Иначе, Алтернатив, само аз май не ти честитих официално. Можеш по всяко време да се обръщаш към нас, както и към мен, макар че признавам си, аз понякога реагирам доста по-късно, заради останалите ми ангажименти, но все пак съм насреща. Някой от останалите модове може да ти даде скайпа ми, за по-бърза комуникация, при нужда, само сигнализирай, че си ти.
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Малеее, Славия, с тоя аватар се разсъних много бързо. Поздравявам те за страшната картинка...
Малко спам тук не е излишен
Иначе, Алтернатив, само аз май не ти честитих официално. Можеш по всяко време да се обръщаш към нас, както и към мен, макар че признавам си, аз понякога реагирам доста по-късно, заради останалите ми ангажименти, но все пак съм насреща. Някой от останалите модове може да ти даде скайпа ми, за по-бърза комуникация, при нужда, само сигнализирай, че си ти.

Модераторите не са ви враг!
- slavia_forever
- Контакти:
stenly написа:Малеее, Славия, с тоя аватар се разсъних много бързо. Поздравявам те за страшната картинка...![]()
Реших, че много съм наплашил потребителите с моята предишна снимка и реших да си сложа малко по-успокояващ аватар.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Понеже забравих да напиша причината за бана на Realen, ще я напиша тук. Два пъти му изтрих мнение , което е Спам, а също така и обиди. Написах му ЛС, а той взе че пусна нова тема със същото си мнение. Баннал съм го за една седмица. Само за инфо!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
Имам един съвет към глобалните!!!Малко да ограничат темите анти-Бербатов,защото ми писна всяка сутрин като ста и вляза във форума да чета колко некадърен,мързелив,лигав е Бербо!!Да чета статий -на разни алкохолизирани незадоволени в преофесионален или личен план бивши английски "величия",или мразещи всеки ,които има 5 лв повече в джоба си-български комплексари!!Просто омръзва вече-едно и също!!!
Или поне ги сложете всички тези небивалици в една тема!!
Мерси предварително

Мерси предварително

- slavia_forever
- Контакти:
cska_90 написа:Имам един съвет към глобалните!!!Малко да ограничат темите анти-Бербатов,защото ми писна всяка сутрин като ста и вляза във форума да чета колко некадърен,мързелив,лигав е Бербо!!Да чета статий -на разни алкохолизирани незадоволени в преофесионален или личен план бивши английски "величия",или мразещи всеки ,които има 5 лв повече в джоба си-български комплексари!!Просто омръзва вече-едно и също!!!![]()
![]()
![]()
Мерси предварително![]()
![]()
Няма проблем. Ти покажи за кои теми конкретно твърдиш, че са за една обединена тема, за да ги обединим или премахнем.
slavia_forever написа:cska_90 написа:Имам един съвет към глобалните!!!Малко да ограничат темите анти-Бербатов,защото ми писна всяка сутрин като ста и вляза във форума да чета колко некадърен,мързелив,лигав е Бербо!!Да чета статий -на разни алкохолизирани незадоволени в преофесионален или личен план бивши английски "величия",или мразещи всеки ,които има 5 лв повече в джоба си-български комплексари!!Просто омръзва вече-едно и също!!!![]()
![]()
![]()
Мерси предварително![]()
![]()
Няма проблем. Ти покажи за кои теми конкретно твърдиш, че са за една обединена тема, за да ги обединим или премахнем.
Ами ето неска има тема -за интервюто на Райт и се почва пак едно плюене!!!

- slavia_forever
- Контакти:
cska_90 написа:slavia_forever написа:cska_90 написа:Имам един съвет към глобалните!!!Малко да ограничат темите анти-Бербатов,защото ми писна всяка сутрин като ста и вляза във форума да чета колко некадърен,мързелив,лигав е Бербо!!Да чета статий -на разни алкохолизирани незадоволени в преофесионален или личен план бивши английски "величия",или мразещи всеки ,които има 5 лв повече в джоба си-български комплексари!!Просто омръзва вече-едно и също!!!![]()
![]()
![]()
Мерси предварително![]()
![]()
Ами ето неска има тема -за интервюто на Райт и се почва пак едно плюене!!!![]()
Вчера=-какво написъл Сън за Бербо, оня ден Таймс -Бербатов не става и тем подобни -всеки ден!!!
Ето отговор, в този контекст: Ще видим там к'во е що е и ще се прецени, след като се види и се установи.
ейййййййййййййй разгеле
най-накая и аз да дойда в заседанието 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:ейййййййййййййй разгеленай-накая и аз да дойда в заседанието
Здрасти пич! Наистина, най-после и ти да се появиш. Темата за форум Ботев, много често е обект на дискусии тук и за това искам да ви предложа, ако има някакъв проблем с който не можете да се справите, да подадете тук сигнал, ние ще помогнем с каквото можем. Може и на скайп да се търсим. Моят е marsimmar .
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!