НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот mike28 » 21 фев 2009 14:17

a boy named goo написа:Лично аз свързвам политиката на Стамболов единствено с авторитарното му управление и изключително жестокото му отношение към политическите си опоненти.За мен той е по-склонен да отреже главата на някой, вместо да го убеди в правотата си. В крайна сметка неговата свръхамбициозност довежда политическата му краиера до гибел.Именно заради това не мисля, че точно Стефан Стомболов е примерът за веилк български политик.

Добре, съветвам те да прочуиш малко повече историята на този велик българин. ИОмаш ли представа колко много е допринесъл за изграждането на инфраструктурата на млада България?
Това е един от любимите политици и на пор. Божидар Димитров, когото аз безкрайно уважавам като историк и учен. Знаеш ли какво значи, един довчерашен гяур, да кара Великия Султан на Турската империя да трепери ? Дори наскоро даваха документален филм за това.
Съгласен съм и за цар Борис, комунистите ни учеха, че бил слаб цар, но истината е, че почти всичко което са ни учили по история в последните 60 години е пълна лъжа.
Доказано е, че в тази държава винаги са властвали престъпниците , малкото хора които наистина са милеели за народа си и са се да създадат силна държава са свършвали като Стамболов и цар Борис. Добре е всеки да научи истинската история, защото скоро тук няма да остане един свестен българин, защото бива репресиран и гонен. Колко от най- известните ни сънародници са получили световно признание, а тук само ги хулим, като Стоичокв, Бербатов, и мн.други.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 21 фев 2009 14:40

mike28 написа:
a boy named goo написа:Лично аз свързвам политиката на Стамболов единствено с авторитарното му управление и изключително жестокото му отношение към политическите си опоненти.За мен той е по-склонен да отреже главата на някой, вместо да го убеди в правотата си. В крайна сметка неговата свръхамбициозност довежда политическата му краиера до гибел.Именно заради това не мисля, че точно Стефан Стомболов е примерът за веилк български политик.

Добре, съветвам те да прочуиш малко повече историята на този велик българин. ИОмаш ли представа колко много е допринесъл за изграждането на инфраструктурата на млада България?
Това е един от любимите политици и на пор. Божидар Димитров, когото аз безкрайно уважавам като историк и учен. Знаеш ли какво значи, един довчерашен гяур, да кара Великия Султан на Турската империя да трепери ? Дори наскоро даваха документален филм за това.
Съгласен съм и за цар Борис, комунистите ни учеха, че бил слаб цар, но истината е, че почти всичко което са ни учили по история в последните 60 години е пълна лъжа.
Доказано е, че в тази държава винаги са властвали престъпниците , малкото хора които наистина са милеели за народа си и са се да създадат силна държава са свършвали като Стамболов и цар Борис. Добре е всеки да научи истинската история, защото скоро тук няма да остане един свестен българин, защото бива репресиран и гонен. Колко от най- известните ни сънародници са получили световно признание, а тук само ги хулим, като Стоичокв, Бербатов, и мн.други.

Виж, не съм имал никакво намерение да омаловажавам постигнатото от Стефан Стамболов. Със сигурност е един от сравнително добрите ни политици, но само толкова. Не бива да му изграждаме образ на светец, защото той просто не е такъв. България е имало къде-къде по-добри политици,например Никола Мушанов Александър Малинов,Константин Стоилов, Андрей Ляпчев.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 фев 2009 14:47

Правилно , трябва явно да се държи като Станишев, да си мишкува потайно и да нарича опонентите си "циркаджии" - много мъжествено, няма що, нищо, че народа му мизерства и гладува.
Не е бил светец, но пак ти казвам, това което знаем за него по история е било силно изкривено. Не забравяй, че тогава времената са били съвсем други, не е имало права на човека и т.н. За това което е причинил на политическите си опоненти, той си е платил, но това което е направил за държавата- почти никой не го помни. Това е нещото, върху което искам да ви обърна внимание. Факта, че още тогава е бил един от малкото , прозрели истинските намерения на Русия спрямо България и е искал да ориентира страната ни към запада, говори за една невероятна прозорливост. Събитията след 45-та година доказват, че е бил прав.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 21 фев 2009 15:06

Станишев е мижитурка, в това спор няма. На всички е ясно, че той е един никакъв политик, който мисли народа си за безмозъчни овце.
Съгласен съм с това, което каза, че никой не помни постигнатото от Стефан Стамболов, но това не се отнася само за него, а за почти всички велики български политици.Дори бях гледал една телевизионна анкета в която разпитваха хора по улиците какво знаят за Стефан Стамболов, та като го гледах този репортаж се чудех, да се смея ли или да плача.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 фев 2009 15:18

a boy named goo написа:Станишев е мижитурка, в това спор няма. На всички е ясно, че той е един никакъв политик, който мисли народа си за безмозъчни овце.
Съгласен съм с това, което каза, че никой не помни постигнатото от Стефан Стамболов, но това не се отнася само за него, а за почти всички велики български политици.Дори бях гледал една телевизионна анкета в която разпитваха хора по улиците какво знаят за Стефан Стамболов, та като го гледах този репортаж се чудех, да се смея ли или да плача.

То ако питаш някой какво е направил Левски,ще ти се отговори масово "Ми биел се е срещу турците" :o което е едва 1 % от истината за дейността на Апостола ! А питай кой е Ботев и ще ти кажат,че е поет-революционер ;) Малко могат да ти кажат,че във Франция (не си спомням къде точно обаче) със златни букви са изписани неговите слова "Тоз който падне в бой за свобода,той не умира !" ! А ако ти каже,че е наследника на Левски начело на БРК - това ще е някакво невиждано чудо !!! Питай народа какво е направил цар Иван Асен II и слушай ! А ако питаш пък кой е Петър Дънов...ще умреш от смях :(

За това обаче вина имат братушките и техните подлоги в България - комунягите :evil:
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 21 фев 2009 15:33

Blue_Lion написа:
a boy named goo написа:Станишев е мижитурка, в това спор няма. На всички е ясно, че той е един никакъв политик, който мисли народа си за безмозъчни овце.

То ако питаш някой какво е направил Левски,ще ти се отговори масово "Ми биел се е срещу турците" :o което е едва 1 % от истината за дейността на Апостола ! А питай кой е Ботев и ще ти кажат,че е поет-революционер ;) Малко могат да ти кажат,че във Франция (не си спомням къде точно обаче) със златни букви са изписани неговите слова "Тоз който падне в бой за свобода,той не умира !" ! А ако ти каже,че е наследника на Левски начело на БРК - това ще е някакво невиждано чудо !!! Питай народа какво е направил цар Иван Асен II и слушай ! А ако питаш пък кой е Петър Дънов...ще умреш от смях :(

За това обаче вина имат братушките и техните подлоги в България - комунягите :evil:

Не само те. Ако сега отидем на обиколка из училищата и им зададем тези въпроси, мислиш ли, че ще получим някакви по-смислени и различни отговори. Комунистите вече ги няма, но въпреки това днес на никой не му пука за историтията ни и за великите ни личности, тук вината е изцяло наша.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 фев 2009 15:43

Пичове, дайте да я заебем тая политика, ха НАЗДРАВЕ!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 21 фев 2009 15:43

Нация, която не тачи своето минало, не може да разчита на бъдеще

Васил Савов,
почетен председател на Дружеството за връзки с българите в Румъния

;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 фев 2009 15:45

Ай Наздраве ! Гледате ли ни как се излагаме срещу Рилецо и как завърши мача :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 21 фев 2009 15:47

Blue_Lion написа:Ай Наздраве ! Гледате ли ни как се излагаме срещу Рилецо и как завърши мача :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: верно си е някъв резил :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Игри и забавления”