Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 03 окт 2009 21:55

Колеги, направих темата за усмивка да се вижда във всички раздели, преди мен някой я беше направил "Важна", но така се вижда само в раздела, в който е темата.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 окт 2009 12:32

Брей големи революций са ставали тука докато ме нямаше-само за два дена!!!
Първо МАрто честито -заслужи си го!!! Абе не беше нужно чак и ника да си сменяш ама няма значение!!!
Второ -понеже не разбрах- избран ли е заместника на МАрто-ако не лично аз ви предлагам Popcorn-не знам ама ми се струва доста свестен- а и най-важното има уважението на повечето левсскари във форума,което не е маловажно!!! Олд Дет също е добър вариант,ама мисля че е доста по- зает!!
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 04 окт 2009 12:37

cska_90 написа:Брей големи революций са ставали тука докато ме нямаше-само за два дена!!!
Първо МАрто честито -заслужи си го!!! Абе не беше нужно чак и ника да си сменяш ама няма значение!!!
Второ -понеже не разбрах- избран ли е заместника на МАрто-ако не лично аз ви предлагам Popcorn-не знам ама ми се струва доста свестен- а и най-важното има уважението на повечето левсскари във форума,което не е маловажно!!! Олд Дет също е добър вариант,ама мисля че е доста по- зает!!

Я, да Popcorn, мисля, също не е лош вариант... ама все пак... трябва да чуем всички по въпроса :)
cska_90, другия път си таксувай сака в градския транспорт :mrgreen:
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 окт 2009 12:41

stenly написа:
cska_90 написа:Брей големи революций са ставали тука докато ме нямаше-само за два дена!!!

Я, да Popcorn, мисля, също не е лош вариант... ама все пак... трябва да чуем всички по въпроса :)
cska_90, другия път си таксувай сака в градския транспорт :mrgreen:

Знам ама е късно вече!!!- :evil: :)

Ако искаш може да го питам-ама да по-добре е и другите да си кажат мнението-за мен Деляснки също не е лош вариант-само е доста малък де!!!
Но аз лично съм за Попкорн-ако са съгласни останалите-ОК,ако не друг вариант!!
А сега се сетих и за " boy named goo"-също е свястно момче-даже като че ли той е по-добре!!!

И така моите предложения са:
1.а boy named goo
2.Popcorn
3.Олт дет
4.Делянски
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 окт 2009 14:46

Аз лично предлагам вариант номер 1. ! Ако той не е съгласен,Попкорн ! В краен случай,Делянски :)
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 окт 2009 15:02

Blue_Lion написа:Аз лично предлагам вариант номер 1. ! Ако той не е съгласен,Попкорн ! В краен случай,Делянски :)

Е значи сме на едно мнение!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 окт 2009 15:46

И аз съм съгласен за goo :) . А между другото вижте това levski/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13331 предупредих го на ЛС за аватара, ама не възприема, някой ако може направо да го махне
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 окт 2009 15:52

rhaegar написа:И аз съм съгласен за goo :) . А между другото вижте това levski/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13331 предупредих го на ЛС за аватара, ама не възприема, някой ако може направо да го махне

Ще го предупредя и ако янма резулатата ако го видиш от утре- БАН и толкоз!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 окт 2009 15:54

Значи за сега сте за а boy named goo!! Ами да видим и другите какво ще кажат и може да го питам после дали и той иска!!!
Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 04 окт 2009 16:39

И аз съм за него, въпреки, че не съм го мервал по-форумите :shock:

Върни се в “Модератори”