Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2009 16:51

kartago написа:Ако няма някакъв технически проблем за набъбване на темата и аз не виждам никаква необходимост от отварянето на нова такава тема! Че се попревърна във втора спам тема мисля, че вината си е наша защото го позволихме. Иначе можем сами да си пооправим темата и да и върнем старата слава. Съгласен съм с Коцето, че носи определен емоционален заряд, има доста история, много интересни моменти които наистина понякога с носталгия може да почете човек, така че и аз не съм съгласен да правим нова тема. Това е моето мнение.

Така първо съм ПРОТИВ да се отваря нова-просто не виждам смисъм,освен ако технологески няма някакъв проблем-например лимит на менията или нщео такова -което не ми се вярва.

Второ , Картаго до известна степен съм съгласен с това че някога с еспами и наистина мнения от сорта на къде ми е топчето, Наздраве за Вуцов и тем подобни не са за тази тема,но смятам че и ти леко прекспонираш нещата в известна степен.В смисъл такъв,че определено ако се пише само Наздраве и се пуска някоя и друга песен -в един момент става малко еднообразно и скучно-така че определено трябва да иам малко и странични неща -разбира се съм съгласен ,че трябва да се ограничи броя на безмисления спам.Надявам се чи си ме разбрал точно!!- ;) ;)

НАЗДРАВЕ!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 ное 2009 21:56

Сори че закъснях.............2 часа разхождах хваналия запек пекинез на леля ми, щото нямало кой друг. Следващия път направо ще го заколя говедото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2009 22:27

rhaegar написа:Сори че закъснях.............2 часа разхождах хваналия запек пекинез на леля ми, щото нямало кой друг. Следващия път направо ще го заколя говедото.

Не ти завиждам- Пълна лудница е във вашия форум!
Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 25 ное 2009 22:29

Настана голямата лудница, а Емо искаше почивка, аз няма да мога да помагам много.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 ное 2009 22:31

PFC Litex написа:
До 20-тата минута Левски играеха ръгби и не случайно ебаха мамата на Дока

Преди това същият "много знаещ и разбиращ по принцип потребител - Миленчо, оприличи съдията в мача Левски-Литекс, като модератор във форума Гонг. Аз не се смятам за некадърник, тъй като най-малкото, поне към момента, не съм изритан като ПРЕДАТЕЛ от форума на Гонг! За останалите модератори също смятам, че нощите и дните им им не са напразни!

stenly, какво следва да направим в случая? Не съм предприемал нищо, спрямо Миленчо, тъй като ти му отговаряше и няма да е спазена модераторската етика! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 ное 2009 22:37

cska_90 написа:
rhaegar написа:Сори че закъснях.............2 часа разхождах хваналия запек пекинез на леля ми, щото нямало кой друг. Следващия път направо ще го заколя говедото.

Не ти завиждам- Пълна лудница е във вашия форум!

E аз успях що-годе навреме, след като свърши мачът точно се прибрах
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 ное 2009 22:42

slavia_forever написа:
PFC Litex написа:
До 20-тата минута Левски играеха ръгби и не случайно ебаха мамата на Дока

Преди това същият "много знаещ и разбиращ по принцип потребител - Миленчо, оприличи съдията в мача Левски-Литекс, като модератор във форума Гонг. Аз не се смятам за некадърник, тъй като най-малкото, поне към момента, не съм изритан като ПРЕДАТЕЛ от форума на Гонг! За останалите модератори също смятам, че нощите и дните им им не са напразни!

stenly, какво следва да направим в случая? Не съм предприемал нищо, спрямо Миленчо, тъй като ти му отговаряше и няма да е спазена модераторската етика! :idea: :!:

Виж, не смятам, че трябва да подхождаме с лошо в случая. Да, имаш право, не му прави чест да пише и говори по този начин, но понякога трябва да приемаме и ние философски тия неща. Предлагам да му изтрием мнението и при повтроно провинение, ще последва наказание. :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 ное 2009 22:43

В смисъл, мисля че трябва да поясня, точно защото е бил част от модератоския екип, трябва да имаме малко търпимост спрямо него.
Мое мнение.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 ное 2009 22:47

stenly написа:...понякога трябва да приемаме и ние философски тия неща. Предлагам да му изтрием мнението и при повтроно провинение, ще последва наказание. :)

Аз винаги се старая да подхождам така! Именно заради това похабих ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ВРЕМЕ, за разговори по скайпове и лични, след което някои (същите) хора, да са все още редови потребители на форума.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 ное 2009 22:52

Точно за това, дори не си струваше да говориш лично с него, а да му изтриеш мнението, а след това... ако се повтори - действаш и толкова! Добре знаеш, че компромиси само от едната страна няма как да стават. Ние в случая проявяваме такт, а после... ако се наложи - наказание. Не се ядосвай.

Върни се в “Модератори”