milen.hristov написа:Същият въпрос кои от мненията ми в темата за мача с Лудогорец са груби, колкото това дали трябва някой да бъде наказан, че не ме харесва разбира се , че не. Всеки има право да не ме харесва или пък да ме харесва, за това е нелепо да се дава бан.
Нямам възможност сега да ти пиша в скайп, затова ще ти кажа мнението си тук.
Не съм казал, че са ти груби мненията, а че има груби нападки към теб. ОК, ти може да нямаш нищо против, но това е предпоставка да бъдем обиждани всички модератори занапред, защото веднъж вече това е допуснато. Дори да не става дума за модераторите, нали целта е да не допускаме обиди и към потребителите? Дали само ще изтриеш коментарите, дали ще използваш и опцията бан, това в случая го оставих на теб, защото беше на линия и се отнасяше конкретно за теб. Колкото до мненията за триене, ами аз изтрих докладвано мнение и видях, че ти си отговорил точно на него с цитат, затова реших да спра с модерирането в тази тема. Пишеш за юбилея в темата за мача с Лудогорец, последва диалог с няколко цитата, после някой потребител (най-често това е Udoji90) ще прасне 20 доклада с причина "не е свързано с естеството на темата" и трябва пак да се преглежда темата, двойна работа.
Нищо против теб иначе, не ме разбирай погрешно!...

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]