Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 21 мар 2010 20:50

Да не говоря, че може и да е отнесъл някоя тупалка

:shock: :shock:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 мар 2010 21:24

Тупалка не е отнесъл, но са го ударили със седалка :| :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 мар 2010 23:30

Абе добре съм си споко!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Наистина извинявайте,че ме нямаше,ама бях на мача-докато се върна!!!
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 22 мар 2010 08:56

slavia_forever написа:Колеги, смятам, че е редно след като за даден потребител (в случая unist_gp) е имало полемика за БАН, да ви уведомя, че след като на някои от вас беше обещал, да не заобикаля в този месец. До момента все пак е заобикал, а днес най-демонстративно това е направено с ТЕМА: gong/viewtopic.php?f=&t=42849 Установих, че съм направил грешката с намаляването, за която още тогава говорех, за която се извинявам, но се подведох да направя, намалявайки БАН-а му! Няма да увеличавам БАН-а му отново.

Ето датата от намалянето на бана му:
slavia_forever написа: От 23-ти февруари 2010 година: Намалил съм бана на unist_gp на 1 месец.

А ето и мненията му, преди изтичане на този период, с потребителско име unist_xp, сред които е и темата от днес! :evil:

gong/search.php?author_id=21161&sr=posts

Тези някои съм аз, не е нужно да се говори общо, когато става дума за конкретен човек. Явно трябва да се почувствам виновна, че съм те подвела. Е, извинявай! И аз съм била подведена.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 мар 2010 11:32

stenly написа:
slavia_forever написа:Колеги, смятам, че е редно след като за даден потребител (в случая unist_gp) е имало полемика за БАН, да ви уведомя, че след като на някои от вас беше обещал, да не заобикаля в този месец. До момента все пак е заобикал, а днес най-демонстративно това е направено с ТЕМА: gong/viewtopic.php?f=&t=42849 Установих, че съм направил грешката с намаляването, за която още тогава говорех, за която се извинявам, но се подведох да направя, намалявайки БАН-а му! Няма да увеличавам БАН-а му отново.

Ето датата от намалянето на бана му:
slavia_forever написа: От 23-ти февруари 2010 година: Намалил съм бана на unist_gp на 1 месец.

А ето и мненията му, преди изтичане на този период, с потребителско име unist_xp, сред които е и темата от днес! :evil:

gong/search.php?author_id=21161&sr=posts

Тези някои съм аз, не е нужно да се говори общо, когато става дума за конкретен човек. Явно трябва да се почувствам виновна, че съм те подвела. Е, извинявай! И аз съм била подведена.

Визирах теб и Петьо, с който говорихме за въпросния на скайп. Не за да се почувстваш виновна, а защото приложих десетки съждения още тогава, от които не можеше да се очаква промяна в индивида!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 22 мар 2010 12:19

slavia_forever написа:Визирах теб и Петьо, с който говорихме за въпросния на скайп. Не за да се почувстваш виновна, а защото приложих десетки съждения още тогава, от които не можеше да се очаква промяна в индивида!

Никой не говори за промяна в действията на индивида :mrgreen: Всички разбрахме, че си прав, но това не означава, че трябва винаги да се действа крайно. Особено срещу упоритите, които ще продължат да пишат във форума.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 мар 2010 12:56

stenly написа:
slavia_forever написа:Визирах теб и Петьо, с който говорихме за въпросния на скайп. Не за да се почувстваш виновна, а защото приложих десетки съждения още тогава, от които не можеше да се очаква промяна в индивида!

Никой не говори за промяна в действията на индивида :mrgreen: Всички разбрахме, че си прав, но това не означава, че трябва винаги да се действа крайно. Особено срещу упоритите, които ще продължат да пишат във форума.

Аз в момента съм го оставил да си пише (след като нямам избор, защото заобикаля), след което минавам с метлата и обезсмислям труда му. :twisted:

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 22 мар 2010 20:48

след което минавам с метлата и обезсмислям труда му.

Много си злобен :cry: :?

Заключване на тема: Дучето да си ходи
Изпратено на: 22 Мар 2010 11:53
От: jorovg
До: SkArY_9

Само на мен ли ми прилича на цензура срещу неудобно мнение това заключване?

Не претендирам да е най-интересната тема пускана във форума, но търся основанието за заключване. Да неудобната истина боли, така както мен вчера пред телевизора за случващото се с играта на отбора. Това, което не мога да приема е поведението на Дучето и оправданието за правомощията му. Дали ако някой те пребива на улицата и мине полицай в извънработно време не е длъжен да ти помогне. Глупава логика другарю CSKA_90. Да няма да отида на мач, докато такива като теб определят кое е редно и кое не, защото мога да ти кажа, че нямаш база, на която да преценяваш. Заслепен си, а това те прави лесно манипулируем. Пусни му SMS, че си спрял тема срещу него, за да те потупа по рамото...

Моля озаптете го. Това е форум за изказване на мнение, не за цензура

:shock: :shock:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 мар 2010 22:39

slavia_forever написа:Аз в момента съм го оставил да си пише (след като нямам избор, защото заобикаля), след което минавам с метлата и обезсмислям труда му. :twisted:

Да си дойдем на думата. Може и да ти викат "Гьобелс" след "метлата",ама кво ти пука...Всъщност Гьобелс съм аз.На теб ще ти лепнат нещо друго... :roll: Може би Берия... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 мар 2010 22:51

Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:Аз в момента съм го оставил да си пише (след като нямам избор, защото заобикаля), след което минавам с метлата и обезсмислям труда му. :twisted:

Да си дойдем на думата. Може и да ти викат "Гьобелс" след "метлата",ама кво ти пука...Всъщност Гьобелс съм аз.На теб ще ти лепнат нещо друго... :roll: Може би Берия... :lol:

Аз не крия, че следвам от нема и къде твоя съвет и... НЕ СЪЖАЛЯВАМ! 8-) :twisted:

Върни се в “Модератори”