РАЗКАЗ, който наистина ми грабна интереса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
РАЗКАЗ, който наистина ми грабна интереса
Ето го ВЪПРОСНИЯТ РАЗКАЗ. На вас харесва ли ви? Според вас дали наистина е писан по преживяно 1:1 или половината неща са измислени и натъманени?
Re: РАЗКАЗ, който наистина ми грабна интереса
Мисля, че може да е реален, но изобщо не ми хареса, защото само някакво напрежение, инфарктно е.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
А нищо невъзможно няма в разказа, аз не отказвам да чета такива, защото или са взети от живота или са реалистични, а аз харесвам именно нещата, които са част от живота.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Нищо в разказа не ме впечатли.Един леко напрегнат ден заради мързела да станеш навреме.Имаше навремето един вестник ЧУК-ЧУК.....пълно бе с подобни разкази завършващи доста топло.....

Аз не мога да разбера кое в разказа е впечатляващо или уникално, че да бъде описано и да бъде обект на някакви коментари ? Това е един абсолютно често срещан сценарий на човек зад граница, който гони някакъв полет и свързаните с това притеснения и тегоби ....

You'll never walk alone!!
slanchasalata написа:Ето го ВЪПРОСНИЯТ РАЗКАЗ. На вас харесва ли ви? Според вас дали наистина е писан по преживяно 1:1 или половината неща са измислени и натъманени?
Няма ли начин и Война и мир да постнеш

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:slanchasalata написа:Ето го ВЪПРОСНИЯТ РАЗКАЗ. На вас харесва ли ви? Според вас дали наистина е писан по преживяно 1:1 или половината неща са измислени и натъманени?
Няма ли начин и Война и мир да постнеш

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

И кое впечатляващото в този разказ , че да се дискутира???
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- metodito
- Контакти:
Уууууникалноооооооооооооооо! Следващият ти разказ предлагам да е роман за човек, който си връзва обувките в размер от 100 страници.
metodito написа:Уууууникалноооооооооооооооо! Следващият ти разказ предлагам да е роман за човек, който си връзва обувките в размер от 100 страници.
+1
Безсмислено дълъг разказ, претъпкан със сдъвкани и подадени на читателя умозаключения за всяко действие или умисъл. Напрежението идва от въпроса, който си задаваш през цялото време, докато минаваш през хилядите ненужни подробности в разказа до финала му - " В крайна сметка успя ли героя да хване самолета или не?" ! В крайна сметка няма нищо стойностно в този разказ, което да води до някакви размишления, нито пък е забавен, че да те развесели, да речем. Спокойно можеше да се събере в 3-4 изречения. Примерно :
"На другия ден трябваше да пътувам със самолет от еди-къде си до еди къде си в толкова и толкова часа. След голямото бутане и мотане през деня, успях да стигна до летището. Там пък, заради закъснението ми, едва успях да чекирам багажа и се качих в последната секунда в самолета. Всичко е добре, когато завърши добре!"

Върни се в “Игри и забавления”