Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 10 мар 2010 19:15

Cesc Fabregas написа:Димо, ако знаеш колко пъти съм бил на ръба да нахраня някого много яко...нямаш идея просто...
А за Бербатов-компроментира се тотално и никога повече няма да го уважавам! далеч повече предпочитам Стоичков, защото винаги е играел със сърце и непримирим дух! :!:

Сега и тука ли да почнем да спорим за Бербатов?! Не взехте ли малко да прекалявате????.....

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 мар 2010 20:40

kartago написа:
Cesc Fabregas написа:Димо, ако знаеш колко пъти съм бил на ръба да нахраня някого много яко...нямаш идея просто...
А за Бербатов-компроментира се тотално и никога повече няма да го уважавам! далеч повече предпочитам Стоичков, защото винаги е играел със сърце и непримирим дух! :!:

Сега и тука ли да почнем да спорим за Бербатов?! Не взехте ли малко да прекалявате????.....
ОК, няма да спорим. По лично мое мнение не прекалявам изобщо. ;) 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 21:25

[offtopic]Бях ти писъл в темата но явно не си видял.Както и да е -първо-не вярвам да го е писъл той-а и да е -НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СРАМУВА!!!!Ти какво очакваш-разни Ефремчета и Жаклинчета да го обиждат, а той да им прави мили усмивки-е не става.Християнски принцип ту к не важи-за да оцелее човек ,когато го нападат е длъжен да отговори-иначе става уязвим!!!ПАк ти казвам прочети го отново-никъде не говори за обикновените хора-както явно си разбрал,а за онези откровени олигофрени,които се опитват да съсипят и краиерата му и личния му живот.Ако аз дойда и те напсувам-предполагам,че и ти ще реагираш по подобен начин!!!Нормално е -даже издържа много!!Не виждам с какво е обидил обикновените фенове!!!А това ,че е нависоко си е факт-може да не е най-добрия в света-но е постигнал много и няма какво сам да умаловажава успеха си-койот е факт.Скромността е за хора които нямат други качества!![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 мар 2010 15:31

Колеги,дайте си фейсбуците,ако имате и искате ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 12 мар 2010 17:20

Колеги,ще пуснем повече теми днес за Ботев,знаете,че празнуваме 98 години.Ще ви помоля да не ги събирате точно днес,ако някой от нас отсъства.От утре няма да има толкова новини,знаете Ботев временно не "играе".
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 мар 2010 17:27

Cesc Fabregas написа:Колеги,дайте се фейсбуците,ако имате и искате ;)

Моя е лесен- Фади Хеджауи
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 мар 2010 09:55

Жоре, братле, не знам, но вече си имаме ултиматум. :lol: :lol: :lol:

plovdivesamona6 написа:докога ще търпим тоя турски буфер с бекрайните му нарушавания на правилата :?: :?: :?: :?: :?: пиша турски и не случайно,въпреки че такива като вас и идея си нямат кой е бил "лаут бей" и как е убивал и изтезавал българи по време на османското робство и чието име 'лаута' днес носи стадиона им и с което явно е много горд и тоя нещастник който сте сложили за модератор.
Изображение
ПИСНА МИ!!!въпреки,че това е само форум не мога да търпя повече ибрикчийското ви поведение и толериране на подобни ФЕСОВЕ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ПИШАТ ЗА ОТБОРА МИ.И АКО СЛУАЙНО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ТОВА НЕ Е МОЛБА ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО.ТОВА Е УЛТИМАТУМ!!!ОЧАКВАМ ДО УТРЕ ТОЯ ДА ГО НЯМА

П.С. Дал съм му една седмица почивка, дано се успокои. :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 13 мар 2010 10:41

slavia_forever написа:Жоре, братле, не знам, но вече си имаме ултиматум. :lol: :lol: :lol:

plovdivesamona6 написа:докога ще търпим тоя турски буфер с бекрайните му нарушавания на правилата :?: :?: :?: :?: :?: пиша турски и не случайно,въпреки че такива като вас и идея си нямат кой е бил "лаут бей" и как е убивал и изтезавал българи по време на османското робство и чието име 'лаута' днес носи стадиона им и с което явно е много горд и тоя нещастник който сте сложили за модератор.
Изображение
ПИСНА МИ!!!въпреки,че това е само форум не мога да търпя повече ибрикчийското ви поведение и толериране на подобни ФЕСОВЕ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ПИШАТ ЗА ОТБОРА МИ.И АКО СЛУАЙНО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ТОВА НЕ Е МОЛБА ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО.ТОВА Е УЛТИМАТУМ!!!ОЧАКВАМ ДО УТРЕ ТОЯ ДА ГО НЯМА

Мале,Мале..Нашият доста се е "олял".
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 мар 2010 10:47

За съжаление, не става ясно кво става ако не изпълним ултиматума? :(
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 мар 2010 11:10

slavia_forever написа:Жоре, братле, не знам, но вече си имаме ултиматум. :lol: :lol: :lol:

Изображение

Този човечец съвсем се е самозабравил...
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Модератори”