най-големият комплексар който съм срещал по форумите!Попитай бившите модератори на Ботев!Ако се запозаня с теб лично,не знам дали ще бъда толкова толерантен както го правя в "Заседание"!

Довиждане, само заради това мнение, не мога да позволя да останеш тук.
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Модератори”