/Тогава да видим как Сашо Диков ще си обяснява резултатите от мачовете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mistreated написа:В настройките за влизане в интернет има опция за ползване на прокси.
За мозила пътят е Инструменти/Настройки/Разширени/Мрежа/Настройване
Слагате отметката на "ръчно настройване на прокси" и там поставят домейна на проксито. В гугъл потърсете, има достатъчно на брой свободни проксита. Просто копирате и слагате там.
dindan написа:А мен вече ме спряха,а имам там малко пари,тъкмо мислех да видя какво може да се заложи днес и бет-а блокиран,според мен трябваше да ни предупредят да си изтеглим парите
аз съм с браузър Опера,дайте малко помощ как да си пусна проксито
angelos1982 написа:mistreated написа:В настройките за влизане в интернет има опция за ползване на прокси.
За мозила пътят е Инструменти/Настройки/Разширени/Мрежа/Настройване
Слагате отметката на "ръчно настройване на прокси" и там поставят домейна на проксито. В гугъл потърсете, има достатъчно на брой свободни проксита. Просто копирате и слагате там.
браво,много точно и ясно обяснение,елементарно е
dunavfc написа:Днес победи В.БожковНякой не се е ли запитвал,защо няма друга фирма в България за залагания,освен Еврофутбол
![]()
Този закон е тъп и безсмислен,който го е въвел е пълен наивник и олигофрен...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Bumer написа:dindan написа:А мен вече ме спряха,а имам там малко пари,тъкмо мислех да видя какво може да се заложи днес и бет-а блокиран,според мен трябваше да ни предупредят да си изтеглим парите
аз съм с браузър Опера,дайте малко помощ как да си пусна проксито
Излез от филма, никой не са спряли и никой няма да спират. Говорих с три различни доставчика на Интернет от София по въпроса и всички бяха единодушни: до никой не е достигало такова разпореждане и няма как изобщо това нещо да се случи, защото е в нарушение на куп разпоредби, ще доведе до драстично покачване на цената на интернет за всички потребители и си е на практика прилагане на АСТА. Момчетата ми казаха под сурдинка това, което и аз си мисля - просто искат с тоя поръчков закон да накарат самите букмейкъри да блокират БГ играчите. Но това силно се съмнявам да стане, щото тия букита, на които въобще им дреме, отдавна блокираха родните играчи, а на останалите им е през оная работа за някакъв поръчков закон в нарушение на куп евро-разпоредби.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта