Ако прецените, че не е проблем нека си остане.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
paceto написа:Не знам ама този среден пръст хич не ми се нрави на мен лично.![]()
kartago написа:paceto написа:Не знам ама този среден пръст хич не ми се нрави на мен лично.![]()
Де да знам, да кажат колегите, на тоя това си му е имиджа и песните му са такива , майната и на системата, на богатите, за мен не е проблем
paceto написа:Стенли, какъв е шанса да увеличиш линковете да са по 2 в пост, а не както сега по 1?
Доста е неудобно в някои случаи, когато се налага да заключваме тема и да пускаме линкове към две теми например или просто да дадем някакъв сайт с информация в два линка.
stenly написа:paceto написа:Стенли, какъв е шанса да увеличиш линковете да са по 2 в пост, а не както сега по 1?
Доста е неудобно в някои случаи, когато се налага да заключваме тема и да пускаме линкове към две теми например или просто да дадем някакъв сайт с информация в два линка.
Промених опцията, бяхме я намалили, заради спам ботовете.
Вижте дали всичко действа както трябва, ако не, пак ми сигнализирайте.
stenly написа:paceto написа:Стенли, какъв е шанса да увеличиш линковете да са по 2 в пост, а не както сега по 1?
Промених опцията, бяхме я намалили, заради спам ботовете.
Вижте дали всичко действа както трябва, ако не, пак ми сигнализирайте.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:В темата за модераторскa помощ има интересен въпрос, който заслужава отговор. Аз така и не разбрах, Милен остава ли мод? Ако не, редно е да не излиза името му в списъка. Моето също не е наложително да стои, дори и да имам права. А и нямам против да остана само на Челси, ако наистина хората са прекалено много. Не че сме на щат и тежим, но явно се явява проблем за някои хора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост