Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 12 апр 2010 18:54

Casper написа:
slavia_forever написа:
Casper написа:Защото при такава голяма бройка, е възможно и някой от тези никове да отнесе Бана някой път (ако не се е случвало вече).

Ако има за какво мислиш ли, че няма който и да било да отнесе бана?! Нали няма "равни" и "по-равни"?! Само трябва да внимаваме с IP-тата. ;) :lol:

Аааа, не е така Коце. Тук не става въпрос за обикновенни потребители, а за "шефове". Все едно, аз да заключа вратата на пожарната и да не позволя на началника да влиза. А пък и нашите банове, едва ли имат някаква стойност, когато ги поставяме на редакционния екип. При желание от тяхна страна, едва ли можем да ги спрем по-някакъв начин. Даже, може и да ни се присмиват тихичко, без ние да знаем, какво се случва.

Аз смятам, че ако сме си свършили работата може и да ни се зарадват. А къде на шега, къде на истина, аз лично не следя дадени потребители кои са, а какво правят. Ще ти дам един пример. Шефът на нашата фирма ми поиска да му организирам на него лично транспорт, след което си плати на общо основание, като всеки един клиент, на който организирам транспорт. И като четат шефовете отстрани, вместо да се присмиват, нека обърнат внимание на заобикалянето на динамичните ай пита, а не да си задават евентуални въпроси, защо някой си е свършил работата, както се полага.

Ти ако искаш следи за имената, защото аз НЯМА да го направя, а ще действам, както би следвало да се процедира. А и от друга страна, всичко е "цъфнало и вързало", та да се занимаваме, да следиме за никовете на шефовете, които могат и сами да си следят правилата, които са създали.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 апр 2010 19:21

Шефове? Аз доколкото знам, шеф на форума е Стенли-от нея нататък да се оправят :lol: . Ако пък верно Томето или Ники или който и да е пише във форума и не обръща внимание на проблемите в него-то си е за тях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 12 апр 2010 19:49

rhaegar написа:Шефове? Аз доколкото знам, шеф на форума е Стенли-от нея нататък да се оправят :lol: . Ако пък верно Томето или Ники или който и да е пише във форума и не обръща внимание на проблемите в него-то си е за тях.

[offtopic]"Подмазвач"ИзображениеИзображение[/offtopic]
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 12 апр 2010 19:55

Коце, ти тотално преобърна идеята ми. Аз исках Стенли да внесе малко яснота относно това , кой влиза във форума от хората в Гонг. Не ме интересува , дали ни се смеят или ни се радват, както няма да следя и никакви никове ( в прочем, никъде не съм го казвал да се прави). Каквото съм казал за тях, беше с лек хумуристичен нюанс, даже и думичката "шефове" съм я написал в кавички.. Но ти така се задълбочи, че явно номера ми няма да мине. Както и да е , просто мислех, че това може да ни е от полза.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 апр 2010 20:14

slavia_forever написа:Аз смятам, че ако сме си свършили работата може и да ни се зарадват. А къде на шега, къде на истина, аз лично не следя дадени потребители кои са, а какво правят. Ще ти дам един пример. Шефът на нашата фирма ми поиска да му организирам на него лично транспорт, след което си плати на общо основание, като всеки един клиент, на който организирам транспорт. И като четат шефовете отстрани, вместо да се присмиват, нека обърнат внимание на заобикалянето на динамичните ай пита, а не да си задават евентуални въпроси, защо някой си е свършил работата, както се полага.

Ти ако искаш следи за имената, защото аз НЯМА да го направя, а ще действам, както би следвало да се процедира. А и от друга страна, всичко е "цъфнало и вързало", та да се занимаваме, да следиме за никовете на шефовете, които могат и сами да си следят правилата, които са създали.

За кой ли път съм напълно съгласен с Коцето и стоя зад неговото мнение твърдо. Абсолютно няма значение кой е, а какво прави! :!: Дайте ако дойде Бат'Бойко в тоя форум или Обама, да си пишат квото си искат, нали са "шефове"... Не се сърди адаш, мисля че не си прав! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 12 апр 2010 20:30

Ами, нека тогава го кажа така. Въпросът ми беше лично към Стенли ( иначе щях да напиша "Колеги"), и не знам вие защо се намесихте. Никъде не съм споменавал, да ни се дава оценка за работата, както и да следим никове, постове и каквото и да било. Вметката ми с Бана, беше по-скоро ироничен, от колкото това , че не трябва да си вършим задачите. Просто ми беше интересно, кой от Гонг влиза във форума. Но вие страшно много се задълбочихте, без да съм дал някакъв повод за това. И не се сърдя. Просто, идеята ми не мина.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 апр 2010 20:42

Cesc Fabregas написа:
slavia_forever написа:Аз смятам, че ако сме си свършили работата може и да ни се зарадват. А къде на шега, къде на истина, аз лично не следя дадени потребители кои са, а какво правят. Ще ти дам един пример. Шефът на нашата фирма ми поиска да му организирам на него лично транспорт, след което си плати на общо основание, като всеки един клиент, на който организирам транспорт. И като четат шефовете отстрани, вместо да се присмиват, нека обърнат внимание на заобикалянето на динамичните ай пита, а не да си задават евентуални въпроси, защо някой си е свършил работата, както се полага.

За кой ли път съм напълно съгласен с Коцето и стоя зад неговото мнение твърдо. Абсолютно няма значение кой е, а какво прави! :!: Дайте ако дойде Бат'Бойко в тоя форум или Обама, да си пишат квото си искат, нали са "шефове"... Не се сърди адаш, мисля че не си прав! ;)

[offtopic]Бат Бойко ако дойде ще го банна на секундата!! :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 апр 2010 20:50

cska_90 написа:
Cesc Fabregas написа:

[offtopic]Бат Бойко ако дойде ще го банна на секундата!! :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Аз пък си мечтая един ден Цар Киро да стъпи тука...ще го съсипя :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 апр 2010 20:51

[quote="Casper"].... Просто ми беше интересно, кой от Гонг влиза във форума....

:lol: Влизат,влизат.Няма да цитирам имена,но в Спортно шоу Гонг допреди време, често засичах лично мои "реплики" от форума,ама едно към едно /да не прозвучи нескромно ;) /.Влизам и с друг никнейм,разбира се,но това го знаете.Всички от спортната секция на Дарик влизат във форума,даже и Мишо Дюзев,или поне го четат.Слушам спортните емисии на Дарик всеки ден,просто по това време съм в колата...та там се коментират настроенията на феновете и т.н.Нормално.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 апр 2010 20:53

Знам, че Стефчо Стоянов(любимия ми заеднос Томислав) влиза тука, а е писал и не малко ;)
Веско вълчев също има мнения тук... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Модератори”