Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 15 окт 2014 11:48

Преди ден бях информирана, че предстои обновяване на форума. Какво точно ще се случи и дали притесненията ми ще се окажат справедливи, нямат отговор, така че да се надяваме, че резултатът ще е само положителен. Нямам информация кога точно ще се случи, през нощта, през деня, в работно време или не... също не се знае.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 окт 2014 16:23

Аз да напомня, че ми остават 2-3 седмици, след което почти не разчитайте на мен. Ако смятате, че ще има нужда от още модератори, сега му е времето да се действа.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 окт 2014 21:22

stenly написа:Преди ден бях информирана, че предстои обновяване на форума. Какво точно ще се случи и дали притесненията ми ще се окажат справедливи, нямат отговор, така че да се надяваме, че резултатът ще е само положителен. Нямам информация кога точно ще се случи, през нощта, през деня, в работно време или не... също не се знае.

Обновяване на форума към нова версия или смяна на платформата форуми? :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 окт 2014 10:37

stenly написа:Преди ден бях информирана, че предстои обновяване на форума. Какво точно ще се случи и дали притесненията ми ще се окажат справедливи, нямат отговор, така че да се надяваме, че резултатът ще е само положителен. Нямам информация кога точно ще се случи, през нощта, през деня, в работно време или не... също не се знае.

Някак си ми вдъхваш надежда в доброто бъдеще :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 окт 2014 10:56

vaskonti написа:Аз да напомня, че ми остават 2-3 седмици, след което почти не разчитайте на мен. Ако смятате, че ще има нужда от още модератори, сега му е времето да се действа.

Имаш ли предложения за някого?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 окт 2014 21:36

slavia_forever написа:
vaskonti написа:Аз да напомня, че ми остават 2-3 седмици, след което почти не разчитайте на мен. Ако смятате, че ще има нужда от още модератори, сега му е времето да се действа.

За ЦСКА, dreben23 или може би въпреки всичко udoji90 - вярно, че е прекалено пунктуален, поне е редовно във форума. За Ботев пак ще посоча factotum, но не съм сигурен той как е с времето, защото не е много активен. Това мога да кажа, ако някой има друг предвид, да каже.
[/center]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 17 окт 2014 14:19

vaskonti написа:
slavia_forever написа:

За ЦСКА, dreben23 или може би въпреки всичко udoji90 - вярно, че е прекалено пунктуален, поне е редовно във форума. За Ботев пак ще посоча factotum, но не съм сигурен той как е с времето, защото не е много активен. Това мога да кажа, ако някой има друг предвид, да каже.

За udoji90 винаги съм имала притеснения, дори и когато е бил предлаган преди.

Очаквам мненията на останалите за dreben23, аз нямам никакви впечатления.

Колкото до форума на Ботев и factotum, по-скоро ми трябва лична информация за този човек, ако разполагаш с такава. Ако е свързан и има лични контакти с "главатарите" на форума на Ботев, които смятат, че държат всичко и те ще дирижират играта (дори в това число и в отбора), просто няма да стане.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 17 окт 2014 14:21

Paceto и rhaegar, нищо не мога да ви кажа - защото не знам. Дори не съм наясно кога ще се случи. Имам прекалено големи притеснения, защото не съм убедена, че всичко ще премине по мед и масло.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 окт 2014 14:27

To няма причини да си убедена, че всичко ще е нормално.

Иначе за дребния аз съм маалко скептичен, имам чувството, че леко не го слуша главата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 окт 2014 14:56

stenly написа:
vaskonti написа:
slavia_forever написа:

За udoji90 винаги съм имала притеснения, дори и когато е бил предлаган преди.

Очаквам мненията на останалите за dreben23, аз нямам никакви впечатления.

Колкото до форума на Ботев и factotum, по-скоро ми трябва лична информация за този човек, ако разполагаш с такава. Ако е свързан и има лични контакти с "главатарите" на форума на Ботев, които смятат, че държат всичко и те ще дирижират играта (дори в това число и в отбора), просто няма да стане.

factotum не е от агитката, той е голям семеен човек, май е над 40-те. Може да му прегледате мненията - не само, че е културен, ами и доста често критикува агитката, когато реши, че има повод. Проблемът му е, че не е много редовен тук. Поне не пише често, а дали влиза само да чете, това не знам.
А дребния, преди няколко месеца ми беше писал, че има желание да е модератор, тогава му казах, че просто ще го имам предвид. Принципно си е читав, пада си малко саркастичен, но в рамките на нормалното.
[/center]

Върни се в “Модератори”